Over Innovate

Onze trainers staan voor je klaar

Benieuwd naar innovate?

De laatste tijd zien wij om ons heen steeds meer mensen die moeite hebben met het aanhouden van een gezonde leefstijl. In onze drukke maatschappij, waar tijd schaarser lijkt te worden en waar verleidingen rondom voedsel en verdoving altijd op de loer liggen, is dit ook lastig. Cijfers rondom mensen met slaapproblemen, overgewicht, te veel stress en weinig levensenergie stijgen ook in Zeeland jaarlijks (CBS).

Onze missie
Bij Innovate willen we dit probleem terugdraaien. Als ras echte Goesenaar streef ik (Romeo) er namelijk naar om Zeeland de fitste provincie van Nederland te maken. Daarom coachen wij ondernemers, professionals en mensen met een druk leven naar een leven waarin gezond voelen werkelijk kunnen genieten van je leven en werk centraal staan.

Herken je deze uitdagingen?

Je komt thuis na een lange dag, je ploft op de bank en je hebt eigenlijk geen zin om te trainen. Of misschien komt het wel eens voor dat je tijd tekort komt op een dag, en je het liefst jouw personal trainer appt dat het vandaag niet gaat lukken.

Wij kennen deze momenten, en daarom helpen wij jou bij Innovate Personal Training door deze dagelijkse valkuilen heen. Je traint bij ons alleen op afspraak, waardoor jij altijd een stok achter de deur hebt om te gaan bewegen. Komt de afspraak toch niet uit, dan kan je jouw trainer altijd een WhatsApp bericht sturen. Vaak hebben wij op een ander moment op de dag nog wel ruimte voor je beschikbaar. Zelfs als je dezelfde dag nog appt.

Zo zorgen wij ervoor dat je ’s avonds toch weer tevreden op de bank kan chillen en voldaan de dag kan afsluiten.

Romeo de Kraker

Mindset & succes coach

Ik ben Romeo de Kraker, eigenaar van Innovate Personal Training en ik woon in ’s Heer Hendrikskinderen. Toen ik op mijn vijftiende begon met fitness wist ik het al snel; mensen inspireren en motiveren om hun leefstijl te veranderen is mijn doel. Door verschillende opleidingen te volgen zoals het CIOS (Lifestyle coach, Personal trainer), en Gewichtsconsulent heb ik ervoor gezorgd, dat ik ook daadwerkelijk wat met mijn passie kan. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben, ben ik Innovate Personal Training gestart en heb ik hiermee mijn droom werkelijkheid gemaakt.

Ik vind het geweldig om met mensen te werken om hun mindset te veranderen. Samen streven naar succes en samen doelen halen. Dat is waar Innovate Personal Training voor staat!

Jasper de Kraker

Head trainer & kwaliteitswaarborger

Mijn naam is Jasper de Kraker, actief als allround personal trainer en bootcamp instructeur bij Innovate Personal Training. Bij CIOS heb ik de opleiding Personal Trainer, Fitness Instructeur en Bootcamp Instructeur mogen volgen. Sporten zit al vanaf jongs af aan in mijn bloed, maar wat ik eigenlijk nog veel leuker vind is andere mensen hard laten zweten met sport. Het plezier dat men krijgt van sporten, het zelfvertrouwen dat je ziet groeien door een gezonder en sterker lichaam, dat vind ik gaaf om te zien.

Naast allround personal trainer en bootcamp instructeur bij Innovate Personal Training vind ik het belangrijk dat je je vertrouwt en goed voelt bij een personal trainer. Alleen met een goede klik en vertrouwen in elkaar kunnen we samen groeien en mooie resultaten behalen.

Camiel van ’t Leven

Personal trainer & lifestyle coach

Mijn naam is Camiel van ‘t Leven. Ik kom uit ‘s-Gravenpolder en fitness/leefstijl is mijn passie. Ik train zelf al vanaf mijn vijftiende en heb door de jaren heen steeds meer kennis opgedaan. Ik vind het nog leuker om die kennis over te kunnen brengen op anderen, zodat ze daarmee hun doelen kunnen behalen. Ik zit op dit moment in de afrondende fase van de opleiding Fitnesstrainer A, waarna ik ga beginnen aan de opleiding ‘NASM Personal Trainer’. Ik ben bij Innovate terecht gekomen via mijn stage, waar ik heel veel ervaring heb opgedaan, die ik nu weer kan toepassen.

Bij Innovate ben ik personal trainer en geef ik bootcamps. Ik vind het belangrijk dat de trainingen echt per persoon op maat gemaakt worden. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat je met veel plezier komt sporten! Wil jij fitter worden, of een paar kilo’s kwijtraken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak een afspraak voor een intakegesprek en dan gaan we samen aan de slag. Tot snel!

BRyan Kole

Personal trainer

Mijn naam is Bryan Kole. Ik ben 20 jaar oud, en ik woon in Goes.Ik zit op het CIOS in het 3e leerjaar. Ik volg het profiel fitness blok B, daarnaast heb ik ervoor gekozen om sportmassage te gaan volgen. Dit heb ik inmiddels afgerond. Ik voetbal in het 3e van Kloetinge en ik fitness zelf ook. Mijn toekomst is om door te blijven groeien en mezelf te ontwikkelen.

Ik ben terecht gekomen bij Innovate door mijn stage! Hierdoor vind ik het echt gaaf om met mensen te werken die hun doelen willen bereiken. Bij Innovate gaat het om jou en wij gaan er alles aan doen om het te bereiken!

“Innovate is dé plek waar training, voeding, mindset coaching en ontspanning op een unieke manier worden gepresenteerd in onze high-end personal training studio in Goes.

Kwaliteit, doelgerichtheid, professionaliteit en gezelligheid, daar staan wij voor!”

– Romeo de Kraker

Enthousiast?

Wij staan voor je klaar om samen aan jouw gezondheid te werken!

Bekijk onze pakketten