VOEDING & COACHING

VOEDING & COACHING

[icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Voel je je al een tijd niet meer fit?” title_size=”16″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Ben je op zoek naar een gezondere leefstijl?” title_size=”16″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Wil je graag de beste versie van jezelf worden?” title_size=”16″]

Gezond en fit worden is een combinatie van voldoende bewegen, evenwichtige voeding en een gezonde mindset. Dit allemaal in balans krijgen is een flinke uitdaging, want door alle dagelijkse werkzaamheden en sociale verplichtingen kan dit alles nogal overweldigend zijn.

 

Wist je dat gewicht verliezen niet het moeilijkste is van het afvallen? Maar 3% van de gemiddelde mens is in staat om zijn gewichtsverlies langer dan 5 jaar vol te houden. Dat is niet veel. Maar wist je dat een gemotiveerde persoon al meer dan 5x zoveel kans van slagen heeft. Hoeveel zou je kans wel niet toenemen als je naast continu motivatie ook nog eens een training op maat volgt?

 

Afslanken is niet het probleem, het gewichtverlies volhouden is de uitdaging! Wij begrijpen dit als geen ander en helpen je graag om hier grip en structuur in te krijgen.

pexels-nathan-cowley-1000x1000-1-400x400

Samen met een voedings- en mindset coach ga je aan de slag om aan een gezond en gebalanceerd leven te werken. Slaap, stress, eetpatronen, gewoontes en doelen nemen we allemaal mee in jouw traject. Samen werken we naar een voedingsplan op maat, waarbij de focus ligt op wat jij lekker vindt. Je volgt bij ons dus géén verplicht dieet, maar een duurzaam plan om afvallen vol te houden. Ja, we houden natuurlijk ook rekening met dat lekker hapje en drankje tijdens dat heerlijk diner op de vrijdag avond.

 

Alle zorgen en stress over het eten bereiden kan je vanaf nu ook loslaten, want met onze voedingsapp heb je toegang tot talloze recepten en kooktips. Gezond eten met de gerechten waar jij op dat moment zin in hebt.

Voel je fit en krachtig met evenwichtige voeding

VOEDINGSTRAJECTEN

VOEDING & MINDSET

Samen werken naar een gezond en fit lichaam met doelgericht trainen, gezonde voeding en krachtige mindset

 

* Het voedings- en coachingstraject is ook zonder personal training te volgen voor €99,99 euro

[qode_pricing_tables columns=”two_columns”][qode_pricing_table title=”Lite” title_tag_standard=”” show_button=”yes” target=”_self” button_size=”large” active=”no” price=”339″ currency=”Euro” button_text=”Meer informatie” link=”#contact_formulier” price_period=”Per maand”]
 • Voedingsplan op maat
 • Toegang tot onze exclusieve app (Food + Fitness).
 • Talloze recepten
 • Mindset coaching
  (1x per maand)

* Inclusief Personal training (1x per week)[/qode_pricing_table][qode_pricing_table title=”Plus” title_tag_standard=”” show_button=”yes” target=”_self” button_size=”large” active=”yes” price=”575″ currency=”Euro” button_text=”Meer informatie” link=”#contact_formulier” price_period=”Per maand” active_text=”Voordeel”]

 • Voedingsplan op maat
 • Toegang tot onze exclusieve app (Food + Fitness).
 • Talloze recepten
 • Mindset coaching
  (1x per maand)

*Inclusief Personal training (2x per week)[/qode_pricing_table][/qode_pricing_tables]

  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  Tessa van Meerkerk Avatar Tessa van Meerkerk
  10 juli 2018

  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 juni 2017

  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  Mieke Schrier Avatar Mieke Schrier
  29 april 2017

Geïnteresseerd in onze aanpak? Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

  Reacties zijn gesloten.