Wat is er allemaal veranderd bij Innovate?

Wat is er allemaal veranderd?

De afgelopen maand zijn er veel dingen aangepast/veranderd binnen Innovate! Wij zijn constant bezig met onwikkelen, en blijven ons innoveren zodat wij jullie het beste kunnen helpen met de laatste tools.

Nieuw pakket

Met het pakket totale controle, zijn wij in staat om jou complete begeleiding te bieden op alle gebieden. Alle kennis en kunde is samengebracht in 1 pakket!

Onze eigen app

Allereerst zijn wij van Fitmanager, overgestapt naar onze eigen app. Waarom? Omdat wij merkten dat wij onze klanten nog niet goed genoeg in de gaten konden houden buitenom de trainingstijden. Dit klinkt heel Big Brother achtig, maar dat is het gelukkig niet! Het is niet zo dat wij met een camera mee kunnen kijken en jullie een stroomschok geven op het moment dat er weer een chocolaatje naar binnen gaat, was dat maar zo.

Wat kunnen wij dan nu wel?

  • Inzichtelijke agenda, voor ons en voor jullie
  • Trainingen toevoegen, met 3d filmpjes
  • Jullie voedingspatroon in de gaten houden, dagelijks tips
  • Inzichtelijke progressie op ieder vlak
  • Direct gelinkt met onze weegschaal/horloge’s
  • Tips, recepten, informatie
  • Groeps of individuele uitdagingen

Hoe ziet deze app er dan uit?

Bekijk hier onder het filmpje, we gaan door de gehele app!

Direct inzichtelijke progressie

Wij vinden progressie ontzettend belangrijk, want je doet het uiteraard allemaal niet voor niks. Om deze progressie meetbaar/inzichtelijk te maken, maken wij gebruik van een weegschaal die direct verbonden is met de app.

Nog meer inzichtelijk door onze smartwatches

 

Door middel van onze nieuwe smartwatches, worden dagelijks jouw stappen geteld, extra calorieën berekend én jouw slaap bijgehouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enthousiast? Geef je nu snel op voor het pakket totale controle via deze link en ontvang een gratis smartwatch t.w.v. €100,-!

*actie geldt alleen in februari