Ervaring #3 – Van weinig energie naar fit door het leven!

Om de zoveel tijd zullen wij een ervaring delen van een klant. Deze keer is het woord aan Marriet!

Van weinig energie naar fit door het leven!

De reden om (weer) te gaan sporten was voor mij was met name om meer energie te krijgen en me fitter te voelen. Wat het beste bij mij zou passen wist ik op dat moment niet, maar ik wist wel dat er iets moest gebeuren. Door de drukke dagen (werk en gezin) plofte ik vaak ’s Avonds helemaal uitgeteld op de bank. Alle energie was letterlijk op.

Toen ik dit voorjaar bij Romeo en Jasper aanklopte bleek ook wel dat er nog veel te winst te boeken zou zijn op het gebied van training en voeding. Ik moet zeggen dat de eerste paar trainingen niet meevielen. Aangezien ik nog nooit in de sportschool geweest was, ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik heb altijd wel gesport, maar had nog nooit krachttraining gedaan en zeker niet met een personal trainer.

Romeo en Jasper gaven aan dat er vooral gebruik wordt gemaakt van vrije oefeningen, dus niet het saaie rondje op apparaten. Dit geeft veel afwisseling in de trainingen, waardoor het leuk blijft. Na een aantal lessen (met de bijbehorende spierpijn) kon ik de verandering in mijn lichaam al merken. De drukke dagen verliepen steeds gemakkelijker en mijn energie nam enorm toe, wat voor mij ook heel erg fijn was! Na de trainingen was heel mijn hoofd leeg en kon ik er weer tegenaan.

We zijn nu een half jaar verder en ik train nog steeds bij Romeo en Jasper. De trainingen zijn intensief en behoorlijk pittig, maar ze weten precies hoe ze mij elke keer een stapje verder kunnen helpen. Als ik zelf denk dat iets niet gaat lukken, laten ze zien dat het met de juiste techniek en doorzettingsvermogen toch kan. Dit motiveert enorm!

Ook op het gebied van voeding hebben ze mij enorm geholpen. Door de juiste keuzes te maken merk je dat je fitter bent en je energie toeneemt. Zonder hun was ik waarschijnlijk allang weer in mijn oude eetpatroon en levensstijl teruggevallen. Doordat je afspraken om te sporten gepland staan, moet je gaan. Geen smoezen dus!

Kortom, ik kan het iedereen aanraden om met een personal trainer te gaan sporten en zeker onder begeleiding van Romeo en Jasper!