Een health check bij Innovate Personal Training

Jij wilt toch ook langer, vitaler en gezonder leven? Een gezond en fit lijf is het mooiste en beste pensioen dat je jezelf kunt geven.

EEN SIXPACK OF BIKINI-PROOF LIJF IS LEUK, MAAR WAAR HET ÉCHT OM DRAAIT IS DAT JE OP LATERE LEEFTIJD NOG MET JE KLEINKINDEREN KUNT SPELEN ZONDER PIJN OF BEPERKINGEN.

OF LANGER IN GOEDE GEZONDHEID BLIJVEN EN DAARDOOR MINDER KANS OP HARTFALEN HEBBEN. KORTOM, LANGER VAN DE MOOIE DINGEN IN HET LEVEN KUNNEN GENIETEN.

Innovate  helpt daarbij met een programma op maat, een uitgebreide bodyscan, bloeddruk en longinhoud meting, mobiliteitsprogramma’s en voedings/lifestyle adviezen.

 

NAAST DE UITGEBREIDE HEALTH CHECK, BIEDEN WIJ OOK OP MAAT GEMAAKTE PROGRAMMA’S WAARMEE WE U HELPEN OP WEG NAAR EEN GEZONDER, VITALER EN FITTER LEVEN.

DE 4 PEILERS VAN FITHEID & GEZONDHEID

1. Beweging
2. Goede voeding
3. Training
4. Juiste mindset

We helpen u alles inzichtelijk te maken en leren u ook echt iets over uw gezondheid en lichaam. Gezamenlijk stellen we doelen zodat u exact weet wat u wel en niet moet doen.

Het start allemaal met een uitgebreide Health check. Want zonder te weten waar u staat, is het moeilijk om een fitheids-plan op maat te maken voor u.

 

Iedereen kent periodes waarin een gezonde leefstijl er bij in schiet. Niks vreemds in onze huidige maatschappij. Het is dan goed af en toe de “schade” op te nemen. We brengen onze auto toch ook jaarlijks naar de garage?

Innovate geeft je daarom een gratis health check cadeau! Niet alleen om te meten hoe (on)fit je nu bent, maar vooral om ook jou weer in de goede fitte(re) richting te sturen, met behulp van het gratis aansluitende leefstijl advies! Hierna heb je de mogelijkheid om 6 weken onze trajecten uit te proberen en een begin te maken aan een fit 2020!


Ja, ik wil meer informatie!
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”0 0 0 0″]

De Innovate Health Check

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”0px 51px 0 0″ item_padding_768_1024=”0px 21px 0 0″ item_padding_600_768=”0 0 0 0″ item_padding_480_600=”0 0 0 0″ item_padding_480=”0 0 0 0″]
innovate-romeo-profiel
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”85px 81px 0 0″ item_padding_1024_1280=”55px 81px 0 0″ item_padding_768_1024=”26px 0 0 0″ item_padding_600_768=”0 0 0 0″ item_padding_480_600=”0 0 0 0″ item_padding_480=”0 0 0 0″]

ONZE HEALTH CHECK

Met apparatuur en bijbehorende software kunnen wij nu zeer gericht de conditie van o.a. hart- en bloedvaten & bloeddruk meten. Deze gegevens in combinatie met de Health Check geeft een volledig beeld van de gezondheid van uw lichaam. 

Vo2 max op de airbike testen?

https://www.michael-konczer.com/en/training/calculators/calculate-vo2max

Daarnaast nemen we een cardiovasculaire test af waarbij we de gezondheid van uw hart- en long functie in kaart brengen.

We bekijken ook uw mobiliteit. Welke spiergroepen en/of gewrichten zorgen voor een eventuele disbalans die op een gegeven moment over kunnen gaan in klachten. En uiteraard vertellen we u ook wat u er aan kunt doen.

Naast een complete health check, krijgt u ook bruikbare tips & tricks mee over voeding, training en lifestyle.

EEN COMPLETE  HEALTH CHECK DUURT CIRCA 60 MINUTEN, IS VOOR IEDEREEN GESCHIKT EN NAAST DE CHECK-UPS ZELF, KRIJGT U OOK EEN UITGEBREID ADVIES. KOSTEN ZIJN GRATIS??

[icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Analyse van uw lichaamssamenstelling” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Spier-vet analyse” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Segmentale spier- en vet analyse” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Bloeddruk” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Cardiovasculaire test” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title_tag=”h5″ separator=”no” title=”Mobiliteit test” image=”17910″ title_color=”#ffffff”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_google_map custom_map_style=”false” google_maps_scroll_wheel=”false” address1=”Hilleweg 23, Goes.” pin=”15838″]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”131px 0 32% 0″ item_padding_600_768=”156px 0 24% 0″ item_padding_480_600=”156px 0 24% 0″ item_padding_480=”156px 0 24% 0″]

De Heath Check vindt plaats in onze studio. Alles wordt uitgebreid met u besproken en u krijgt de resultaten mee in zowel een rapport als in onze app. Daarnaast krijgt u een op maat gemaakt advies mee van uw Personal Trainer.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

Niet overtuigd? Lees onze recensies!

  positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  Maaike Stet Avatar Maaike Stet
  10 november 2018

  positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 november 2018

  positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  Marcel Schipper Avatar Marcel Schipper
  12 februari 2019

  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 april 2018

Ja, ik wil graag alle informatie!

We reageren zo snel mogelijk! We delen nooit jouw gegevens.