Courgetti met gamba’s

Courgetti met gamba’s

Courgetti met gamba’s

Voor 2 personnen heb je nodig:

– 2 courgettes
– 1 teentje knoflook

– 200 g gamba’s
– 200 g passata
– 100 g feta
– 40 g rucola

Bereidingswijze:

Snijd de courgettes met een spiraalsnijder in slierten. Verwarm een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de courgetti in zo’n 5 minuten gaar. Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Haal de courgetti uit de pan en verwarm in dezelfde pan een scheutje olie. Bak hierin de knoflook kort aan. Voeg de gamba’s toe en bak deze nog zo’n 2 minuten mee. Voeg de passata en de courgetti toe en verwarm het geheel nog 3 minuten. De saus is klaar zodra de gamba’s mooi roze en rond zijn geworden. Verdeel het geheel over twee borden. Brokkel de feta over de pasta heen en maak het geheel af met de rucola.
Eet smakelijk!