Een nieuw voedingsschema

Vind jij dat het tijd is om eens iets aan jezelf te doen? Ben je niet tevreden met je gewicht, maar vind je het moeilijk om je ideale gewicht te bereiken? Dan is het goed om eens een kijkje te nemen bij wat Innovate Personal Training je op dit gebied allemaal te bieden heeft. Bij ons vind je namelijk experts op het gebied van voeding en beweging, die voor zowel heren als dames een voedingsschema op maat maken. We kijken hierbij niet alleen maar naar je huidige gewicht en naar je streefgewicht, maar ook naar je dagelijkse gewoontes, je slaappatroon en je stressniveau. Dit zijn namelijk allemaal elementen om rekening mee te houden bij het opstellen van een goed voedingsschema.

innovate-personal-training-voedingsschema

Voedingsschema vrouw

Bij Innovate vind je personal trainers die niet alleen maar met jou bewegingen gaan doen om je weer fit te krijgen. Om echt goed in je vel te komen zitten is voeding minstens zo belangrijk. Toch hoef je niet bang te zijn dat wij je op een streng dieet gaan zetten. Vaak is het juist zo dat je met een voedingsschema een vrouw helpt door hier en daar aanpassingen te maken. Niet eens zozeer aanpassingen aan wat je eet, maar wel aan hoe vaak en wanneer je het eet. We stellen een sport en voeding schema op waar jij wat mee kunt. Lekker bewegen, lekker eten en je snel weer een stuk beter gaan voelen!

voedingsschema-innovate-personal-training

Een voedingsschema voor iemand die op gewicht wil blijven

Het bereiken van je ideale gewicht is eigenlijk niet eens het moeilijkste. Dat is het op gewicht blijven. Vaak denken mensen die hun streefgewicht hebben bereikt dat ze dan klaar zijn. Maar je moet er juist voor zorgen dat je jouw voedingspatroon blijft volgen, zodat jij ook lekker in je vel blijft zitten. Vandaar ook dat wij een voedingsschema voor je opstellen dat je met plezier blijft volgen. Geen rigoureus stappenplan waar je je strak aan moet houden, maar een plan waar je ontspannen je gewicht mee op peil houdt. Wil jij hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om een afspraak met ons te maken en onze mogelijkheden met ons door te nemen.

Een sport en voeding schema op maat

Als wij een sport en voeding schema opstellen, dan zorgen we ervoor dat dit helemaal op maat wordt gemaakt. Iedereen is anders, geen enkel voedingsschema is dan ook hetzelfde. We gaan graag eens met je om tafel om voor jou een goed plan op te stellen. Een voedingsschema voor een vrouw die er genoeg van heeft om niet goed in haar vel te zitten en die zich wil inzetten om zich weer beter te gaan voelen. We besteden veel zorg en aandacht aan het opstellen van elk sport en voeding schema dat we maken. Per slot van rekening willen we jou zo goed mogelijk steunen bij het beginnen van een nieuwe fase in je leven.

  5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  Olaf van der Tier Avatar Olaf van der Tier
  10 juni 2017

  5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  Veerle Dieleman Avatar Veerle Dieleman
  20 augustus 2017

  5 star review  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 april 2018

  5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  Danny Marinissen Avatar Danny Marinissen
  31 januari 2017
Boek een vrijblijvend intakegesprek!