TARIEVEN

Op zoek naar een personal trainer in Goes om af te vallen, spiermassa aan te komen of sterker te worden? Bij Innovate Personal Training uit Goes ben je aan het juiste adres!

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk resultaat. Om dit te kunnen behalen hebben we verschillende opties samengesteld, zodat we samen het beste eruit kunnen halen. Wij zijn graag transparant over de investering die je doet in jouw eigen gezondheid. Er zijn verschillende mogelijkheden en pakketten, die we kunnen toelichten in een intake gesprek!

 

 • Wij zijn géén quick-fix organisatie, bij ons ga je de commitment aan om minimaal 6 maanden aan de slag te gaan, hier krijg je resultaat, maatwerk, een stap extra en onze professionele hulp voor terug!
 • Je bent bereid om te investeren in jouw gezondheid, wij werken alleen met hoog gemotiveerde mensen!
 • Je bent bereid om ook zakelijk met ons samen te werken, dit kan bijvoorbeeld een samenwerking tussen jouw bedrijf en ons bedrijf zijn!
 • Schrijf je je in voor personal training? Dan ontvang je het “Innovate Welcome Pakket!”.
 • De prijzen die hieronder getoond worden zijn vanaf prijzen inclusief BTW. 
 • Er kan roulatie plaats vinden tussen de trainers, dit zorgt voor maximale flexibiliteit en optimaliseert daardoor het coachings en trainingsresultaat.

 

Trainen en bewegen doe je om fitter te worden, coaching, gezonde voeding en stressverlaging doe je om gezonder te worden!

 

 

 • Wij maken vanuit een gratis strategie sessie samen een tailor made plan met onderstaande menukaart!

Gelijk aan de slag of meer informatie?

  5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  Ella van Oorschot Avatar Ella van Oorschot
  1 February 2018

  5 star review  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 April 2018

  5 star review  Gedreven met passie, dik 5 sterren verdiend!

  Levi Oranje Avatar Levi Oranje
  21 January 2017

  5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  Tessa van Meerkerk Avatar Tessa van Meerkerk
  10 July 2018

Succes verhalen!

Boek een vrijblijvende strategie sessie!