De personal trainer voor Zeeland

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Zeeland? Past de volgende situatie bij jou? Je hebt een druk leven. Je hebt stress van je werk, hebt geen tijd om goed te eten en ook die dagelijkse beweging schiet er een beetje bij in. Je voelt jezelf niet optimaal en zou hier graag eens wat aan doen. Dan is het goed om contact op te nemen met Innovate Personal Training. Bij ons vind je namelijk een team dat klaar staat om ervoor te zorgen dat jij straks weer een stuk beter in je vel zit. Dat jij jezelf weer prettig voelt en dat je met veel meer energie het dagelijks leven tegemoet gaat treden. Ben jij op zoek naar een personal trainer in Zeeland?

personal-trainer-zeeland-innovate

Wat doet een personal trainer?

Als jij jezelf inschrijft bij Innovate, dan beginnen we ermee om eens met je kennis te maken. Zien wie je bent, maar vooral ook waar jij denkt dat de problemen in je leven zitten. Een personal trainer doet namelijk meer dan je alleen maar begeleiden bij het doen van goede sportoefeningen. De gepassioneerde personal trainers van Innovate willen je namelijk ook motiveren, zorgen dat je jezelf niet alleen fit, maar ook vitaal gaat voelen. We stellen voor jou niet alleen maar een programma op waarmee je gewicht kwijtraakt, we kunnen zoveel meer voor je betekenen. Je krijgt bij ons de persoonlijke aanpak, waarbij we je constant uitdagen om je grenzen te verleggen. We staan klaar met voedingsadvies, geven je leefstijltips en begroeten je graag bij een van onze dynamische workshops. Alles om ervoor te zorgen dat jij met een lekker gevoel weer naar buiten stapt.

innovate-personal-training-trainer-zeeland

Advies op maat

Als je besluit om aan de slag te gaan met onze personal trainer voor Zeeland, dan zet je een belangrijke stap naar een beter leven. Bij ons vind je mensen die staan te popelen om je te helpen. Gediplomeerde personal trainers die ervaring hebben met het begeleiden van mensen met allerlei verschillende wensen. Ben je niet tevreden met je gewicht en wil je afvallen, of juist aankomen? Dan helpen we je niet alleen maar door middel van training, maar ook door het opstellen van een persoonlijk voedingsplan. Want de echte uitdaging komt eigenlijk pas als je op je streefgewicht bent. Hoe zorg je er namelijk voor dat je ook op dit gewicht blijft? Het is niet eenvoudig om sterker, gezonder en fitter te worden. Bij ons ben je in goede handen. We motiveren je om jezelf in te blijven zetten, maar houden hierbij wel goed je grenzen in de gaten. Jouw gezondheid staat bij ons altijd voorop.

Aan de slag met een personal trainer

We gaan graag eens met je om tafel zitten om te bekijken hoe wij jou kunnen helpen. We vinden het belangrijk om je goed te leren kennen, zodat we een goed, duidelijk plan voor je op kunnen stellen. Wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak met ons. Of kijk even op onze website om meer te weten te komen over Innovate Personal Training in Zeeland.

  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  Chantal Giesbertz Avatar Chantal Giesbertz
  20 augustus 2018

  positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  Leander Van der Reest Avatar Leander Van der Reest
  24 augustus 2019

  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  Richard Dijl Avatar Richard Dijl
  6 november 2017

  positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 november 2018