Plan een gratis

health check

Plan nu in!

Wat is een health check?

In een uitgebreid gesprek van ongeveer 60 minuten, zoomen wij in op de gebieden stress, slaap en leefstijl. Door de juiste vragen te stellen, komen we er achter wat jij kunt verbeteren.

Dat is echter niet het enige: we nemen ook een cardiovasculaire test af. Hiermee wordt de gezondheid van jouw hart- en longfunctie in kaart gebracht, zodat je precies weet hoe het daarmee gesteld is. 

Daarnaast kijken we ook naar je mobiliteit. Is er sprake van een disbalans? Dan is het goed om daar nu al iets aan te doen, zodat dit niet zal leiden tot vervelende klachten.

Als laatste meten we je conditie en je kracht aan de hand van een aantal oefeningen. We voorzien je graag van passend advies, zodat je direct aan de slag kunt!

PLAN EEN VRIJBLIJVENDE HEALTH CHECK IN VIA ONDERSTAAND FORMULIER

  Waarom een health check?

  Om te weten hoe het gesteld is met je gezondheid, is het goed om te beginnen met een uitgebreide health check. Zonder check weet je eigenlijk nooit écht waar je staat. Het is in dat geval ook moeilijker om een passend plan voor je te maken.

  Iedereen kent periodes waarin een gezonde leefstijl er bij in schiet. Het is dan goed af en toe de “schade” op te nemen. We brengen onze auto toch ook jaarlijks naar de garage?

  Om die reden geeft Innovate je nu een gratis health check cadeau! Zo kom je er niet alleen achter hoe (on)fit je nu bent, maar kun je ook effectiever werken aan een gezondere levensstijl. Daarbij voorzien we je ook nog eens van gratis aansluitend leefstijl advies. Op naar een fittere jij!

  Neem contact met ons op

  Tijdens een health check meten we:

  De check vindt plaats in onze privé Club in GOES

  Kleinschalig, geen massa’s mensen en persoonlijke aandacht

  Gezondheid als ondernemer

  Persoonlijke aandacht

  Personal trainer Goes

  Rustige locatie in Goes

  Personal trainer kost

  Gratis check

  ENTHOUSIAST? PLAN EEN GRATIS HEALTH CHECK IN:

  De health check vind plaats in onze studio en duurt ongeveer 60 minuten. Alles wordt uitgebreid met je besproken en je krijgt de resultaten mee in onze app. Daarnaast krijg je een op maat gemaakt advies mee van jouw personal trainer.