Een health check bij Innovate Personal Training

Jij wilt toch ook langer, vitaler en gezonder leven? Een gezond en fit lijf is het mooiste en beste pensioen dat je jezelf kunt geven.

EEN SIXPACK OF BIKINI-PROOF LIJF IS LEUK, MAAR WAAR HET ÉCHT OM DRAAIT IS DAT JE OP LATERE LEEFTIJD NOG MET JE KLEINKINDEREN KUNT SPELEN ZONDER PIJN OF BEPERKINGEN.

OF LANGER IN GOEDE GEZONDHEID BLIJVEN EN DAARDOOR MINDER KANS OP HARTFALEN HEBBEN. KORTOM, LANGER VAN DE MOOIE DINGEN IN HET LEVEN KUNNEN GENIETEN.

Innovate  helpt daarbij met een programma op maat, een uitgebreide bodyscan, bloeddruk en longinhoud meting, mobiliteitsprogramma’s en voedings/lifestyle adviezen.

 

NAAST DE UITGEBREIDE HEALTH CHECK, BIEDEN WIJ OOK OP MAAT GEMAAKTE PROGRAMMA’S WAARMEE WE U HELPEN OP WEG NAAR EEN GEZONDER, VITALER EN FITTER LEVEN.

DE 4 PEILERS VAN FITHEID & GEZONDHEID

1. Beweging
2. Goede voeding
3. Training
4. Juiste mindset

We helpen u alles inzichtelijk te maken en leren u ook echt iets over uw gezondheid en lichaam. Gezamenlijk stellen we doelen zodat u exact weet wat u wel en niet moet doen.

Het start allemaal met een uitgebreide Health check. Want zonder te weten waar u staat, is het moeilijk om een fitheids-plan op maat te maken voor u.

 

Iedereen kent periodes waarin een gezonde leefstijl er bij in schiet. Niks vreemds in onze huidige maatschappij. Het is dan goed af en toe de “schade” op te nemen. We brengen onze auto toch ook jaarlijks naar de garage?

Innovate geeft je daarom een gratis health check cadeau! Niet alleen om te meten hoe (on)fit je nu bent, maar vooral om ook jou weer in de goede fitte(re) richting te sturen, met behulp van het gratis aansluitende leefstijl advies! Hierna heb je de mogelijkheid om 6 weken onze trajecten uit te proberen en een begin te maken aan een fit 2020!


Ja, ik wil meer informatie!
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”0 0 0 0″]

De Innovate Health Check

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”0px 51px 0 0″ item_padding_768_1024=”0px 21px 0 0″ item_padding_600_768=”0 0 0 0″ item_padding_480_600=”0 0 0 0″ item_padding_480=”0 0 0 0″]
innovate-romeo-profiel
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”85px 81px 0 0″ item_padding_1024_1280=”55px 81px 0 0″ item_padding_768_1024=”26px 0 0 0″ item_padding_600_768=”0 0 0 0″ item_padding_480_600=”0 0 0 0″ item_padding_480=”0 0 0 0″]

ONZE HEALTH CHECK

Met apparatuur en bijbehorende software kunnen wij nu zeer gericht de conditie van o.a. hart- en bloedvaten & bloeddruk meten. Deze gegevens in combinatie met de Health Check geeft een volledig beeld van de gezondheid van uw lichaam. 

Vo2 max op de airbike testen?

https://www.michael-konczer.com/en/training/calculators/calculate-vo2max

Daarnaast nemen we een cardiovasculaire test af waarbij we de gezondheid van uw hart- en long functie in kaart brengen.

We bekijken ook uw mobiliteit. Welke spiergroepen en/of gewrichten zorgen voor een eventuele disbalans die op een gegeven moment over kunnen gaan in klachten. En uiteraard vertellen we u ook wat u er aan kunt doen.

Naast een complete health check, krijgt u ook bruikbare tips & tricks mee over voeding, training en lifestyle.

EEN COMPLETE  HEALTH CHECK DUURT CIRCA 60 MINUTEN, IS VOOR IEDEREEN GESCHIKT EN NAAST DE CHECK-UPS ZELF, KRIJGT U OOK EEN UITGEBREID ADVIES. KOSTEN ZIJN GRATIS??

[icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Analyse van uw lichaamssamenstelling” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Spier-vet analyse” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Segmentale spier- en vet analyse” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Bloeddruk” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Cardiovasculaire test” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Mobiliteit test” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_google_map custom_map_style=”false” google_maps_scroll_wheel=”false” address1=”Hilleweg 23, Goes.” pin=”15838″]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”131px 0 32% 0″ item_padding_600_768=”156px 0 24% 0″ item_padding_480_600=”156px 0 24% 0″ item_padding_480=”156px 0 24% 0″]

De Heath Check vindt plaats in onze studio. Alles wordt uitgebreid met u besproken en u krijgt de resultaten mee in zowel een rapport als in onze app. Daarnaast krijgt u een op maat gemaakt advies mee van uw Personal Trainer.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

Niet overtuigd? Lees onze recensies!

  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 januari 2017

  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  Chantal Giesbertz Avatar Chantal Giesbertz
  20 augustus 2018

  positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  Leander Van der Reest Avatar Leander Van der Reest
  24 augustus 2019

  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  Olaf van der Tier Avatar Olaf van der Tier
  10 juni 2017

Ja, ik wil graag alle informatie!

We reageren zo snel mogelijk! We delen nooit jouw gegevens.