Gewoon doen!

Gewoon doen!

Al een hele tijd volg ik bij Romeo het voedingsprogramma. En ik kan zeggen, dat ik superblij ben met het resultaat tot nu toe. Dit had ik niet alleen gekund. Ik heb me zo gesteund gevoeld, en dat heeft me echt zover gebracht.

Je staat er niet alleen voor!

Romeo heeft heel veel kennis en hij heeft al snel door wat jij persoonlijk nodig hebt om te slagen, je voelt dat hij oprecht betrokken is, dat vind ik ook echt heel fijn. Inmiddels ben ik overgestapt naar het trainingsprogramma. En ook dat heeft me weer bevestigd hoe vakkundig Romeo is. De opbouw is zo goed, dat ik het beste uit mezelf kan halen.

Mijn fysieke beperkingen zijn hier geen belemmering. Romeo weet precies hoever ik kan gaan en ik heb dan ook nergens last van en voel me fitter dan ooit.

Ik kan het echt aanbevelen! Dus als je nog twijfelt, gewoon doen!  Je krijgt er geen spijt van!

Anja van Ginneken

 

Contact ons!