Het verschil dat een personal trainer kan maken!

Verschil dat een personal trainer kan maken!

Het verschil dat een personal trainer kan maken!

In deze blog hebben we het over het verschil dat een personal trainer voor jou kan maken!

Vanaf oktober 2017 heb ik een personal trainer, Jasper. Hiervoor trainde ik wel, maar deed ik altijd het zelfde rondje in de sportschool en kwam ik niet echt verder.

Ik kan jullie vertellen dat ik er iedere week naar uit zie om afgemat te worden. Dat gaat op een leuke manier en ik merk dat ik vooruit ga. Ik ben sterker, leniger, en ook mijn uithoudingsvermogen is verbeterd, dit merk ik in het dagelijkse leven. Na de training ben ik vermoeider dan wanneer ik zonder Jasper train en terug val in mijn oude routine.  Hij weet me steeds zo ver te krijgen dat ik mijn grens op zoek of er net wat over heen ga, maar wel op een gezonde manier.

Iedere maand wordt de balans opgemaakt van mijn vorderingen. Niet alleen op de weegschaal, maar ook op het gebied van gedrag, leefstijl en stress. Op basis daarvan wordt mijn programma op maat gemaakt en aangepast. In het begin heb ik aangegeven waar ik verbetering in wilde hebben en wat een zwakke plek is, zodat daar rekening mee kan worden gehouden.

Nu het zomer wordt en ik niet zo structureel kan plannen heb ik afgesproken het even stop te zetten, maar vanaf het najaar ga ik zeker verder bij Innovate!

Peet Kruidenier.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie!