Wat zijn de gemiddelde personal training kosten?

Wat kost personal training? Veel mensen die willen gaan sporten, zijn benieuwd naar personal training prijzen. Er wordt vaak gedacht dat personal training tarieven vrij hoog liggen, maar in de praktijk valt dat mee. Voor de kosten van personal training krijg je namelijk ook ontzettend veel terug: professioneel advies, extra motivatie en persoonlijke aandacht. De prijzen van personal training zijn dus vaak de moeite waard, want je betaalt personal training tarieven om het meeste uit jezelf te halen. Maar hoe zijn de tarieven voor personal training opgebouwd en wat krijg je voor deze personal training prijzen?

kosten-personal-training-innovate

Wat kost personal training?

De gemiddelde tarieven voor personal training liggen rond €60 per uur. Je kunt deze personal training prijzen voor meerdere sessies betalen, maar je kunt de kosten van personal training optimaal benutten door één of twee uurtjes met een begeleider te trainen. Hij of zij leert je alle fijne kneepjes van het vak, waarna je zelf verder kunt sporten zonder de bijbehorende personal training kosten. Wil je de kosten voor personal training drukken? Ga dan samen met een vriend sporten. In dat geval betaal je meestal gereduceerde personal training tarieven, rond €40 per uur.

kosten-innovate-personal-training

Wat valt onder de prijzen voor personal training?

Personal training tarieven zijn hoger dan een normaal sportschoolabonnement. Dat is niet vreemd, want dankzij personal training prijzen krijg je extra veel service. Voor de tarieven van personal training krijg je op maat gemaakte begeleiding, maar ook een intakegesprek. Ook maandelijkse metingen en evaluaties horen bij de personal training kosten. Voor de prijzen van personal training krijg je dus een gepersonaliseerd sporttraject. Vraag dus niet alleen “wat kost personal training?”, maar ook: “wat leveren de kosten voor personal training mij op?”.

Kosten personal training met voedingsadvies

De meeste prijzen voor personal training zijn exclusief voedingsadvies. Sommige trainers zijn in staat om je te adviseren over gezonde voeding, maar dit valt buiten de prijzen voor personal training. Wat kost personal training met voedingsadvies? De personal training prijzen zijn dan €75 extra per maand. Deze personal training kosten zijn inclusief voedingsschema’s, controles en coaching op het gebied van voeding. Deze hogere tarieven voor personal training zijn de moeite waard wanneer je wilt afvallen. Ook wanneer je spiermassa wilt kweken zijn deze personal training tarieven waardevol.

Wat kost personal training in een groep?

Wil je besparen op de tarieven voor personal training? Ga dan voor scherpe personal training prijzen door te trainen in een groep. Deze personal training kosten liggen lager, omdat je de trainer met groepsgenoten deelt. De prijzen voor personal training in groepen liggen rond €12,50 per les. Zo bespaar je dus mooi op de gemiddelde personal training tarieven. Bij deze kosten voor personal training horen nog steeds op maat gemaakt advies, sportschema’s en persoonlijke aandacht.

Kortom: wat kost personal training? De gemiddelde personal training kosten zijn ontzettend divers en de tarieven voor personal training veranderen aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

  5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  Danny Marinissen Avatar Danny Marinissen
  31 January 2017

  positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  Maaike Stet Avatar Maaike Stet
  10 November 2018

  5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 December 2017

  5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 January 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!