De personal trainer voor Zeeland

Je hebt een druk leven. Je hebt stress van je werk, hebt geen tijd om goed te eten en ook die dagelijkse beweging schiet er een beetje bij in. Je voelt jezelf niet optimaal en zou hier graag eens wat aan doen. Dan is het goed om contact op te nemen met Innovate Personal Training. Bij ons vind je namelijk een team dat klaar staat om ervoor te zorgen dat jij straks weer een stuk beter in je vel zit. Dat jij jezelf weer prettig voelt en dat je met veel meer energie het dagelijks leven tegemoet gaat treden. Ben jij op zoek naar een personal trainer in Zeeland?

personal-trainer-zeeland-innovate

Wat doet een personal trainer?

Als jij jezelf inschrijft bij Innovate, dan beginnen we ermee om eens met je kennis te maken. Zien wie je bent, maar vooral ook waar jij denkt dat de problemen in je leven zitten. Een personal trainer doet namelijk meer dan je alleen maar begeleiden bij het doen van goede sportoefeningen. De gepassioneerde personal trainers van Innovate willen je namelijk ook motiveren, zorgen dat je jezelf niet alleen fit, maar ook vitaal gaat voelen. We stellen voor jou niet alleen maar een programma op waarmee je gewicht kwijtraakt, we kunnen zoveel meer voor je betekenen. Je krijgt bij ons de persoonlijke aanpak, waarbij we je constant uitdagen om je grenzen te verleggen. We staan klaar met voedingsadvies, geven je leefstijltips en begroeten je graag bij een van onze dynamische workshops. Alles om ervoor te zorgen dat jij met een lekker gevoel weer naar buiten stapt.

innovate-personal-training-trainer-zeeland

Advies op maat

Als je besluit om aan de slag te gaan met onze personal trainer voor Zeeland, dan zet je een belangrijke stap naar een beter leven. Bij ons vind je mensen die staan te popelen om je te helpen. Gediplomeerde personal trainers die ervaring hebben met het begeleiden van mensen met allerlei verschillende wensen. Ben je niet tevreden met je gewicht en wil je afvallen, of juist aankomen? Dan helpen we je niet alleen maar door middel van training, maar ook door het opstellen van een persoonlijk voedingsplan. Want de echte uitdaging komt eigenlijk pas als je op je streefgewicht bent. Hoe zorg je er namelijk voor dat je ook op dit gewicht blijft? Het is niet eenvoudig om sterker, gezonder en fitter te worden. Bij ons ben je in goede handen. We motiveren je om jezelf in te blijven zetten, maar houden hierbij wel goed je grenzen in de gaten. Jouw gezondheid staat bij ons altijd voorop.

Aan de slag met een personal trainer

We gaan graag eens met je om tafel zitten om te bekijken hoe wij jou kunnen helpen. We vinden het belangrijk om je goed te leren kennen, zodat we een goed, duidelijk plan voor je op kunnen stellen. Wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak met ons. Of kijk even op onze website om meer te weten te komen over Innovate Personal Training in Zeeland.

  positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  Anne-Fleur Van Loon-de Jonge Avatar Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 november 2018

  positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
  9 augustus 2019

  5 star review  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  Mieke Schrier Avatar Mieke Schrier
  29 april 2017

  5 star review  Gedreven met passie, dik 5 sterren verdiend!

  Levi Oranje Avatar Levi Oranje
  21 januari 2017
Boek een vrijblijvend intakegesprek!