Een gratis health check bij Innovate Personal Training

Een gratis health check bij Innovate Personal Training

Voel je je niet helemaal comfortabel met het lichaam wat je nu hebt?

Vind je het lastig om een start te maken met je doelstelling en deze vol te houden?

Heb jij het gevoel dat er meer energie in je zit dan dat er uit komt?

Lang leven en gezond en vitaal blijven: dat wil jij toch ook? Fit zijn is ontzettend belangrijk. Je voelt je er energiek door, zit lekkerder in je vel en je hebt het gevoel dat je de hele wereld aankunt.

Het hebben van een afgetraind lichaam is natuurlijk mooi meegenomen, maar het belangrijkste is dat je zo lang mogelijk in goede gezondheid blijft! Zo kun je langer blijven genieten van de mooie dingen in het leven, met minder kans op hartfalen en andere klachten en beperkingen. Jij wilt toch ook met jouw kleinkinderen kunnen spelen?

4431a965-de62-4875-857b-fc216c1306df
92f454c6-7dbb-4335-a41e-a1edf3f2eb5a

Hoe kan Innovate jou dan precies helpen om fitter te worden, vraag je je misschien af?

 

We bieden een programma op maat, een uitgebreide bodyscan en een bloeddruk- en longinhoud meting, maar ook mobiliteitsprogramma’s en adviezen op het gebied van voeding en lifestyle.

En deze uitgebreide health check is niet het enige wat je van ons kunt verwachten: we helpen je ook graag met op maat gemaakte programma’s die ervoor zorgen dat jij gezonder, fitter en vitaler door het leven kunt.

Hoe kan Innovate jou dan precies helpen om fitter te worden, vraag je je misschien af?

 

We bieden een programma op maat, een uitgebreide bodyscan en een bloeddruk- en longinhoud meting, maar ook mobiliteitsprogramma’s en adviezen op het gebied van voeding en lifestyle.

En deze uitgebreide health check is niet het enige wat je van ons kunt verwachten: we helpen je ook graag met op maat gemaakte programma’s die ervoor zorgen dat jij gezonder, fitter en vitaler door het leven kunt.

0bc6ba5a-bf34-4718-8901-2fc929367490

De basiselementen van fitheid

 

 • Voldoende beweging
 • Goede voeding
 • Training
 • En uiteraard: de juiste mindset!

 

Geef deze elementen alle vier de nodige aandacht en je zult zien dat je je vanzelf fitter zult gaan voelen! Dit hoef je niet alleen te doen: we gaan samen met je aan de slag. Allereerst zorgen we ervoor dat alles inzichtelijk gemaakt wordt en vervolgens stellen we gezamenlijk doelen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

innovate personal training kapelle

Voeding

innovate personal training kapelle

Coaching

innovate personal training kapelle

Training

“Innovate helpt je het hoogste rendement uit jezelf te halen”

 

Het zakenleven gaat 7 dagen in de week door. Om jezelf hierin goed te kunnen onderhouden heb je structuur, ritme en efficiëntie nodig.

 

“Op het moment dat je meer structuur en rendement uit je eigen leven haalt dat dat in het zakelijke leven ook doorgaat”, vertelt Reza Geleedst, mede-eigenaar van Festive Event Agency.

 

Reza nam de volgende stap om te groeien als ondernemer en schakelde Innovate hiervoor in. Dit bleek de juiste stap te zijn. “Door het inzetten van een personal trainer heb ik nu meer structuur in mijn leven en gezondheid”.

 

Waar wil jij in groeien?

Waarom een health check bij Innovate Personal Training?

 

Waarom zou je een health check laten uitvoeren, je kunt toch ook direct aan de slag met personal training en een voedingsadvies? Om te weten hoe het gesteld is met je gezondheid, is het goed om te beginnen met een uitgebreide health check. Zonder check weet je eigenlijk nooit écht waar je staat. Het is in dat geval ook moeilijker om een passend plan voor je te maken.

Iedereen kent periodes waarin een gezonde leefstijl er bij in schiet. Niks vreemds in onze huidige maatschappij. Het is dan goed af en toe de “schade” op te nemen. We brengen onze auto toch ook jaarlijks naar de garage?

Om die reden geeft Innovate je nu een gratis health check cadeau! Zo kom je er niet alleen achter hoe (on)fit je nu bent, maar kun je ook effectiever werken aan een gezondere levensstijl. Daarbij voorzien we je ook nog eens van gratis aansluitend leefstijl advies, waarna je de mogelijkheid hebt om 6 weken onze trajecten uit te proberen. Op naar een fittere jij!

Hoe gaat zo’n health check in zijn werk?

In een uitgebreid intake gesprek, zoomen wij in op de gebieden stress, slaap en leefstijl. Door de juiste vragen te stellen, komen we er achter wat jij kunt verbeteren, en maken we helderen doelen waar we samen mee aan de slag kunnen.

Met speciale apparatuur en bijbehorende software meten wij zeer gericht de conditie van o.a. hart- en bloedvaten & bloeddruk. Zo krijg je een volledig beeld van de gezondheid van jouw lichaam.

Dat is echter niet het enige: we nemen ook een cardiovasculaire test af. Hiermee wordt de gezondheid van jouw hart- en longfunctie in kaart gebracht, zodat je precies weet hoe het daarmee gesteld is.

Daarnaast kijken we ook naar je mobiliteit. Is er sprake van een disbalans? Dan is het goed om daar nu al iets aan te doen, zodat dit niet zal leiden tot vervelende klachten. We voorzien je graag van passend advies, zodat je direct aan de slag kunt!

Hoe lang duurt het en voor wie is de check?

Een complete health check duurt circa 60 minuten, is voor iedereen geschikt en na afloop ontvang je een uitgebreid advies van ons. We geven je bruikbare tips & tricks mee over voeding, training en lifestyle.

 • HEALTH CHECK

 • Euro0GRATIS
  • Analyse lichaamssamenstelling
  • Compleet overzicht verbeterpunten voedings, stress, leefstijl en slaap
  • Spier-vet analyse
  • Meten van je bloeddruk
  • Cardiovasculaire test
  • Mobiliteitstest

  positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  Marcel Schipper Avatar Marcel Schipper
  12 februari 2019

  5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  Veerle Dieleman Avatar Veerle Dieleman
  20 augustus 2017

  5 star review  Gedreven met passie, dik 5 sterren verdiend!

  Levi Oranje Avatar Levi Oranje
  21 januari 2017

De health check vind plaats in onze studio. Alles wordt uitgebreid met je besproken en je krijgt de resultaten mee in onze app. Daarnaast krijg je een op maat gemaakt advies mee van jouw personal trainer.

  Boek een vrijblijvend intakegesprek!