Over Ons

We hebben al veel mensen kunnen helpen. Benieuwd naar hun resultaten?

Onze Studio

Wij geloven dat iedereen zijn of haar doel kan bereiken richting een fittere levensstijl door middel van de juiste coaching. Hier zijn wij nu al een aantal jaar keihard voor aan het werken! De kern van het ontstaan van Innovate ligt hier ook aan ten grondslag. Doordat wij als instructeurs een aantal jaar geleden zelf ervoeren hoe doelen stellen rondom sporten uiteindelijk tot een verbeterde levensstijl kan lijden, wilden wij als Innovate zijnde hier graag ook andere mensen mee helpen. Hiervoor moet je als persoon innoveren, aanpassen en continu jezelf bijstellen om op een gezond niveau te blijven. Hierbij is coaching en een helpende hand naar onze mening van groot belang!

 

Doordat wij dit zelf hebben meegemaakt en daaruit onze visie is ontstaan, kunnen wij u op maat bedienen. De laatste tijd zien wij om ons heen steeds meer mensen die moeite hebben met het aanhouden van een gezonde leefstijl. In onze drukke maatschappij, waar tijd schaarser lijkt te worden en waar verleidingen rondom voedsel altijd op de loer liggen, is dit ook lastig. Cijfers rondom mensen met slaapproblemen, overgewicht, te veel stress en weinig levensenergie worden ook in Zeeland hoger en hoger. Wij willen dit probleem terugdraaien door mensen een helpende hand te bieden!

Hoe doen we dat?

Op basis van uw doelen en wensen, stellen we samen met u een tailor-made fitheidsplan op. Dat omvat een specifiek plan op basis van onze pijlers van fitheid:

VOEDING

GEDRAG

TRAINING

Dit plan moet slagen. U moet uw doelen en wensen halen. Daarom zoeken we samen met u naar een balans tussen effectiviteit en leefbaarheid. We gaan ook tussendoelen maken om stap voor stap naar het grotere doel te kunnen werken, zonder dat u gedemotiveerd raakt. Voor langdurig resultaat moet het plan in uw leven in te passen zijn. Naast een effectief programma, maken we het ook leuk. Hierdoor houden we de motivatie hoog.

 

De contactmomenten zijn in onze studio tijdens de trainingen. Maar ook voor de gesprekken, voedingsplannen en metingen spreken we hier af. Alles wat we doen is in een 1-op-1 setting en op afspraak. Dus geen overvolle sportschool bij Innovate! Wij hebben een high-end-gym waarbij rust hoog in het vaandel staat.  Iedereen  krijgt bij ons  een eigen Personal Trainer. Deze Personal Trainer is uw eerste aanspreekpunt en hij/zij maakt samen met u alle plannen, stelt doelen, houdt progressie bij en maakt de voedingsschema’s. We spreken een trainingsfrequentie per week af en gaan aan de slag.

Onze trainers

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Romeo, Jasper, Bores, Naomi en Tim en willen jouw op het gebied van sporten, voeding en leefstijl inspireren en motiveren bij Innovate Personal Training!

innovate-personal-training-romeo

Romeo de Kraker

innovate-personal-training-jasper

Jasper de Kraker

innovate-personal-training-bores

Bores van den Broek

naomi-innovate-personal-training

Naomi Nieuwenhuize

innovate-personal-training-tim

Tim Driessen

Ontdek Innovate!

Wil je zien wat wij al bereikt hebben met onze klanten of wellicht je toekomstige sportruimte ontdekken? Kijk dan snel verder!

 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  Ella van Oorschot Avatar Ella van Oorschot
  1 February 2018
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 January 2017
 • positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  Leander Van der Reest Avatar Leander Van der Reest
  24 August 2019
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  Olaf van der Tier Avatar Olaf van der Tier
  10 June 2017
 • positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
  9 August 2019
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  Danny Marinissen Avatar Danny Marinissen
  31 January 2017
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  Veerle Dieleman Avatar Veerle Dieleman
  20 August 2017
 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  Tessa van Meerkerk Avatar Tessa van Meerkerk
  10 July 2018
 • 5 star review  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  Mieke Schrier Avatar Mieke Schrier
  29 April 2017
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  Anne-Fleur Van Loon-de Jonge Avatar Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!