De personal trainer voor Zeeland

Je hebt een druk leven. Je hebt stress van je werk, hebt geen tijd om goed te eten en ook die dagelijkse beweging schiet er een beetje bij in. Je voelt jezelf niet optimaal en zou hier graag eens wat aan doen. Dan is het goed om contact op te nemen met Innovate Personal Training. Bij ons vind je namelijk een team dat klaar staat om ervoor te zorgen dat jij straks weer een stuk beter in je vel zit. Dat jij jezelf weer prettig voelt en dat je met veel meer energie het dagelijks leven tegemoet gaat treden. Ben jij op zoek naar een personal trainer in Zeeland?

personal-trainer-zeeland-innovate

Wat doet een personal trainer?

Als jij jezelf inschrijft bij Innovate, dan beginnen we ermee om eens met je kennis te maken. Zien wie je bent, maar vooral ook waar jij denkt dat de problemen in je leven zitten. Een personal trainer doet namelijk meer dan je alleen maar begeleiden bij het doen van goede sportoefeningen. De gepassioneerde personal trainers van Innovate willen je namelijk ook motiveren, zorgen dat je jezelf niet alleen fit, maar ook vitaal gaat voelen. We stellen voor jou niet alleen maar een programma op waarmee je gewicht kwijtraakt, we kunnen zoveel meer voor je betekenen. Je krijgt bij ons de persoonlijke aanpak, waarbij we je constant uitdagen om je grenzen te verleggen. We staan klaar met voedingsadvies, geven je leefstijltips en begroeten je graag bij een van onze dynamische workshops. Alles om ervoor te zorgen dat jij met een lekker gevoel weer naar buiten stapt.

innovate-personal-training-trainer-zeeland

Advies op maat

Als je besluit om aan de slag te gaan met onze personal trainer voor Zeeland, dan zet je een belangrijke stap naar een beter leven. Bij ons vind je mensen die staan te popelen om je te helpen. Gediplomeerde personal trainers die ervaring hebben met het begeleiden van mensen met allerlei verschillende wensen. Ben je niet tevreden met je gewicht en wil je afvallen, of juist aankomen? Dan helpen we je niet alleen maar door middel van training, maar ook door het opstellen van een persoonlijk voedingsplan. Want de echte uitdaging komt eigenlijk pas als je op je streefgewicht bent. Hoe zorg je er namelijk voor dat je ook op dit gewicht blijft? Het is niet eenvoudig om sterker, gezonder en fitter te worden. Bij ons ben je in goede handen. We motiveren je om jezelf in te blijven zetten, maar houden hierbij wel goed je grenzen in de gaten. Jouw gezondheid staat bij ons altijd voorop.

Aan de slag met een personal trainer

We gaan graag eens met je om tafel zitten om te bekijken hoe wij jou kunnen helpen. We vinden het belangrijk om je goed te leren kennen, zodat we een goed, duidelijk plan voor je op kunnen stellen. Wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak met ons. Of kijk even op onze website om meer te weten te komen over Innovate Personal Training in Zeeland.

  5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  Danny Marinissen Avatar Danny Marinissen
  31 January 2017

  5 star review  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 April 2018

  5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 December 2017

  positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 November 2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!