Je beter voelen met goede voedingsbegeleiding

Wil jij iets veranderen aan je voedingspatroon? Wil jij afvallen of juist aankomen? Dan zul je merken dat dit relatief eenvoudig te doen is. Iedereen met een beetje wilskracht kan afvallen of aankomen. Het punt daarbij is alleen: kan je dat nieuwe gewicht ook volhouden? Dat is waar voor veel mensen meer het probleem zit. We raden je dan ook aan om eens contact op te nemen met Innovate Personal Training als jij niet alleen maar je gewicht aan wil passen, maar dit ook op het nieuwe niveau wil houden. Onze voedingsbegeleiding wordt voor jou helemaal op maat aangepast. Als jij je echt in wil zetten en met ons aan de slag wil gaan, dan zorgen wij ervoor dat jij je ideale gewicht vast blijft houden!

Het sleutelwoord is Volhouden

Afvallen en aankomen zijn eigenlijk interessante begrippen. Mensen die gewicht kwijt willen raken, die hier ook echt hun best voor doen, kunnen met een periode van inspanning ervoor zorgen dat ze op hun streefgewicht komen. We kunnen je bij Innovate daar ook bij helpen. Het punt is echter dat mensen die hun ideale gewicht hebben behaald, dan ook denken dat ze klaar zijn. Terwijl het echte werk eigenlijk pas na het afvallen of aankomen komt. Want hoe zorg je ervoor dat je dat nieuwe gewicht ook over een half jaar nog hebt? Of over vijf jaar? Tien jaar? Belangrijk hierbij is dat je blijft volhouden. Dat je ervoor zorgt dat je dat goede ritme dat je aanhield bij het afvallen ook aan blijft houden om op gewicht te blijven. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even contact met ons op om onze mogelijkheden met ons door te nemen.

Begeleiding bij jouw nieuwe voedingspatroon

Schrijf jezelf in bij Innovate om met ons door te nemen wat je mogelijkheden zijn op het gebied van een nieuw voedingspatroon. We maken voor jou een voedingsplan op maat, waar je dan ook de nodige handvatten bij krijgt aangereikt. Je krijgt toegang tot onze speciale apps, waarmee je wordt ondersteund bij het afvallen en volhouden. En we geven je voedingsvariatielijsten, zodat jij toch nog steeds lekker gevarieerd kunt blijven eten. Je moet onze begeleiding dan ook niet zien als een streng dieet. We bieden je een duurzaam plan waarmee jij je nieuwe voedingspatroon vol blijft houden. In essentie blijf je gewoon eten wat je lekker vindt, maar houd je er simpelweg rekening mee wanneer en hoe vaak je dit doet.

Maak een afspraak met onze voedingsexperts

Bij Innovate Personal Training gaan we graag met je aan de slag. Als jij niet lekker in je vel zit, dan gaan wij je helpen om weer een goed gevoel te krijgen. Daarbij kijken we niet alleen maar naar je voeding, maar ook naar je slaap, je dagelijkse gewoontes en je stressniveau. Aan de hand hiervan maken wij dan een plan dat jou op het lijf geschreven is. We staan dan ook altijd klaar om jou te helpen en samen met jou een goed plan op te stellen!

www.goesbewegen.nl

  5 star review  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 april 2018

  5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  Kabouter Remco Avatar Kabouter Remco
  21 januari 2017

  positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  Marcel Schipper Avatar Marcel Schipper
  12 februari 2019

  5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 juni 2017
Boek een vrijblijvend intakegesprek!