Personal Training

Voor ondernemers
en drukke professionals

Plan een gratis check

Je hoeft het niet alleen te doen

Voor de meeste ondernemers, professionals en mensen met een druk leven is het een lastig karwei om fit te blijven. Je bent ambitieus en wilt veel bereiken in je werk, maar hierdoor komt sporten onderaan op je to-do lijst te staan (of je zet het er helemaal niet op).

Maar als jij een fit en gezond lichaam hebt, betekent dat ook dat je prestaties op je werk zullen verbeteren! Je wordt creatiever en hebt weer zin om grote projecten aan te pakken.

En dit hoef je niet alleen te doen. Wij bij Innovate zijn er om jou hier bij te helpen, op een manier die bij jouw drukke schema past.

Plan een gratis health check

Een aanpak die bij jouw drukke schema past

We beginnen altijd met een health check, geheel gratis en vrijblijvend, om samen een trainingstraject op basis van jouw doelen voor komende tijd samen te stellen. Door iedere training helemaal aan te passen aan jouw lichaam, zal je de beste resultaten krijgen.

Geen zware afbeul sessie (want die geven alleen maar lange termijn blessures), maar focus op techniek en effectief bewegen. Zodat jij een gezonder en fitter lichaam krijgt, wat zal resulteren in een gezonder bedrijf en betere prestaties op je werk.

PERSONAL TRAINING TRAJECTEN

Bij al onze trajecten krijg je een gratis health check en onze eigen fitness & voedings app. Voor al onze trajecten geldt: geen aantoonbaar resultaat binnen een maand? Dan krijg je je geld terug!

Group training

Samen trainen in een kleine groep. Persoonlijke begeleiding van onze ervaren trainers. 

 • Iedere dag verschillende groepslessen
 • Trainingsschema op maat
 • Iedere 3 maanden een evaluatie gesprek
 • Lessen van 60 minuten

€66,99 / vanaf per maand

contact opnemen

Personal training

1-op-1 training. Persoonlijke begeleiding van onze ervaren trainers. 

 • 1-op-1 training
 • Trainingsschema op maat
 • Iedere maand een evaluatie gesprek
 • Lessen van 60 minuten in onze kleinschalige studio

€292,99 / vanaf per maand

contact opnemen

Voeding

Persoonlijke begeleiding in het maken van de juiste keuzes wat betreft voeding & leefstijl.

 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke begeleiding
 • Iedere maand een evaluatie gesprek
 • Voedings app om jouw voortgang te tracken

€110 / vanaf per maand

contact opnemen

Onze prijzen zijn gebaseerd zonder kortingen, bij het afsluiten van een jaartraject of bij het altijd trainen in de dal uren bieden wij een korting van 10% aan.

Op zoek naar personal training voor jouw team? Wij bieden bedrijfsbootcamps op maat aan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Goed om te weten: de kosten van personal training zijn voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar; vraag ons naar de voorwaarden!

“Innovate helpt je het hoogste rendement uit jezelf te halen”

Het zakenleven gaat 7 dagen in de week door. Om jezelf hierin goed te kunnen onderhouden heb je structuur, ritme en efficiëntie nodig.

“Op het moment dat je meer structuur en rendement uit je eigen leven haalt dat dat in het zakelijke leven ook doorgaat”, vertelt Reza Geleedst, mede-eigenaar van Festive Event Agency.

Reza nam de volgende stap om te groeien als ondernemer en schakelde Innovate hiervoor in. Dit bleek de juiste stap te zijn. “Door het inzetten van een personal trainer heb ik nu meer structuur in mijn leven en gezondheid”.

Waar wil jij in groeien?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Plan een gratis health check in

Wij willen jou als drukke professional helpen weer fit te worden! Plan een geheel vrijblijvende health check in en ontdek dat een gezond en fit lichaam niet zo moeilijk is als je denkt.