GROUPTRAINING

GROEPSTRAINING

[icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Vind jij het lastig om eenzame trainingen vol te houden?” title_size=”16″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Zoek je graag de sportieve uitdaging op?” title_size=”16″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Train je graag samen met een gezellige groep mensen?” title_size=”16″]

Dan is een groepstraining de ideale workout voor jou. Bij Innovate heb je keuze uit diverse unieke groepslessen, zodat jij de training kan kiezen dat bij jou past.

 

Wij bieden dagelijkse uitdagende workouts aan onder leiding van een personal trainer. Doordat wij in kleine groepen werken, zijn deze trainingen voor iedere niveau toegankelijk. Je traint samen, maar de personal trainer zorgt er voor dat jij traint binnen je eigen grenzen. Zo groei je het snelste naar een een fit en gezond lichaam.

 

Onze lessen duren om en nabij de 60 minuten met een warming up en een cooling down. De lessen zijn altijd een unieke mix tussen een workout, en tips op leefstijl gebied. Zo garanderen wij het maximale resultaat!

In de huidige tijd worden we gedwongen om de open ruimte en de mooie natuur op te zoeken die Goes te bieden heeft. Op onze unieke locatie bij ’t Klok’uus bieden wij uitdagende buitenlucht workouts aan zodat je je fris en energiek gaat voelen. Vraag onze trainers naar meer informatie!

DSC008112_1024x1024-400x400

Kies de groeples die bij jou past

[qode_elements_holder number_of_columns=”three_columns” alignment_one_column=”center”][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”top” horizontal_alignment=”left” advanced_animations=”no” background_color=”#f6f6f6″ item_padding_1280_1440=”17% 16%” item_padding_1024_1280=”17% 16%” item_padding_768_1024=”17% 18%” item_padding_600_768=”17% 18%” item_padding_480_600=”14%” item_padding_480=”14%”]

S.H.I.T.

De S.H.I.T. work-out zorgt voor een fysiek sterk lichaam, zodat jij je energiek en krachtig voelt gedurende de dag. De duur van deze Short High Intensive Training voelt een eeuwigheid, maar duurt maar 45 minuten. In deze periode onderga je een flinke work-out die je spieruithoudingsvermogen, kracht, power en snelheid op de proef stelt.

 

Met onze unieke S.H.I.T. test bepalen we maandelijks je doelen en houden we je verantwoordelijk. Zo zorgt de personal trainer ervoor dat jij gemotiveerd blijft en de beste resultaten behaald.

[/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”top” horizontal_alignment=”left” advanced_animations=”no” background_color=”#ffffff” item_padding_1280_1440=”17% 16%” item_padding_1024_1280=”17% 16%” item_padding_768_1024=”17% 18%” item_padding_600_768=”17% 18%” item_padding_480_600=”14%” item_padding_480=”14%”]

W.O.W.

Ben jij snel verveeld door telkens dezelfde oefeningen te doen? Met onze Workout Of the Week zorgt de personal trainer elke week voor een unieke training. Zo raak je nooit verveeld van de oefening.

 

Deze trainingen zijn gefocust op het versterken van je core-stability en het vergroten van je mobiliteit. Door de balans door deze twee factoren verhoog je de kwaliteit van je leven!

[/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”top” horizontal_alignment=”left” advanced_animations=”no” background_color=”#ffffff” item_padding_1280_1440=”17% 16%” item_padding_1024_1280=”17% 16%” item_padding_768_1024=”17% 18%” item_padding_600_768=”17% 18%” item_padding_480_600=”14%” item_padding_480=”14%”]

BBB (Buik benen billen)

Wil jij sterkere en rondere billen? Wil je een strakkere buik? Dan is deze workout van een half uur echt iets voor jou! Binnenkort op ons rooster.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

Werkwijze

De trainingstijden, frequentie en coachingstraject worden bepaald aan de hand van een intake gesprek. Daarna gaan we aan de slag met personal group training. Naast een wekelijkse training krijg je van ons ook:

 • toegang tot onze exclusieve Fitness & Voedings app
 • waardevolle trainings en voeding schema’s voor thuis
 • Nuttige tips & tricks
 • Ieder kwartaal mag je 15 minuten met een van onze coaches sparren over je voortgang

 

De kleinschalige vorm van een group training zorgt ervoor dat je gericht afvalt, spiermassa opbouwt en een betere conditie krijgt. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er wordt ook gelachen en plezier gemaakt. Kortom, je hebt altijd weer iets om naar uit te kijken (of een mooie stok achter de deur om fitter te worden).

 

Wij zetten onze ervaring, kennis, aandacht en feedback in om jouw doelen te realiseren. Ieder kwartaal zullen we samen 15 minuten evalueren (dit is op jouw initiatief). In deze 15 minuten kijken we waar je nu staat ten opzichte van vorig kwartaal en wat je nieuwe doelen gaan worden. Zo zorgen we samen dat we je trainingsdoelen ook écht gaan halen!

 

Onze groepslessen zijn al te volgen vanaf € 15,- per les.

Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo’s zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

evelien-75x75

Evelien Philipse

Mindset coaching

We raden het aan om tegelijk een mindset coachingstraject bij ons te volgen voor het beste resultaat zowel mentaal als fysiek. Onze resultaat garantie bij een afname/opvolgen van een compleet training- of coachingstraject zorgt voor die extra boost en stok achter de deur!

Lees hier over ons coachingstraject

GROEPSTRAININGS TRAJECTEN

GROEPSTRAINING

Keuze uit S.H.I.T., BBB en W.O.W. training

[qode_pricing_tables columns=”two_columns”][qode_pricing_table title=”1X PER WEEK” title_tag_standard=”” show_button=”yes” target=”_self” button_size=”large” active=”no” price=”64,99″ currency=”Euro” button_text=”Meer informatie” link=”#contact_formulier” price_period=”Per maand”]
 • TRAININGSSCHEMA OP MAAT
 • ELK KWARTAAL EEN EVALUATIE GESPREK VOOR JE DOELEN (15 min)
 • FITNESS & VOEDING APP
 • STOK ACHTER DE DEUR; BEN JE ER NIET DAN HOOR JE DIT
 • TRAINEN OP AFSPRAAK
 • 1X PER WEEK TRAINEN
[/qode_pricing_table][qode_pricing_table title=”2X PER WEEK” title_tag_standard=”” show_button=”yes” target=”_self” button_size=”large” active=”yes” price=”112″ currency=”Euro” button_text=”Meer informatie” link=”#contact_formulier” price_period=”Per maand” active_text=”Voordeel”]
 • TRAININGSSCHEMA OP MAAT
 • ELK KWARTAAL EEN EVALUATIE GESPREK VOOR JE DOELEN (15 min)
 • FITNESS & VOEDING APP
 • STOK ACHTER DE DEUR; BEN JE ER NIET DAN HOOR JE DIT
 • TRAINEN OP AFSPRAAK
 • 2X PER WEEK TRAINEN
[/qode_pricing_table][/qode_pricing_tables]

Weekrooster (in onze leden-app staat ons complete rooster, vraag jouw trainer naar de mogelijkheden!)

[tt_timetable show_end_hour=”1″ hide_empty=”1″ row_height=”20″]

  positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
  9 augustus 2019

  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 juni 2017

  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 december 2017

Geïnteresseerd in onze aanpak? Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.