Over Ons

We hebben al veel mensen kunnen helpen. Benieuwd naar hun resultaten?

Onze Studio

Wij geloven dat iedereen zijn of haar doel kan bereiken richting een fittere levensstijl door middel van de juiste coaching. Hier zijn wij nu al een aantal jaar keihard voor aan het werken! De kern van het ontstaan van Innovate ligt hier ook aan ten grondslag. Doordat wij als instructeurs een aantal jaar geleden zelf ervoeren hoe doelen stellen rondom sporten uiteindelijk tot een verbeterde levensstijl kan lijden, wilden wij als Innovate zijnde hier graag ook andere mensen mee helpen. Hiervoor moet je als persoon innoveren, aanpassen en continu jezelf bijstellen om op een gezond niveau te blijven. Hierbij is coaching en een helpende hand naar onze mening van groot belang!

 

Doordat wij dit zelf hebben meegemaakt en daaruit onze visie is ontstaan, kunnen wij u op maat bedienen. De laatste tijd zien wij om ons heen steeds meer mensen die moeite hebben met het aanhouden van een gezonde leefstijl. In onze drukke maatschappij, waar tijd schaarser lijkt te worden en waar verleidingen rondom voedsel altijd op de loer liggen, is dit ook lastig. Cijfers rondom mensen met slaapproblemen, overgewicht, te veel stress en weinig levensenergie worden ook in Zeeland hoger en hoger. Wij willen dit probleem terugdraaien door mensen een helpende hand te bieden!

Hoe doen we dat?

Op basis van uw doelen en wensen, stellen we samen met u een tailor-made fitheidsplan op. Dat omvat een specifiek plan op basis van onze pijlers van fitheid:

VOEDING

GEDRAG

TRAINING

Dit plan moet slagen. U moet uw doelen en wensen halen. Daarom zoeken we samen met u naar een balans tussen effectiviteit en leefbaarheid. We gaan ook tussendoelen maken om stap voor stap naar het grotere doel te kunnen werken, zonder dat u gedemotiveerd raakt. Voor langdurig resultaat moet het plan in uw leven in te passen zijn. Naast een effectief programma, maken we het ook leuk. Hierdoor houden we de motivatie hoog.

 

De contactmomenten zijn in onze studio tijdens de trainingen. Maar ook voor de gesprekken, voedingsplannen en metingen spreken we hier af. Alles wat we doen is in een 1-op-1 setting en op afspraak. Dus geen overvolle sportschool bij Innovate! Wij hebben een high-end-gym waarbij rust hoog in het vaandel staat.  Iedereen  krijgt bij ons  een eigen Personal Trainer. Deze Personal Trainer is uw eerste aanspreekpunt en hij/zij maakt samen met u alle plannen, stelt doelen, houdt progressie bij en maakt de voedingsschema’s. We spreken een trainingsfrequentie per week af en gaan aan de slag.

Onze trainers

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Romeo, Jasper, Bores, Naomi en Tim en willen jouw op het gebied van sporten, voeding en leefstijl inspireren en motiveren bij Innovate Personal Training!

innovate-personal-training-romeo

Romeo de Kraker

innovate-personal-training-jasper

Jasper de Kraker

innovate-personal-training-bores

Bores van den Broek

naomi-innovate-personal-training

Naomi Nieuwenhuize

innovate-personal-training-tim

Tim Driessen

Ontdek Innovate!

Wil je zien wat wij al bereikt hebben met onze klanten of wellicht je toekomstige sportruimte ontdekken? Kijk dan snel verder!

 • positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  Evelien Philipse Avatar Evelien Philipse
  14 April 2019
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 November 2018
 • positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  Leander Van der Reest Avatar Leander Van der Reest
  24 August 2019
 • 5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 January 2017
 • 5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  Reza Geleedst Avatar Reza Geleedst
  20 January 2018
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  Kabouter Remco Avatar Kabouter Remco
  21 January 2017
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  Olaf van der Tier Avatar Olaf van der Tier
  10 June 2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  Danny Marinissen Avatar Danny Marinissen
  31 January 2017
 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  Chantal Giesbertz Avatar Chantal Giesbertz
  20 August 2018
 • positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  Maaike Stet Avatar Maaike Stet
  10 November 2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!