Vier redenen om te starten met sporten in september!

Drukke zomer gehad? Tijd om weer aan jezelf te werken!

Vier redenen om te starten met sporten in september!

1. Heerlijk nazomeren

In september is het meestal nog best wel lekker weer om een heerlijke start te maken met jouw sportieve doelstellingen. Als er comfortabele temperaturen zijn ga je toch net iets lekkerder vroeg uit bed om te sporten 😉

Zonnige dagen zorgen ervoor dat we ons energiek voelen en dus meer willen gaan bewegen.

2. De feestdagen komen er aan!

Je zult het niet geloven, maar, het is nog 16 weken tot de feestdagen er zijn! Dit zorgt er voor dat jij extra gemotiveerd bent om in vorm te komen voor december. Zo houd je het langer vol! Zo kun je kerst al beloning voor je harde werk gebruiken 😉

3. September is een rustige maand

In tegenstelling tot december is september een zeer rustige maand wat betreft feestdagen en sociale verplichtingen. Daarom is september een goede maand voor veel mensen om te starten met gezond(er) leven en sporten.

Als je in september al start met goede voornemens, dan sta je al 3-0 voor in januari!

Je hebt dan al een stevige basis gelegd, waardoor het vanaf januari alleen nog maar makkelijker gaat worden.

4. September is eigenlijk de start van een nieuw jaar

Veel mensen ervaren september als de start van een nieuw jaar. De kinderen gaan weer naar school en de zomervakantie zit er weer op. Iedereen gaat weer terug naar zijn routines.

Dit is het perfecte moment voor een ‘new year, new me’. Het hebben van een routine maakt het inplannen van trainingsmomenten makkelijker.

Na een zomer vol sociale activiteiten, feesten, bbq’s, etc. zijn er in de maand september weinig afleidingen. Er zijn geen (grote) feestdagen en de meeste mensen plannen ook niet veel in september, omdat ze bezig zijn weer terug te komen in hun oude routine. De drukte start voor de meeste pas weer in december.

Ga september dus zien als het nieuwe januari!

Maak nu gebruik van ons After-Summer traject! In zes weken leggen we de basis voor een gezonde leefstijl. Voorafgaand doen we een health check, zodat jij precies weet waar er werk aan de winkel is.

– Vrijblijvende kennismaking met onze lessen en studio
– Gratis health check
– 10% korting op een zes weken traject
– Extra 10% korting in de dal uren (12-16)
– Altijd een gratis shake na jouw PT les
– Gratis bidon, tas en persoonlijke handdoek bij inschrijven op een zes maanden traject
– Elke maand een checkup met jouw persoonlijke coach