Over Ons

Boek direct een gratis strategie sessie in!

Welkom op de website van Innovate Personal Training, mijn naam is Romeo de Kraker, en ik ben eigenaar van deze personal training studio in Zeeland (Goes).

innovate-personal-training-romeo

Naast onze visie Zeeland breed op onze homepage, vertel ik graag wat meer over mijzelf.

Vanaf 2008 ben ik al bezig met fitness en gezondheid, voordat ik personal trainer was, succes had, en goed voor mijzelf zorgde, ging er heel wat aan vooraf, misschien bij jou ook wel hetzelfde. Ik vertel je hier graag meer over. Ik wil jou graag inspireren, dat alles mogelijk is, hoe zwart het soms allemaal ook lijkt.

Het begon allemaal op de lagere school. Het échte leven ging voor mijn idee beginnen. Onzeker dat ik was, was het altijd wachten tot ik als “prooi” zou eindigen. Emotioneel zorgde dit altijd voor spanningen, angst, en als laatste gekozen te worden bij spelsporten 😉 Ik was altijd met sport bezig, vriendjes maken ging mij goed af, maar voor mijzelf opkomen vond ik lastig. Op verjaardagen klampte ik mij vast aan mijn moeder, en als ik moest gaan zwemmen stond ik eerst een half uur te janken, tot ik niet meer hoefde.

Toen ik op de middelbare school terecht kwam zette dit door, dit was de echte mensenwereld dacht ik. Wat kon me allemaal gebeuren? Sinds dien ben ik mij gaan afzetten tegen de maatschappij, ik kocht een bomberjack, scheerde mijn hoofd kaal, en luisterde naar Hardcore. En dit allemaal vanuit onzekerheid, op zoek naar iets wat mij waardering gaf en om ergens bij te horen.

 

Van expirimenteren met drank en drugs, tot gabber feesten, verkeerde vrienden en slechte schoolcijfers. Tot het echt klaar moest zijn doordat ik verschillende opleidingen niet had afgemaakt en ik niet wist wat ik nou eigenlijk moest gaan doen. Ik vond mijn liefde in de sport weer terug, doordat ik met mijn vader mijzelf had aangemeld voor de sportschool in Goes. Het feesten en gezondheid gingen niet meer samen, en stukje voor beetje ging ik steeds meer investeren in mijzelf. Boeken lezen, kennis opdoen, schema’s maken, en trainen, trainen, trainen.

 

Nog steeds erg onzeker, had ik mij opgegeven voor het leger. Weinig thuis, leven in onzekerheid omdat je niet weet wat er komen gaat, en mensen die je behandelen als stront. Toch heeft dit mij gevormd, en er voor gezorgd dat ik discipline heb opgebouwd. Toch was het niet wat ik zocht, ik wou mensen helpen gezonder te worden, en mijzelf. Doordat ik af en toe mensen hielp met hun trainingen of voeding, begon dit te kriebelen.

 

Ik ben het vuur ingestapt, ik was het zat om mij altijd onzeker te voelen, ik wou dit gaan onderzoeken waar dit vandaan kwam, en of dit wel realistisch was hoe ik mij voelde, ik wou zeker van mijzelf zijn, ongeacht de omstandigheden. Mijn leven maakte een ommezwaai toen ik mij op had gegeven voor het CIOS. Ik was 19 jaar en vond mijzelf eigenlijk al te oud om nog aan een opleiding te starten, mijn broertje zat zelfs een klas hoger, ik moest dit halen!

 

Ik had nooit verwacht dat ik het zou kunnen halen, omdat ik nog steeds die onzekerheid had, en ik met veel vakken moeite had; turnen, rekenen, plannen. Tot ik de richting Fitness instructeur tegen kwam, en ik de kans kreeg om stage te gaan lopen bij Flex Fitcenter in Goes; mijn droom was geboren! Toen ik ook nog eens het keuzevak ondernemerschap kon gaan volgen, stonden de eerste letters van Innovate op papier. Wie had dat ooit gedacht van zo’n onzeker ventje?

 

Toen ik ook nog eens met Michael Pilarczyk in aanraking kwam, ben ik pas écht gaan groeien, ik ben gaan leren wie ik was, wat ik wou van het leven, hoe ik zo onzeker was geworden, en hoe ik dat om kon draaien. Ik ben een avontuur aangegaan, omdat ik van de wereld een iets mooiere plek wou maken, en dat motiveert mij tot op de dag van vandaag om elke dag uit bed te komen. Als jij een passie hebt, een levensmissie, dan kun jij andere mensen helpen, en dat geeft motivatie en zekerheid. In je hoofd maak je het altijd veel groter als dat het is, en dat heb ik geleerd.

 

Van fotoshoots, tot in de krant komen, tot mijn eigen personal training studio, ik wil jou inspireren, want ook jij kunt dit bereiken, jij bent de held van dit verhaal!

 

Wist je dat de cijfers in Zeeland van mensen met overgewicht alleen maar stijgen? Wat mij erg stoort is dat er vooral curatief wordt omgegaan met dit probleem, en ik wil dat omdraaien, dat is mijn missie. Dat zie je wel aan de huidige Corona crisis. Geen medicatie, maar preventief werken aan jouw gezondheid. Doordat ik zelf diepe dallen heb gekend, de klappen van de zweep als een ondernemer ken, doordat ik mijzelf heb opgebouwd vanaf 0, wil ik jou ook inspireren om de beste versie van jouzelf te worden. Samen met mijn team kunnen wij dit voor jou betekenen, want ik kan het niet meer alleen.

Onze Studio

Wij geloven dat iedereen zijn of haar doel kan bereiken richting een fittere levensstijl door middel van de juiste coaching. Hier zijn wij nu al een aantal jaar keihard voor aan het werken! De kern van het ontstaan van Innovate ligt hier ook aan ten grondslag. Doordat wij als instructeurs een aantal jaar geleden zelf ervoeren hoe doelen stellen rondom sporten uiteindelijk tot een verbeterde levensstijl kan lijden, wilden wij als Innovate zijnde hier graag ook andere mensen mee helpen. Hiervoor moet je als persoon innoveren, aanpassen en continu jezelf bijstellen om op een gezond niveau te blijven. Hierbij is coaching en een helpende hand naar onze mening van groot belang!

 

Doordat wij dit zelf hebben meegemaakt en daaruit onze visie is ontstaan, kunnen wij u op maat bedienen. De laatste tijd zien wij om ons heen steeds meer mensen die moeite hebben met het aanhouden van een gezonde leefstijl. In onze drukke maatschappij, waar tijd schaarser lijkt te worden en waar verleidingen rondom voedsel altijd op de loer liggen, is dit ook lastig. Cijfers rondom mensen met slaapproblemen, overgewicht, te veel stress en weinig levensenergie worden ook in Zeeland hoger en hoger. Wij willen dit probleem terugdraaien door mensen een helpende hand te bieden!

Een kleine rondleiding in onze studio

Innovate Personal Training
innovate-over-ons
Wij staan als team achter jouw met de specifieke kennis op het gebied van stress, slaap, beweging, voeding en gedrag! Jasper, Bores, Romeo, Naomi, Yannick.
Innovate personal training Hilleweg 23 4464JA Goes.

Onze 7 zekerheden!

Wij kennen jou écht. Altijd bereikbaar voor jouw vragen. Wij zijn er ook voor jou in moeilijke tijden.

Unieke methode; Onze trajecten zijn inclusief gedrags coaching waardoor jij wél duurzaam resultaat behaalt.

Resultaat garantie; Behaal jij in de eerste 30 dagen geen aantoonbaar resultaat? Dan krijg jij jouw geld terug! Meer business genereren? Er trainen genoeg interessante ondernemers bij ons.

Service garantie; Flexibele planning die past in jouw agenda, ook korte sessies van 30 minuten. Wij werken alleen op afspraak. Er is altijd een product-mix die bij jouw doelstelling/bestedingspatroon past. Door ons flexibele team kun jij altijd trainen.

Rustgarantie; maximaal 12 mensen in de studio. Geen macho cultuur, spiegels, of petjes. Hygiëne en luxe; van jouw handdoek tot douchegel/geurtjes, tot je eigen muziek tijdens het trainen.

Innovatie garantie; Volledige online omgeving om jouw voorgang bij te houden (ook door ons 😉 )

Loyaliteitsgarantie; tijdens jouw traject verschillende cadeautjes + een eiwit shake na iedere training. Heb je een bedrijf? Dan maken wij kosteloos een drone film van jouw mooie zaak. Er trainen veel ondernemers bij ons wat zorgt voor new business.

Onze producten zijn makkelijk te gebruiken;

 

 • Stel je voor; je komt thuis na een lange dag, je ploft op de bank en je hebt eigenlijk geen zin om te trainen. Toch staat er een afspraak met jouw trainer in de agenda. Na de training zit je vol energie. Wat zou dit na een jaar doen?
 • Of misschien komt het wel eens voor dat je tijd tekort komt op een dag, je appt jouw trainer dat het vandaag niet gaat lukken. Hij appt jou terug dat hij nog een half uur plek heeft later op de dag. ’S avonds plof je tevreden neer op de bank en heb je een goed gesprek met jouw partner, in rust.

Hoe doen we dat?

Op basis van uw doelen en wensen, stellen we samen met u een tailor-made fitheidsplan op. Dat omvat een specifiek plan op basis van onze pijlers van fitheid:

VOEDING

COACHING

TRAINING

Onze trainers

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Romeo, Jasper, Bores, Naomi en Tim en willen jouw op het gebied van sporten, voeding en leefstijl inspireren en motiveren bij Innovate Personal Training!

innovate-personal-training-romeo

Romeo de Kraker

innovate-personal-training-jasper

Jasper de Kraker

innovate-personal-training-bores

Bores van den Broek

naomi-innovate-personal-training

Naomi Nieuwenhuize

innovate-personal-training-tim

Tim Driessen

Ontdek Innovate!

Wil je zien wat wij al bereikt hebben met onze klanten of wellicht je toekomstige sportruimte ontdekken? Kijk dan snel verder!

  5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 January 2017

  5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  Olaf van der Tier Avatar Olaf van der Tier
  10 June 2017

  5 star review  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 April 2018

  5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 December 2017

Succes verhalen!

Boek een vrijblijvende strategie sessie!