Een health check bij Innovate Personal Training

Jij wilt toch ook langer, vitaler en gezonder leven? Een gezond en fit lijf is het mooiste en beste pensioen dat je jezelf kunt geven.

EEN SIXPACK OF BIKINI-PROOF LIJF IS LEUK, MAAR WAAR HET ÉCHT OM DRAAIT IS DAT JE OP LATERE LEEFTIJD NOG MET JE KLEINKINDEREN KUNT SPELEN ZONDER PIJN OF BEPERKINGEN.

OF LANGER IN GOEDE GEZONDHEID BLIJVEN EN DAARDOOR MINDER KANS OP HARTFALEN HEBBEN. KORTOM, LANGER VAN DE MOOIE DINGEN IN HET LEVEN KUNNEN GENIETEN.

Innovate  helpt daarbij met een programma op maat, een uitgebreide bodyscan, bloeddruk en longinhoud meting, mobiliteitsprogramma’s en voedings/lifestyle adviezen.

 

NAAST DE UITGEBREIDE HEALTH CHECK, BIEDEN WIJ OOK OP MAAT GEMAAKTE PROGRAMMA’S WAARMEE WE U HELPEN OP WEG NAAR EEN GEZONDER, VITALER EN FITTER LEVEN.

DE 4 PEILERS VAN FITHEID & GEZONDHEID

1. Beweging
2. Goede voeding
3. Training
4. Juiste mindset

We helpen u alles inzichtelijk te maken en leren u ook echt iets over uw gezondheid en lichaam. Gezamenlijk stellen we doelen zodat u exact weet wat u wel en niet moet doen.

Het start allemaal met een uitgebreide Health check. Want zonder te weten waar u staat, is het moeilijk om een fitheids-plan op maat te maken voor u.

 

Iedereen kent periodes waarin een gezonde leefstijl er bij in schiet. Niks vreemds in onze huidige maatschappij. Het is dan goed af en toe de “schade” op te nemen. We brengen onze auto toch ook jaarlijks naar de garage?

Innovate geeft je daarom een gratis health check cadeau! Niet alleen om te meten hoe (on)fit je nu bent, maar vooral om ook jou weer in de goede fitte(re) richting te sturen, met behulp van het gratis aansluitende leefstijl advies! Hierna heb je de mogelijkheid om 6 weken onze trajecten uit te proberen en een begin te maken aan een fit 2020!


Ja, ik wil meer informatie!
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”0 0 0 0″]

De Innovate Health Check

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”0px 51px 0 0″ item_padding_768_1024=”0px 21px 0 0″ item_padding_600_768=”0 0 0 0″ item_padding_480_600=”0 0 0 0″ item_padding_480=”0 0 0 0″]
innovate-romeo-profiel
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”85px 81px 0 0″ item_padding_1024_1280=”55px 81px 0 0″ item_padding_768_1024=”26px 0 0 0″ item_padding_600_768=”0 0 0 0″ item_padding_480_600=”0 0 0 0″ item_padding_480=”0 0 0 0″]

ONZE HEALTH CHECK

Met apparatuur en bijbehorende software kunnen wij nu zeer gericht de conditie van o.a. hart- en bloedvaten & bloeddruk meten. Deze gegevens in combinatie met de Health Check geeft een volledig beeld van de gezondheid van uw lichaam. 

Vo2 max op de airbike testen?

https://www.michael-konczer.com/en/training/calculators/calculate-vo2max

Daarnaast nemen we een cardiovasculaire test af waarbij we de gezondheid van uw hart- en long functie in kaart brengen.

We bekijken ook uw mobiliteit. Welke spiergroepen en/of gewrichten zorgen voor een eventuele disbalans die op een gegeven moment over kunnen gaan in klachten. En uiteraard vertellen we u ook wat u er aan kunt doen.

Naast een complete health check, krijgt u ook bruikbare tips & tricks mee over voeding, training en lifestyle.

EEN COMPLETE  HEALTH CHECK DUURT CIRCA 60 MINUTEN, IS VOOR IEDEREEN GESCHIKT EN NAAST DE CHECK-UPS ZELF, KRIJGT U OOK EEN UITGEBREID ADVIES. KOSTEN ZIJN GRATIS??

[icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Analyse van uw lichaamssamenstelling” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Spier-vet analyse” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Segmentale spier- en vet analyse” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Bloeddruk” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Cardiovasculaire test” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Mobiliteit test” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_google_map custom_map_style=”false” google_maps_scroll_wheel=”false” address1=”Hilleweg 23, Goes.” pin=”15838″]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”131px 0 32% 0″ item_padding_600_768=”156px 0 24% 0″ item_padding_480_600=”156px 0 24% 0″ item_padding_480=”156px 0 24% 0″]

De Heath Check vindt plaats in onze studio. Alles wordt uitgebreid met u besproken en u krijgt de resultaten mee in zowel een rapport als in onze app. Daarnaast krijgt u een op maat gemaakt advies mee van uw Personal Trainer.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

Niet overtuigd? Lees onze recensies!

  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  Danny Marinissen Avatar Danny Marinissen
  31 januari 2017

  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 januari 2017

  positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  Evelien Philipse Avatar Evelien Philipse
  14 april 2019

  positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  Anne-Fleur Van Loon-de Jonge Avatar Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 november 2018

Ja, ik wil graag alle informatie!

We reageren zo snel mogelijk! We delen nooit jouw gegevens.