Een health check bij Innovate Personal Training

Jij wilt toch ook langer, vitaler en gezonder leven? Een gezond en fit lijf is het mooiste en beste pensioen dat je jezelf kunt geven.

EEN SIXPACK OF BIKINI-PROOF LIJF IS LEUK, MAAR WAAR HET ÉCHT OM DRAAIT IS DAT JE OP LATERE LEEFTIJD NOG MET JE KLEINKINDEREN KUNT SPELEN ZONDER PIJN OF BEPERKINGEN.

OF LANGER IN GOEDE GEZONDHEID BLIJVEN EN DAARDOOR MINDER KANS OP HARTFALEN HEBBEN. KORTOM, LANGER VAN DE MOOIE DINGEN IN HET LEVEN KUNNEN GENIETEN.

Innovate  helpt daarbij met een programma op maat, een uitgebreide bodyscan, bloeddruk en longinhoud meting, mobiliteitsprogramma’s en voedings/lifestyle adviezen.

 

NAAST DE UITGEBREIDE HEALTH CHECK, BIEDEN WIJ OOK OP MAAT GEMAAKTE PROGRAMMA’S WAARMEE WE U HELPEN OP WEG NAAR EEN GEZONDER, VITALER EN FITTER LEVEN.

DE 4 PEILERS VAN FITHEID & GEZONDHEID

1. Beweging
2. Goede voeding
3. Training
4. Juiste mindset

We helpen u alles inzichtelijk te maken en leren u ook echt iets over uw gezondheid en lichaam. Gezamenlijk stellen we doelen zodat u exact weet wat u wel en niet moet doen.

Het start allemaal met een uitgebreide Health check. Want zonder te weten waar u staat, is het moeilijk om een fitheids-plan op maat te maken voor u.

 

Iedereen kent periodes waarin een gezonde leefstijl er bij in schiet. Niks vreemds in onze huidige maatschappij. Het is dan goed af en toe de “schade” op te nemen. We brengen onze auto toch ook jaarlijks naar de garage?

Innovate geeft je daarom een gratis health check cadeau! Niet alleen om te meten hoe (on)fit je nu bent, maar vooral om ook jou weer in de goede fitte(re) richting te sturen, met behulp van het gratis aansluitende leefstijl advies! Hierna heb je de mogelijkheid om 6 weken onze trajecten uit te proberen en een begin te maken aan een fit 2020!


Ja, ik wil meer informatie!
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”0 0 0 0″]

De Innovate Health Check

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”0px 51px 0 0″ item_padding_768_1024=”0px 21px 0 0″ item_padding_600_768=”0 0 0 0″ item_padding_480_600=”0 0 0 0″ item_padding_480=”0 0 0 0″]
innovate-romeo-profiel
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”85px 81px 0 0″ item_padding_1024_1280=”55px 81px 0 0″ item_padding_768_1024=”26px 0 0 0″ item_padding_600_768=”0 0 0 0″ item_padding_480_600=”0 0 0 0″ item_padding_480=”0 0 0 0″]

ONZE HEALTH CHECK

Met apparatuur en bijbehorende software kunnen wij nu zeer gericht de conditie van o.a. hart- en bloedvaten & bloeddruk meten. Deze gegevens in combinatie met de Health Check geeft een volledig beeld van de gezondheid van uw lichaam. 

Vo2 max op de airbike testen?

https://www.michael-konczer.com/en/training/calculators/calculate-vo2max

Daarnaast nemen we een cardiovasculaire test af waarbij we de gezondheid van uw hart- en long functie in kaart brengen.

We bekijken ook uw mobiliteit. Welke spiergroepen en/of gewrichten zorgen voor een eventuele disbalans die op een gegeven moment over kunnen gaan in klachten. En uiteraard vertellen we u ook wat u er aan kunt doen.

Naast een complete health check, krijgt u ook bruikbare tips & tricks mee over voeding, training en lifestyle.

EEN COMPLETE  HEALTH CHECK DUURT CIRCA 60 MINUTEN, IS VOOR IEDEREEN GESCHIKT EN NAAST DE CHECK-UPS ZELF, KRIJGT U OOK EEN UITGEBREID ADVIES. KOSTEN ZIJN GRATIS??

[icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Analyse van uw lichaamssamenstelling” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Spier-vet analyse” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Segmentale spier- en vet analyse” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Bloeddruk” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Cardiovasculaire test” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Mobiliteit test” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_google_map custom_map_style=”false” google_maps_scroll_wheel=”false” address1=”Hilleweg 23, Goes.” pin=”15838″]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”131px 0 32% 0″ item_padding_600_768=”156px 0 24% 0″ item_padding_480_600=”156px 0 24% 0″ item_padding_480=”156px 0 24% 0″]

De Heath Check vindt plaats in onze studio. Alles wordt uitgebreid met u besproken en u krijgt de resultaten mee in zowel een rapport als in onze app. Daarnaast krijgt u een op maat gemaakt advies mee van uw Personal Trainer.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

Niet overtuigd? Lees onze recensies!

  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  Mieke Schrier Avatar Mieke Schrier
  29 april 2017

  positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  Leander Van der Reest Avatar Leander Van der Reest
  24 augustus 2019

  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 december 2017

  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 april 2018

Ja, ik wil graag alle informatie!

We reageren zo snel mogelijk! We delen nooit jouw gegevens.