Onze klanten en hun

Resultaten

“Ik stap weer elke ochtend met plezier uit bed”

Weet jij hoe goed jouw gezondheid op dit moment is? Rico kwam via via bij ons terecht, echter wist hij toen nog niet dat zijn gezondheid drastisch vooruit zou gaan.

Rico had net zoals vele andere ondernemers moeite met opstaan, chaos in het hoofd en gebrek aan energie. Door op een vast moment te trainen gaven we Rico een stok achter de deur om aan zijn gezondheid te werken.  “Sinds ik bij Innovate ben gaan sporten voel ik me veel fitter, ben ik een aantal kilo afgevallen, gespierder geworden en is mijn focus met 50% gestegen.”, vertelt Rico Nieuwenhuize.

Een Personal Trainer van Innovate biedt jou naast een fysieke training ook voedings- en gedragsadviezen. Niet alleen je lichaam, maar ook je mindset krijgt een workout. Rico heeft hierdoor meer focus gekregen op zijn werk en staat elke ochtend met een glimlach op.

Nu is de vraag aan jou: start jij je dag met een glimlach?

‘Mijn werk is 100% verbeterd’

Als kapitein van een binnenvaartschip maakt Jacco zijn lange dagen vooral zittend door. Zijn bewegingsvrijheid was nihil en dat zag je terug in zijn gewicht en mobiliteit.

“Ik heb voor Personal Training gekozen, omdat het qua gezondheid met mij echt slecht ging. Ik zag veel mensen die de weg naar een voedingskundige en een Personal Trainer hadden gepakt.”, vertelt Jacco Joppe.

Jacco schakelde Innovate in om zijn gezondheid weer op de rit te krijgen. Met een trainingsschema en voedingsplan op maat hebben we Jacco voorzien van een structuur en plan om zijn gezondheid te verbeteren. Dit bleek de juiste stap te zijn.

“Het klikte vanaf het eerste begin. We zijn met een stappenplan begonnen, waar ik tot nu toe nog steeds erg blij mee ben. Ik ben nu meer dan 45 kilo afgevallen.”.

Innovate heeft Jacco weer zijn bewegingsruimte terug gegeven. Hoe vrij wil jij bewegen?

Bekijk hoe wij je kunnen helpen

Resultaten

Van onze tevreden klanten

WIL JIJ OOK ZULKE MOOIE RESULTATEN BEHALEN?

Plan een gratis health check in via onderstaand formulier. De health check vind plaats in onze studio en duurt ongeveer 60 minuten. We starten met een meting en in een persoonlijk gesprek zoomen wij in op de gebieden stress, slaap en leefstijl. Je krijgt de resultaten mee in onze app. Daarnaast krijg je een op maat gemaakt advies mee van jouw personal trainer.