Prive training op maat bij Innovate Personal Training

Welkom bij Innovate Personal Training! Bij onze studio staan ervaren trainers met prive training klaar om jou te helpen sterker, fitter en gezonder te worden! Het is goed om met jezelf aan de slag te gaan als je vindt dat je conditie beter kan. Dat doe je het beste met begeleiding van een professionele trainer. Iemand die ervaring heeft met het opzetten van een goed trainingsschema en die je motiveert om je hier volledig op te storten.

Is het tijd om iets aan je conditie te doen?

Merk jij dat je snel moe bent, dat het lastiger voor je wordt om een hele werkdag actief te zijn en dat je gewicht steeds verder omhoog kruipt? Het is dan verstandig om hier iets aan te doen. Met een goede personal trainer kun je serieuze stappen maken waarmee jouw conditie weer op een goed niveau komt. Een goede conditie is niet alleen prettig om alles lichamelijk beter aan te kunnen, het geeft ook een boost aan hoe je jezelf mentaal voelt. Met een gezond lichaam is het veel makkelijker om te ontspannen. Het is ook zo dat je met een personal training bij ons even alle stress van de dag eruit kunt gooien en je geest weer tot rust kunt brengen!

Een high end studio voor iedereen

Innovate Personal Training is gevestigd in Goes. Je vindt hier een professionele, moderne studio die van alle gemakken is voorzien. We hebben niet alleen de beste apparaten en tools voor je klaarstaan om jou te helpen bij je persoonlijke fitness lessen. We hebben ook een gezellige hoek ingericht waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee, of een gezonde shake. Het is voor ons belangrijk dat jij je bij ons op je plek voelt. Dat je lekker aan je gezondheid kunt werken, maar dat je dit ook in een setting doet waar jij jezelf thuis voelt. Onze studio is dan ook voor iedereen die serieus aan de slag wil met een prive trainer.

Het belang van een goede prive training

Misschien loop jij al langer rond met het idee om iets aan je conditie te doen, maar is het er nooit van gekomen. Het is ook lastig om jezelf te motiveren als je lange dagen op je werk maakt en uitgeput thuis komt. Als je echter de stap zet om toch met je conditie aan de slag te gaan, dan merk je dat je snel vooruit gaat. Samen met een van onze ervaren, enthousiaste trainers stel je een programma op dat als doel heeft dat jij beter in je vel komt te zitten. Dit is een plan dat helemaal op jou is afgestemd en waarbij je zelf aan kunt geven hoe fanatiek je wil trainen.

Meer weten over Innovate Personal Training?

Laat het ons weten als je meer informatie wil hebben over Innovate Personal Training. Beter nog: loop eens bij ons binnen om met je eigen ogen te zien wat wij allemaal voor je in petto hebben!

bekijk onze personal training pakketten