TARIEVEN

Op zoek naar een personal trainer in Goes om af te vallen, spiermassa aan te komen of sterker te worden? Bij Innovate Personal Training uit Goes ben je aan het juiste adres!

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk resultaat. Om dit te kunnen behalen hebben we verschillende opties samengesteld, zodat we samen het beste eruit kunnen halen. Wij zijn graag transparant over de investering die je doet in jouw eigen gezondheid. Er zijn verschillende mogelijkheden en pakketten, die we kunnen toelichten in een intake gesprek!

 

 • Wij zijn géén quick-fix organisatie, bij ons ga je de commitment aan om minimaal 6 maanden aan de slag te gaan, hier krijg je resultaat, maatwerk, een stap extra en onze professionele hulp voor terug!
 • Je bent bereid om te investeren in jouw gezondheid, wij werken alleen met hoog gemotiveerde mensen!
 • Je bent bereid om ook zakelijk met ons samen te werken, dit kan bijvoorbeeld een samenwerking tussen jouw bedrijf en ons bedrijf zijn!
 • Schrijf je je in voor personal training? Dan ontvang je het “Innovate Welcome Pakket!”.
 • De prijzen die hieronder getoond worden zijn vanaf prijzen inclusief BTW. 
 • Er kan roulatie plaats vinden tussen de trainers, dit zorgt voor maximale flexibiliteit en optimaliseert daardoor het coachings en trainingsresultaat.

 

Trainen en bewegen doe je om fitter te worden, coaching, gezonde voeding en stressverlaging doe je om gezonder te worden!

 

 

 • Wij maken vanuit een gratis strategie sessie samen een tailor made plan met onderstaande menukaart!

Gelijk aan de slag of meer informatie?

  5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 June 2017

  5 star review  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  Mieke Schrier Avatar Mieke Schrier
  29 April 2017

  5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 January 2017

  5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 January 2017

Succes verhalen!

KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!