Ervaring #2 – Like deel en win? Marjo beschrijft haar ervaring met Innovate Personal Training!

Like deel en win!

Ja ja dacht ik nog, dat win ik nooit; een personal training sessie van Innovate Personal Training. Tot ik wel degelijk als winnares uit de bus kwam! De eerste afspraak was meteen duidelijk, ik kwam thuis en dacht; Ja! dit is echt sporten en het is nog leuk ook.  De eerste indruk die ik kreeg was vooral positief had er een goed gevoel bij, als de klik er niet is wordt het lastig samen trainen.

Dit is nu zo een half jaar geleden, en tot op de dag van vandaag train ik nog steeds bij Romeo. Tuurlijk had ik al weleens gesport en de sportschool een bezoekje gebracht, maar om dan te zeggen dat je er na een voldaan gevoel had, nee. Bij Romeo train ik elke week, soms twee keer in de week, en je merkt de progressie echt tegenover wat ik normaal deed. Dit is echt vooruitgang boeken en met een voldaan gevoel naar huis. De manier hoe Romeo werkt vind ik zelf persoonlijk erg prettig, afwisselend, je krijgt de goede begeleiding en uitleg. Wat ook heel belangrijk is, is dat hij je door iedere training heen sleept, wat heel motiverend is. De trainingen zijn intensief maar werpen zeker zijn vruchten af, je boekt gewoon echt voor uitgang, mits jij je zelf daar ook voor inzet. Aan het enthousiasme van Romeo ligt het niet!

Weet je zelf niet zo goed wat je met je voedingspatroon aan moet, dan Romeo je daar ook bij helpen,  zo weet hij veel en kan je dus goed op weg helpen met de juiste handvaten en tips.

We weten allemaal dat bewegen goed voor je is, maar als je net een beetje meer investeert in je zelf en je personal training doet, boek je meer resultaat en vooruitgang! Aan het enthousiasme, de passie voor sporten, en de goede begeleiding van Romeo zal het niet liggen! Jij moet de eerste stap zetten, en daar krijg je geen spijt van.

Marjo