Aan de slag met een vitaliteitscoach

Vind jij dat het tijd is geworden om iets aan je conditie te doen. Heb je het gevoel dat je niet lekker in je vel zit en zoek je nu iemand die je van dit vervelende gevoel af kan helpen? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Innovate Personal Training te bieden heeft. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld ondersteunen als vitaliteitscoach. Een dergelijke coach zorgt er namelijk voor dat jij je weer beter gaat voelen, maar ook dat je bijvoorbeeld op je werk weer beter gaat presteren.

Wat doet een vitaliteits coach precies?

Als jij ertoe besluit om een coach van Innovate in te schakelen om je meer vitaal te maken, dan mag je er op rekenen dat jouw leven helemaal gaat veranderen. Een dergelijke coach is er namelijk niet alleen maar om je te helpen lichamelijk in een betere conditie te komen. Vitaliteit zit hem ook in hoe jij je in je hoofd voelt. Wij motiveren je, inspireren je en zorgen ervoor dat je meer energie haalt uit de dagelijkse dingen in je leven. Als we met je aan de slag gaan als coach, dan doen wij dit op het gebied van voeding, beweging en mentale weerbaarheid. We leren je dat een groot deel van je lichamelijke kracht uit het mentale komt. Uiteraard gaan we ook flink met je aan de slag door middel van een groot aantal mentale oefeningen.

innovate-vitaliteits-coach

De experts van Innovate

Bij Innovate Personal Training vind jij een bevlogen groep mensen die er alles aan willen doen om mensen te helpen zich beter te voelen. Het is namelijk heel belangrijk dat jij elke dag vol energie aan kunt. Als dit namelijk niet zo is, dan zink je steeds een klein stukje verder weg in een negatieve spiraal. Laat ons je helpen deze spiraal te doorbreken. Als jij meer vitaliteit hebt, dan word je daadkrachtiger en voel je jezelf lekkerder, maar je kunt dan ook veel beter omgaan met uitdagingen en tegenslagen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van personal training. We hebben al een groot aantal mensen geholpen zich beter te voelen en een betere conditie te krijgen. Dit hangt allemaal samen, wij leggen graag eens aan jou uit hoe dit precies in zijn werk gaat.

Maak een afspraak met Innovate

Heb jij er genoeg van om elke dag met een rotgevoel uit bed te komen en je door de dag heen te moeten slepen? Als jij je vitaler voelt, dan zul je merken dat het leven een stuk leuker en makkelijker is. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken. In een vrijblijvend gesprek gaan we dan samen met jou bekijken hoe wij ervoor gaan zorgen dat jij je straks weer een stuk beter voelt! Bij ons ben je aan het juiste adres voor training, voedingsadvies, mindset coaching en ontspanning.

www.goesbewegen.nl

  5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  Tessa van Meerkerk Avatar Tessa van Meerkerk
  10 July 2018

  positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  Marcel Schipper Avatar Marcel Schipper
  12 February 2019

  5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  Chantal Giesbertz Avatar Chantal Giesbertz
  20 August 2018

  5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  Olaf van der Tier Avatar Olaf van der Tier
  10 June 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!