Bij Innovate ben je geen nummertje

Review; Youri over Innovate!

Sinds oktober 2017 volg ik personal training bij Romeo en Jasper. Daarvoor heb ik ooit wel eens in de sportschool gelopen maar nooit de echte stap gezet om te gaan trainen. Ook omdat ik totaal niet wist waar ik moest beginnen.

Dagelijks was is moe en kon ik nooit een goed ritme vinden in mijn leven, werk en voeding. Na wat zoek werk op internet kwam ik bij Romeo en Jasper terecht, door de professionele en overzichtelijke site en de goede reviews was ik al een groot deel overtuigd.

De volgende dag werd ik gelijk gebeld en uitgenodigd voor een vrijblijvend intake gesprek, welke mij erg heeft overtuigd van de kwaliteiten van Innovate! Ze luisteren goed wat jouw probleemstelling is, en werken zodoende samen met jou richting jouw eigen doelstellingen. Het fijne buitenom de adviezen is, de flexibele trainingstijden. Op het moment dat het niet goed uitkomt met mijn werk kan ik makkelijk schuiven zodat ik toch nog kan trainen, wat een erg pluspunt is!

Door personal training en de coaching op gedrag en voeding te doen heb ik eindelijk ritme in mijn leven, en ben ik een stuk fitter. Ik kan zo mijn zware til werk beter volhouden, en voel mij in het weekend ook fitter. Ik moet alles zelf doen, maar ze reiken mij alle tools aan die nodig zijn om verder te komen. Het maximale wordt er altijd verantwoord uitgehaald, zodat je alles goed doet, en niet na een half jaar thuis zit met een blessure. Tussendoor is er ook altijd nog ruimte voor humor, wat de trainingen compleet maakt!

Je bent hier geen nummertje en dat geeft elke keer een goed gevoel om te gaan trainen bij Innovate.

Een echte aanrader dus 👍

Youri Hirdes

Neem contact met ons op via deze link om zelf zo’n traject te starten!