170 kilo? Geen probleem!

Jacco deelt in deze review zijn ervaringen met Innovate Personal Training

Binnen mijn familie en vriendenkring werd er al gezegd “ dit komt niet goed met die jongen “, het zware overgewicht en de ongezonde levensstijl zou mij de das om doen. Zelf heb ik dit nooit willen inzien, en waarom zou ik dacht ik bij mijzelf.

Ik voel me goed en ik mankeer helemaal niets, ik ben gelukkig, wat wil ik nog meer! Maar toch bleef ik er maar aan denken en zo erg dat het mijn leven begon te beïnvloeden. Maar hoe ga ik dit nu eens aanpakken?

Ik heb vele nachten op mijn werk op het internet gezeten om te zoeken voor een oplossing, en wat mij heel duidelijk werd is de invloed van voeding. Ik zocht maar verder een kwam een verhaal tegen van mensen die bij een voedingsdeskundige zijn langs geweest en dat vond ik interessant. Zo kwam ik in contact met de “ lifestyle coach “ Romeo en personal trainer Jasper.

Ik ben bij Romeo op een intake gesprek geweest en ik dacht moet dat “ ventje “ mij gaan vertellen hoe ik mijn eet gedrag moet veranderen. Naar mate het gesprek vorderende was het heel ontspannen en hij hoorde mijn verhaal met veel interesse aan. Zelfs voor mij ging het soepel, het voelde of er gelijk een “ klik “ was.

We zijn samen gaan kijken voor de succes formule. Ik heb mijn gehele voeding en lifestyle direct omgegooid en geloof mij dit is niet makkelijk, maar het moest. Samen met Romeo en Jasper zijn we heel intensief gaan werken aan mijn lichaam d.m.v.  kracht training en cardio, en dat gaat super!

We sporten, praten en lachen, het werkt echt! Als je kunt luisteren, kritiek kunt verdragen en doet wat ze zeggen dan komt het absoluut goed! Mede door deze inzet van beide ben ik nu binnen 5 maanden bijna 40 kg kwijt. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en dat ik Romeo heb ontmoet. Het belangrijkste voor mij is dat mijn familie en vrienden trots op mijn inzet zijn. Ik voel mij zelf vele malen fitter en gezonder dan voorheen. Romeo en Jasper bedankt, jullie doen het super !!