Innovate: effectief sporten met personal trainer

Wil je graag aan je gezondheid, fitheid en conditie werken, maar weet je niet waar te beginnen of hoe je doelen te bereiken? Benoem dan Innovate tot je Persoonlijke Trainer (PT).

Samen met jou halen wij het maximum uit al je trainingen. We zorgen niet alleen voor een blessurevrije opbouw en begeleiding van de trainingssessies; we letten ook op je voeding en coachen je door de moeilijke momenten.
Geniet dus volop van onze professionele infrastructuren en kom trainen bij Innovate: in een aangepast programma, geheel op maat van jouw conditie en jouw gezondheid.

innovate-persoonlijke-trainer-2

Een personal trainer, hoe werkt dat?

Bij persoonlijke training is de persoonlijke band tussen jezelf en je trainer cruciaal. Daarom start jouw Innovate traject met een uitgebreid intakegesprek, waarin we meer dan de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek zal je toekomstige trainer ook peilen naar je fitness wensen en doelen. Samen met jou worden die in een uitgewerkt traject gegoten, waarvan de voortgang maandelijks geëvalueerd wordt via meting, weging en feedback rondes. Desgewenst blijven onze trainers hiervoor zelfs onbeperkt beschikbaar. Ze volgen je voeding, trainingen en ontwikkeling op de voet en staan je onderweg bij met persoonlijke tips en tricks. De exclusieve Innovate PRO app krijg je er gratis bij. Zo haal je altijd en overal het maximum uit je traject.

innovate-persoonlijke-trainer-3

Wat doet jouw persoonlijke trainer?

Welja… Hij is persoonlijk. En door elke training op jouw lichaam en conditie af te stemmen, zul jij sneller betere resultaten zien. Zo simpel is het eigenlijk. Bovendien past de personal trainer zich hiervoor ook helemaal in in jouw dagelijks leven. Hij traint wanneer jij kunt. Hij staat klaar wanneer jij het nodig hebt.

Waarom heb je een personal trainer nodig?

Conditietraining, algehele fitness, afslanken, revalidatie, blessure-herstel… Er zijn veel verschillende redenen waarom je personal training kunt overwegen. Naast de redenen kunnen ook je doelen verschillen: sterker worden, mentaal groeien, recupereren, ontspannen… Alles kan. Dat is wat personal training persoonlijk maakt: wij volgen jouw motivaties en doelen. Wij jagen jouw dromen na. Zo kunnen wij veel doelgerichter werken en blijf jij altijd zeker van een weloverwogen, professionele aanpak, vrij van blessures.

Hoe kun jij beginnen sporten met personal trainer?

Dat is nog de gemakkelijkste stap van allemaal. Contacteer ons via 06 36 29 56 34, info@innovatepersonaltraining.nl of WhatsApp, en maak een afspraak. Wij ontvangen je graag aan de Hilleweg 23 voor een goed gesprek. Samen gieten wij daarna jouw doelen in een helder en effectief trainingsprogramma.
Red je het toch niet in je eentje? Denk dan misschien eens aan Duo PT (vanaf 40 € per uur) of Personal Group Training (vanaf 12,50 € per uur): 2 ideale alternatieven voor wie de voordelen van personal training wil combineren met de motivatiekracht van een groepsdynamiek.

www.goesbewegen.nl

  5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 December 2017

  5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 January 2017

  5 star review  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 April 2018

  positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  Marcel Schipper Avatar Marcel Schipper
  12 February 2019
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!