Ervaring #1 – Sanne beschrijft haar ervaring met Innovate Personal Training!

Van geen plezier in sporten naar fit en niet te stoppen!

Sanne sport nu bijna een half jaar bij mij, en ik heb haar gevraagd om haar ervaring met mij te delen!

Sporten en ik zijn nooit twee beste vrienden geweest. Ik was een trouwe aanhanger van de categorie liever lui dan moe. Tot je op een punt komt dat je moet besluiten, dat er toch echt verandering in moet komen. Eind december zat ik op dat punt. Na wat zoekwerk via Google kwam ik terecht bij Innovate Personal Training. Dat zag er eigenlijk best goed uit. Maar goed, als volleerd uitsteller heb ik contact leggen nog even een paar weken voor me uit geschoven.

Super snel kreeg ik een enthousiaste mail terug. Dat beloofde veel goeds. Afspraak voor een intake was ook zo geregeld. Toen ik vervolgens onderweg was naar de intake en mijn auto het begaf, was de reactie die ik kreeg ‘geen enkel probleem, dan kom ik wel naar jou toe als je dat goed vindt’. Kortom, eerste indruk was al zeer positief nog voordat de eerste ontmoeting was geweest.

Na een uitgebreid gesprek waren de doelen besproken en vastgelegd. Ik zou de komende 12 weken 3 keer per week gaan sporten. Ook zou ik begeleiding krijgen wat betreft mijn voeding. Stiekem keek ik er best tegenop. De twee dagen na de eerste training waren simpelweg verschrikkelijk. Ik kon niet eens normaal meer lopen. Dat al het begin zwaar is, werd me toen wel duidelijk. Wat ik eigenlijk niet had verwacht begon toch te gebeuren. Na een aantal weken vond ik het niet meer erg om naar de trainingen te gaan. Ik zag er niet meer tegenop. Sterker nog, ik begon het leuk te vinden! Ook leerde ik dat je jezelf inderdaad beter en energieker kan voelen na een training dan ervoor. Iets wat ik daarvoor echt nooit geloofde als mensen dat zeiden. Als ik toen moe was of hoofdpijn had, bleef ik lekker op de bank liggen. Nu weet ik dat als ik ga sporten, ik mezelf ook echt beter ga voelen!

Wat een bijkomend voordeel is aan de trainingen met Romeo, is dat ik ook altijd mijn vragen bij hem neer kan leggen. Niet alleen wat betreft de oefeningen, ook over voeding. Dankzij hem heb ik nu een duidelijk beeld gekregen over wat ik binnen zou moeten krijgen aan voedingsstoffen en wat ik daadwerkelijk binnen krijg. Om dit allemaal bij te houden vraagt in het begin wel wat tijd. Zelf vond ik dit niet erg en maakte ik er juist een uitdaging van om dit zo goed mogelijk te doen. Gezond maar als het ‘nodig’ is, toch ruimte kunnen maken voor wat lekkers.

Al snel had ik voor mezelf door dat 12 weken niet genoeg ging zijn. We besloten dan ook de periode met nog eens 12 weken te verlengen. Dit is iets wat ik iedereen aan kan raden. In 24 weken kan je echt wat opbouwen. Zelf was ik vooral bang dat ik na 12 weken te makkelijk weer terug zou vallen in mijn oude eet- en sportpatroon. Nu heb ik echt de tijd om aan de nieuwe situatie te wennen. Nee het is niet goedkoop, echter krijg je er heel veel voor terug. Ik zie het als een investering in mijn lichaam. Echter als je zo’n investering doet is het wel zaak dat je er kwaliteit voor terug krijgt. Die kwaliteit biedt Romeo mij. Zijn kennis, gedrevenheid en passie voor het sporten maken dat hij die kwaliteit ook echt kan bieden. Kortom een echte aanrader!