De beste beslissing van het jaar!

De beste beslissing van het jaar!

Vandaag 4 maanden geleden had ik de eerste afspraak met Romeo in zijn gloednieuwe kantoor en trainingszaal bij Innovate Personal training. Vandaag de dag ben ik 10 kg lichter en heb weer normale eetgewoonten, voel me onbezorgder en zelfverzekerder zoals voor mijn gewichtstoename. De eerste stap zet je uiteraard zelf omdat je eindelijk het punt bereikt dat het ZO niet door kan gaan en je beseft dat je gezondheid in gevaar raakt.

Door samen afspraken te maken om te trainen of overleg te houden, neem je de verplichting, voor jezelf, samen met hen, hieraan te werken. Door de persoonlijke en professionele coaching voel je je gesteund, gemotiveerd en zelfs enthousiast om het traject af te leggen naar een gezondere levensstijl.

Tijdens de personal trainingen werden de grenzen opgezocht, precies wat ik wenste en mij die voldoening geeft:

Het beste uit jezelf halen!

Romeo en Jasper voelen feilloos aan wat goed werkt voor mij persoonlijk door goed te luisteren, te overleggen en suggesties voor andere gewoontes etc. aan te dragen. Daarbij is zijn positieve, maar ook professionele kijk op het geheel altijd heel prettig om mee van gedachten te wisselen; ook als hij weer eens een cursus of masterclass had gevolgd. Dit geldt trouwens ook zeker voor Jasper, waarmee ik ook regelmatig trainde. Ook na de groepslessen onder begeleiding ging ik voldaan naar huis!

Mijn eetgewoontes zijn onder de loep genomen en een voor een besproken. Door de mogelijkheid te appen kon ik even om bevestiging vragen of ik nog op de juiste koers zat met mijn voeding. Regelmatig kreeg ik een berichtje van Romeo met hoe hij vond dat het ging en dat gaf ook een gevoel van de soms zo-nodige controle 😉 en positieve sturing.

Emotie(vr)eten is verleden tijd en ik geniet vooral van VOEDSEL wat ik WIL eten!

Ik ben minder gestresst en haal meer uit de dag door meer te bewegen en structuur te houden, omdat ik dat WIL omdat dat goed voelt en steeds beter. Ik zit nu weer in de opgaande spiraal en blijf nog wel een tijdje bij hen, in ieder geval tot mijn einddoel is bereikt. Mijn gezondheid is al met sprongen vooruit gegaan.

De beslissing vorig jaar om naar Innovate Personal Training te gaan was (voor mezelf) de beste beslissing dat jaar!

Bedankt dat jullie er zijn.

Rixt.