VOEDING & COACHING

VOEDING & COACHING

[icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Voel je je al een tijd niet meer fit?” title_size=”16″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Ben je op zoek naar een gezondere leefstijl?” title_size=”16″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Wil je graag de beste versie van jezelf worden?” title_size=”16″]

Gezond en fit worden is een combinatie van voldoende bewegen, evenwichtige voeding en een gezonde mindset. Dit allemaal in balans krijgen is een flinke uitdaging, want door alle dagelijkse werkzaamheden en sociale verplichtingen kan dit alles nogal overweldigend zijn.

 

Wist je dat gewicht verliezen niet het moeilijkste is van het afvallen? Maar 3% van de gemiddelde mens is in staat om zijn gewichtsverlies langer dan 5 jaar vol te houden. Dat is niet veel. Maar wist je dat een gemotiveerde persoon al meer dan 5x zoveel kans van slagen heeft. Hoeveel zou je kans wel niet toenemen als je naast continu motivatie ook nog eens een training op maat volgt?

 

Afslanken is niet het probleem, het gewichtverlies volhouden is de uitdaging! Wij begrijpen dit als geen ander en helpen je graag om hier grip en structuur in te krijgen.

pexels-nathan-cowley-1000x1000-1-400x400

Samen met een voedings- en mindset coach ga je aan de slag om aan een gezond en gebalanceerd leven te werken. Slaap, stress, eetpatronen, gewoontes en doelen nemen we allemaal mee in jouw traject. Samen werken we naar een voedingsplan op maat, waarbij de focus ligt op wat jij lekker vindt. Je volgt bij ons dus géén verplicht dieet, maar een duurzaam plan om afvallen vol te houden. Ja, we houden natuurlijk ook rekening met dat lekker hapje en drankje tijdens dat heerlijk diner op de vrijdag avond.

 

Alle zorgen en stress over het eten bereiden kan je vanaf nu ook loslaten, want met onze voedingsapp heb je toegang tot talloze recepten en kooktips. Gezond eten met de gerechten waar jij op dat moment zin in hebt.

Voel je fit en krachtig met evenwichtige voeding

VOEDINGSTRAJECTEN

VOEDING & MINDSET

Samen werken naar een gezond en fit lichaam met doelgericht trainen, gezonde voeding en krachtige mindset

 

* Het voedings- en coachingstraject is ook zonder personal training te volgen voor €99,99 euro

[qode_pricing_tables columns=”two_columns”][qode_pricing_table title=”Lite” title_tag_standard=”” show_button=”yes” target=”_self” button_size=”large” active=”no” price=”339″ currency=”Euro” button_text=”Meer informatie” link=”#contact_formulier” price_period=”Per maand”]
 • Voedingsplan op maat
 • Toegang tot onze exclusieve app (Food + Fitness).
 • Talloze recepten
 • Mindset coaching
  (1x per maand)

* Inclusief Personal training (1x per week)[/qode_pricing_table][qode_pricing_table title=”Plus” title_tag_standard=”” show_button=”yes” target=”_self” button_size=”large” active=”yes” price=”575″ currency=”Euro” button_text=”Meer informatie” link=”#contact_formulier” price_period=”Per maand” active_text=”Voordeel”]

 • Voedingsplan op maat
 • Toegang tot onze exclusieve app (Food + Fitness).
 • Talloze recepten
 • Mindset coaching
  (1x per maand)

*Inclusief Personal training (2x per week)[/qode_pricing_table][/qode_pricing_tables]

  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  Kabouter Remco Avatar Kabouter Remco
  21 januari 2017

  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  Veerle Dieleman Avatar Veerle Dieleman
  20 augustus 2017

  positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  Evelien Philipse Avatar Evelien Philipse
  14 april 2019

Geïnteresseerd in onze aanpak? Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

  Reacties zijn gesloten.