De personal trainer voor Kapelle

Woon je in Kapelle en heb je het gevoel dat je wel iets aan je conditie kan doen? Zie je het niet zitten om in een sportschool aan de slag te gaan of ben je bang dat je daar niet het doorzettingsvermogen voor hebt? Dan is het goed om eens te overwegen een personal trainer in te schakelen. Een personal trainer steunt jou waar het nodig is, zorgt ervoor dat je door blijft zetten en stelt samen met jou een programma op waarmee jij beter in je vel komt te zitten. Bij Innovate Personal Training in Kapelle ben je aan het juiste adres voor een personal trainer die ervoor zorgt dat jij je beter gaat voelen dan ooit tevoren. Een personal trainer die niet alleen maar aan je fysieke conditie werkt, maar die ook zorgt dat je jezelf mentaal beter gaat voelen.

innovate-personal-training-trainer-goes

Verantwoord werken aan jezelf

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Kapelle die je gaat helpen om je beter te voelen? Bij ons vind je ervaren trainers die samen met jou gaan bekijken hoe we jou het beste in vorm gaan krijgen. We vinden het belangrijk om dit op een verantwoorde wijze te doen. Je krijgt bij ons persoonlijke begeleiding van trainers die er alles aan doen om je te motiveren je grenzen te verleggen. We helpen je daarbij niet alleen maar met begeleiding bij trainingsoefeningen, we geven je ook voedingsadvies en leefstijltips. Als jij namelijk echt succesvol aan de slag wil met training, dan is het belangrijk om ook buiten onze sportschool aan jezelf te werken. Met een beter voedingspatroon en een andere levensstijl zorg je ervoor dat je met je training nog meer effect behaalt.

personal-trainer-goes-innovate

Maak je eigen plan voor een beter leven

Word jij ’s ochtends wakker met een futloos gevoel dat de rest van de dag eigenlijk niet echt overgaat? Als jij zorgt dat je jezelf beter voelt dan kun je hier grote veranderingen in aanbrengen. Met een betere conditie, een goed voedingspatroon en een andere levensstijl zorg je ervoor dat je meer gaat genieten van de dagelijkse dingen. Wij hebben veel ervaring met het helpen van mensen op dit gebied. Merk jij dat je gebrek aan conditie of te hoge gewicht een belemmering zijn voor jouw levensplezier? Wij zorgen er dan samen met jou voor dat er belangrijke veranderingen komen in je leven. Samen met jou stellen we een plan op dat je helemaal op het lijf is geschreven.

Meer weten over Innovate Personal Training?

Als jij meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je uitgebreide informatie over onze manier van werken, onze locatie en over de mensen die bij ons werken. Zo krijg je een goede indruk van wat je mag verwachten van onze manier van personal training.

http://www.goesbewegen,nl

  5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 januari 2017

  5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 januari 2017

  positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  Marcel Schipper Avatar Marcel Schipper
  12 februari 2019

  5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 december 2017
Boek een vrijblijvend intakegesprek!