Wat te doen tijdens quarantaine? Boeken lezen!

Ochtendroutine personal trainer

Wat te doen tijdens quarantaine? Lees een boek!

Dit is onze Innovate blog serie over; wat Romeo de Kraker doet als trainer tijdens Quarantaine? Deze blog gaat over boeken lezen.

Romeo de Kraker (eigenaar van Innovate Personal Training) zal jullie wekelijks meenemen in wat hij doet om fit te blijven tijdens quarantaine, hoe hij zichzelf ontwikkelt, en deze periode gebruikt als een kans om zichzelf te verbeteren! Deze reeks zal gaan over persoonlijke ontwikkeling, training en beweging(alledaags), voeding en recepten, slapen, meditatie en yoga, en ochtendroutines!

Quarantaine dag 1

Wat kun je op de eerste dag van quarantaine doen?

Boeken lezen over verschillende onderwerpen waar jij in wilt ontwikkelen, om jouw mindset te veranderen tijdens een angstige tijd! Je hebt nu de tijd om écht dat boek eens te lezen wat al lang op de plank ligt. Waar loop je tegen aan in het dagelijkse leven? Een mooi moment om uit te zoomen nu je het rustiger hebt, hoe fijn is dat om dat in de tuin met een boek te doen? Hierdoor doe je kennis op, kennis maakt je competenter, waardoor je zelfverzekerder wordt, en makkelijker door deze tijd heen komt!

Deze boeken leest Romeo als personal trainer om zichzelf te ontwikkelen!

Boeken lezen kan je echt helpen. Heb je veel last van angsten? Heb je last van het onbekende? Heb je een open mindset of een fixed mindset? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen. Als je hier last van hebt, gaan de volgende boeken jou écht helpen jouw mindset van negatief te veranderen naar positief, wel zo nodig in deze tijd!

Mindset

Wil je je mindset verbeteren? Hoe je tegen dingen aan kijkt? Wil je meer rust in je leven? Of wil je je financiële situatie verbeteren? Of wil je je in het algemeen persoonlijk ontwikkelen? Breng dit in kaart voor jezelf. Lukt dit niet makkelijk? Stel dan vragen aan jezelf; Wat zou ik beter willen doen? Waar loop ik dagelijks tegen aan? Wat wil ik niet meer meemaken of doen? Hier komt als het goed is een concreet antwoord uit wat je graag zou willen verbeteren.

Wil je meer rust in je leven? Een krachtigere mindset? Overzicht in wat er écht toe doet?

Ik heb afgelopen periode het boek Master your mindset van Michael Pilarczyk gelezen.

Hier staan tips in over mindset (hoe kijk jij naar dingen?), hoe je goede vragen aan jezelf stelt, hoe je communiceert met mensen en over hoe je rust kunt vinden in deze drukke maatschappij. Wil je iets aan je mindset doen of in het algemeen wat aan jouw persoonlijke ontwikkeling doen? Lees dan dit boek!

Wil jij iets doen aan jouw financiële situatie? Heb je altijd net te weinig geld aan het einde van de maand? Of heb je nog een stukje maand over aan het einde van je geld?

Boeken lezen is tijdens de quarantaine een mooi moment om alles in kaart te brengen en meer te leren over hoe jij jouw financiële huishouding en gedachtes over geld te veranderen of er bewuster van te worden! Denk jij altijd in tekorten? “Dat is wel duur!”, of lukt het je niet om te sparen?

Dan is het boek “De rijkste man van Babylon” echt iets voor jou! Ik heb dit boek ook tijdens mijn quarantaine gelezen. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met spaarpotjes (voor zover ik dat nog niet deed), ik heb meer overzicht in mijn vaste kosten, ik ben aan de slag geweest met mijn mentoren en ik heb scherpere financiële doelen voor mijzelf gezet.

Wanneer begin jij?

Wil je rijker worden? En dan niet alleen in je geld, maar ook in gedachtes en je mindset, liefde en materiele zaken? Dat kan met Think and grow rich!

Boeken lezen over rijker worden? Dit boek is één van de beste boeken die ik ooit gelezen heb. Het gaat over de kracht van jouw gedachtes en visualisatie, de wet van de aantrekking, communicatie vaardigheden, hoe je de juiste mentoren aantrekt, hoe je de juiste kennis tot je neemt en hoe je omgaat met geld. Ook worden de meest voorkomende zaken op het gebied van mislukking met je gedeeld.

Maak van dit boek jouw studie tijdens de quarantaine, en je gaat geheid progressie merken op ieder gebied!

Wil je weten hoe mensen rijk worden? Wat ze anders doen als anderen? Wat is de kracht van gedachtes?

Boeken lezen over gedachtes? Voortbordurend op Think and grow rich, is dit boek niet te missen in jouw quarantaine lees festival! Dit boek gaat in op de kracht van gedachtes en dankbaarheid, en hoe je alles kan bereiken als je verbonden blijft met “De bron”. Dit boek gaat dus ook over de wet van de aantrekking.

“The science of getting rich”

Samen met alle andere boeken maakt dit boek de reeks compleet als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

www.michaelpilarczyk.nl voor meer informatie

Hoe ik het fijnste lees? Op een yogamat in de achtertuin (natuurlijk in het zonnetje!)

Kun je gelijk wat oefeningen doen!

Blijf je bij ons? In de volgende blogs over boeken vertel ik meer over boeken die ik lees op het gebied van beweging, training, en voeding, wat ik eet als ik uit de bocht ben gevlogen of hoe je thuis goed kunt trainen, ook ga ik in de toekomst nog in op mijn ochtendroutine, en mijn energie gevende momenten!

TOCH NIET ZELF AAN DE SLAG?

[HDquiz quiz = “256”]