OP ZOEK NAAR EEN FITNESS OF SPORTSCHOOL IN GOES?

Ben jij op zoek naar een fitness of sportschool coach in Goes om je sportieve doelen te verwezenlijken? Door te trainen met een goede coach bereik jij jouw doelen. Met 1-op-1 coaching onder begeleiding van een personal trainer kun je gericht werken aan jouw doelen waardoor je sneller het gewenste resultaat behaald. Ook als je voor het eerst naar de sportschool gaat heeft een personal trainer een grote toegevoegde waarde. Zo leer jij welke machines en oefeningen passen bij jouw doelen. Sporters met veel ervaring leren nieuwe routines en workouts waardoor je trainingsschema een boost krijgt.

Heb je net een extra steuntje in de rug nodig om aan een betere versie van jezelf te werken? Ga je trouwen en wil je hiervoor de nodige kilo’s verliezen? Of ben je al vaak in de sportschool te vinden, maar zoek je naar een coach die je kan adviseren hoe je je vetpercentage kan verlagen? In alle gevallen ben je voor personal fitness van harte welkom bij Innovate Personal Training in Goes. Je volgt een fitness les van een ervaren personal trainer en de locatie is centraal gevestigd in Goes.

FITNESS IN GOES NODIG?

Kom zeven dagen per week langs voor fitness in Goes

[/vc_column_text]
Ben jij op zoek naar iemand die jou helpt met het behalen van jouw doelstellingen? Ben jij op zoek naar een fitness of sportschool in Goes? Dan ben je bij Innovate Personal Training aan het juiste adres!

Innovate Personal Training uit Goes verzorgt onder andere

Sport je graag een uurtje voordat je naar je werk gaat? Kom je liever na werktijd langs? Of gaat je voorkeur uit naar fitness in Goes in het weekend? Doordat de sportschool van Innovate Personal Training zeven dagen per week geopend is, is er ook voor jouw voorkeur een passende les. Bekijk de actuele tarieven en het lesrooster op de website en schrijf je in voor een les personal training in Goes. Heb je van tevoren vragen over een van de lessen of over personal training? Neem gerust eens een keer contact op door te bellen naar de sportschool.

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

In onze fitness of sportschool in goes kunnen we veel doelgerichter te werk gaan, doordat we al jouw doelstellingen heel helder kunnen formuleren.
Doordat wij wekelijks trainen in onze personal training studio, is er een hoge vorm van discipline aanwezig. Verder train je op de juist manier en beïnvloeden we zo de lichaamssamenstelling.
Door onze kennis en kunde komen we zo veel sneller bij jouw doelstellingen.

Je hoeft geen trainingen voor te bereiden en nergens over na te denken.
Je kunt dus spreken van een ideale training in tijden van drukte.

Het lijkt mij leuk om elkaar beter te leren kennen, tot snel!

Sport je graag een uurtje voordat je naar je werk gaat? Kom je liever na werktijd langs? Of gaat je voorkeur uit naar fitness in Goes in het weekend? Doordat de sportschool van Innovate Personal Training zeven dagen per week geopend is, is er ook voor jouw voorkeur een passende les. Bekijk de actuele tarieven en het lesrooster op de website en schrijf je in voor een les personal training in Goes. Heb je van tevoren vragen over een van de lessen of over personal training? Neem gerust eens een keer contact op door te bellen naar de sportschool.

Sporten voor bedrijven

Innovate Personal Training is er ook voor bedrijven en ondernemers. Wij bieden vitaliteits trajecten bestaande uit een focus op beweging, voeding en gedrag. Hierdoor worden jij en je werknemers gezond en vitaal, wat vele positieve effecten heeft. Een gezondere en fittere levensstijl zorgt er niet alleen voor dat je je privé beter voelt, maar ook heeft dit resultaat op de manier waarop je omgaat met stress. De persoonlijke trainer geeft concrete en praktische adviezen die eenvoudig op te volgen zijn. Doordat wij enkel op afspraak werken zijn de trainingen gemakkelijk in te passen in een druk leven.

Meer dan alleen sporten

Een gym coach helpt je bij meer dan alleen sporten. Door de persoonlijke aanpak haal jij het meeste uit je training. Dit wordt gecombineerd met een voedingsadvies dat aansluit bij jouw doelen, of dit nu afslanken of spiermassa opbouwen is. Geïndividualiseerde trainingen zorgen er niet alleen voor dat je gemotiveerder bent om te trainen, maar ook is dit een lange termijn aanpak zodat er echt een verandering plaatsvindt in je leefstijl. Voor concrete resultaten krijg je een compleet pakket mee met oefeningen, houding, voeding, rust en meer. Dit alles gaat in samenspraak met jou, zodat het pakket volledig is afgestemd op jouw persoonlijke eisen en wensen.

Fitness coach voor beginners in de sportschool

Wil jij graag aan de slag in de sportschool maar heb je hier nog geen ervaring mee? Er zijn zo veel mogelijkheden en verschillende machines waardoor het lastig kan zijn om op een effectieve manier aan de slag te gaan. Een gym coach staat je bij in het volledige proces en leert je een goede opbouw van de training aan, van de warming up tot de oefeningen en de cool-down. Dankzij aandacht voor je houding en praktische tips voorkom je blessures en ga je gericht aan de slag, wat jouw doelen ook zijn. Of je nu gaat sporten om af te vallen, strakker in je vel te zitten of gericht kracht en spieren op te bouwen: de personal trainer van Innovate Personal Training zorgt ervoor dat jij een trainingsschema en de begeleiding krijgt die bij je past. Zo kun jij in no-time aan de slag met kettlebells, dumbbells, barbells en de machines in de sportschool.

Meer resultaat met een personal trainer

Ga je al wat langer naar de sportschool maar krijg je maar niet het gewenste resultaat? Wanneer je graag bepaalde zones van het lichaam aan wilt pakken of extra gerichte training nodig hebt om je spieren te verstevigen weet een personal trainer als geen ander welke oefeningen zorgen voor een maximaal rendement. Zo benut je jouw tijd in de sportschool efficiënt en optimaal. Als ervaren krachttrainer kun je vastgeroest raken in je routine. De sportschool heeft dan geen geheimen meer voor je, maar vaak ga je niet geconcentreerd of gemotiveerd te werk. De trainer in Goes gaat aan de slag met een verfrissend trainingsschema zodat jij met vernieuwde energie aan je doelen gaat werken.

MELD JE NU SNEL AAN!

Je kunt onze fitness of sportschool in Goes voor veel verschillende doelstellingen gebruiken, bijvoorbeeld om fysiek sterker te worden of juist mentaal.
Daarnaast biedt het als een stok achter de deur om je trainingen succesvol te doorlopen. Kom eens langs in onze personal training studio voor een kopje koffie!

 

 

bekijk onze personal training pakketten