Innovator van de maand: Laura Verburg

Het traject tot nu toe van Laura;

‘Al een half jaar liep ik rond met een ontevreden gevoel over mezelf. Ik was de 50 gepasseerd en was in een jaar tijd acht kilo aangekomen.
Ik voelde me niet fit en was zo nu en dan wat depressief. Tot ik op een ochtend voor de spiegel stond en dacht nu is het klaar, er moet nu wat gebeuren. Ik heb me op een wachtlijst laten zetten voor personal training.
Toen zag ik op Facebook Innovate voorbij komen. Ze promoten hun bedrijf, en dat sprak me aan. Ik reageerde op een filmpje waarbij een heel traject werd verloot. En daarna dacht ik waarom wachten tot ik misschien iets win, ik neem direct contact op.
Ik heb een afspraak gemaakt, en heb een intake gehad met Naomi. Het Kickstart programma werd uitgelegd, wat betekende dat ik vier weken kon proeven van personal training en voedingsadvies/begeleiding.
Twee dagen daarna zijn we gestart. De fittest werd afgenomen, welke best wel pittig voor me was, m’n conditie was niet zo denderend. Maar Naomi sleurde me erdoorheen. De weken erna ging ik iedere week twee keer trainen, en ik ging best snel vooruit voor mijn gevoel. Ik vond het leuk om te doen, want er zit veel variatie in het traject wat je dan aflegd. Sommige dingen zijn zwaarder dan andere, maar met Naomi naast me die me iedere keer weer aanmoedigde lukte het prima. Ook met de voeding gaat het prima! Ik mag een bepaald aantal calorien per dag die ik prima bij kan houden door middel van de app die je op je telefoon krijgt. Het kost me weinig moeite me daar aan te houden.
Ik ben nu vijf weken verder, kilo afgevallen en ik en anderen beginnen te zien dat ik strakker word. Bovenal voel ik me zoveel fitter en heb bergen energie. Ik ga lekker door na deze kickstart, want ik werd tot mijn grote verrassing ook nog uitgeloot voor de gratis training waar ik aan mee had gedaan. Superblij was ik toen ik vier x gratis PT erbij kreeg. Dus ik ga dit zeker doorzetten, want dit voelt goed! Ik word prima begeleid, ook als je spieren zeggen dit is te heftig en in de kramp schieten, wordt er een andere groep spieren aangesproken waardoor je toch gewoon door kunt trainen.

 

 

Ben superblij met Naomi en Innovate, ze hebben me prima op weg geholpen naar een gezonde leven!’