Lifestyle coaching: haal het meeste uit jezelf

Iedereen heeft wel bepaalde doelen in zijn leven. Of je nu wilt afvallen, stress wilt verminderen of aan je gezondheid wilt werken: het kan allemaal met behulp van een lifestyle coach. Deze coach begeleidt jou van A tot Z en zorgt ervoor dat alle facetten van jouw leven voor geluk en gezondheid zorgen. Dat betekent dat je coach zich niet alleen bezighoudt met jouw emotionele ontwikkeling, maar ook met gezonde voeding en sport. Door al deze elementen perfect op elkaar af te stemmen, behaal jij jouw doelen in een mum van tijd.

Een voedingsplan op maat

Een belangrijk onderdeel waar een life coach zich mee bezighoudt, is jouw voedingspatroon. Voeding heeft namelijk een ontzettend grote impact op hoe je je voelt. Des te beter je voedingspatroon bij jouw lichaam past, des te gelukkiger je door het leven zal gaan. Daarom wordt er een op maat gemaakt voedingsplan voor je samengesteld. In dit plan vind je adviezen voor ontbijt, lunch en diner, maar leer je ook over gezonde snacks die geschikt zijn voor jouw lichaam. Hierbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met hoeveel je sport, of je wilt afvallen of dat je juist meer spieren wilt kweken. Dankzij uitgebreide variatielijsten kan je iedere dag weer iets gezonds klaarmaken, zonder dat je jezelf beperkt hoeft te voelen. Bovendien zorgt een goede lifestyle coach ervoor dat je geen tijdelijk dieet volgt, maar dat je je nieuwe gezonde levensstijl permanent vast kunt houden.

Persoonlijke verbeterpunten

Zijn er zaken die je graag anders zou willen zien in je leven? Heb je veel last van stress en ben je op zoek naar meer rust? Of merk je dat je chronisch te weinig slaapt? Dit zijn persoonlijke verbeterpunten die ook allemaal aan bod komen tijdens jouw sessies met een lifecoach. Tijdens persoonlijke gesprekken ontdek je samen welke verbeterpunten je allemaal hebt en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Wat kan je doen om je leven zo aangenaam mogelijk in te richten? Moet je veranderingen maken in je dagelijkse routine? Of merk je dat je extra hulp nodig hebt om van slechte gewoontes af te komen? Al deze vragen komen aan bod, zodat jij langzaam maar zeker kunt gaan werken aan een gezonde en gelukkige toekomst.

Een gezond lichaam

Een life coach richt zich niet alleen maar op jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook je lichamelijke ontwikkeling staat centraal. Een gezond en fit lichaam is namelijk een van de beste manieren om positief in het leven te staan. Daarom staat training ook centraal tijdens jouw traject bij een lifecoach. Er wordt een persoonlijk sportschema samengesteld, zodat je ook de kans krijgt om te werken aan je sportieve doelen. Met behulp van personal training word je keer op keer gemotiveerd om het meeste uit je lichaam te halen. Zo zie je in een mum van tijd resultaten, waardoor je je voortaan alleen maar energieker voelt. Bij lifestyle coaching mag sport dus absoluut niet ontbreken.

bekijk onze personal training pakketten