Ik zoek een personal trainer

Heb je recentelijk naar een personal trainer gezocht? Of nagedacht om te gaan trainen met een personal trainer? Wij helpen je! Of je nu puur om de sport wilt trainen of een personal trainer en voedingscoach wilt gaan consulteren: hier vind je wat je zoekt – een goede personal trainer.

Een personal trainer zoeken is allang niet meer iets voor de rijken en BN’ers. Veel ‘gewone’ mensen ontdekken de voordelen ten opzichte van zelfstandig werken in de sportschool. Zeker de combinatie met een voedingscoach is een zeer goede investering. Trainen met een personal trainer is zeker geen luxe – het is een verstandige beslissing.

Personal trainer gezocht – mits betaalbaar?

Veel mensen denken: ik zoek een personal trainer, maar weten vervolgens niet hoe ze het beste een goede personal trainer kunnen vinden, of wat de kosten zijn. Je kunt zo vaak en intensief trainen met jouw personal trainer als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor de combinatie personal trainer en voedingscoach. Dit beïnvloedt uiteraard de kosten. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is.

Er kleven veel voordelen aan trainen met personal trainer. Zo kan een personal trainer precies vaststellen waar jouw leerpunten zitten. Een goede personal trainer motiveert en helpt je door de moeilijke momenten.

Personal trainer en voedingscoach in één

Naast een workout moeten sommigen ook hun voedingspatroon aanpassen. Dat is waarom de combinatie van een personal trainer en voedingscoach zo waardevol is. Niet iedere goede personal trainer is ook bevoegd om voedingsadviezen te geven. Als je dus graag met je eetpatroon aan de slag is, kun je het beste een personal trainer zoeken die ook op dit gebied gediplomeerd is.

We horen van veel mensen die een personal trainer gezocht hebben, dat het in de huidige markt moeilijk is om de beste personal trainer te vinden. Het is namelijk zo dat iedereen zich ‘personal trainer’ mag noemen. Om een goede personal trainer te vinden moet je dus weten waar je op moet letten.

Trainer gezocht…

Een van onze mensen sprak laatst een klant. “Ik zoek een personal trainer”, zei ze. Ze was verbaasd toen we met haar gingen zitten om al haar behoeften door te nemen. Maar trainen met een personal trainer is maatwerk, dat begint al bij de intake. Voor ons is ‘personal trainer gezocht’ het startsein om klanten precies te bieden waar zij naar op zoek zijn. Mocht trainen met personal trainer om een of andere reden niet de beste oplossing zijn, dan horen de klanten dit ook. Soms denken ze dat ze een personal trainer zoeken, maar zijn ze bijvoorbeeld beter af bij een diëtist. Wij werven geenklanten puur om het werven!

Eerste afspraak met een goede personal trainer

Deze algemene pagina geeft basisinformatie over trainen met deze personal trainer. Specifieke personal trainer informatie, die vaak over een personal trainer gezocht wordt, moet in een persoonlijk gesprek worden gegeven. Mensen die een personal trainer zoeken moeten daarom op enig moment toch een afspraak maken. Een persoonlijke klik met de personal trainer is immers ook belangrijk. Het is het waard als je gericht kunt trainen met jouw personal trainer.

Start NU met trainen

Blijf dus niet langer denken “ik zoek een personal trainer”, maar en ga zo snel mogelijk trainen met personal trainer. Dan ga jij fit de zomer in. Het antwoord op de vraag “ik zoek een personal trainer” vind je op deze website! Neem geen genoegen met een minder goede personal trainer; kijk rond en besef: “Ik zoek een personal trainer die ook mijn mindset verandert”. Veel mensen hebben ook de zoektocht afgelegd en gingen je voor. In veel gevallen wordt gekozen voor een combinatie personal trainer en voedingscoach, misschien heb je al eerder een personal trainer gezocht en daar niet aan gedacht. Maar trainen met een personal trainer is meer dan alleen gewichten heffen, een personal trainer is er voor jouw gezondheid!

bekijk onze personal training pakketten