Een beetje balans, is zo gek nog niet!

Allerlei vragen schieten door je hoofd, als je al 10 jaar aan het proberen bent om er achter te komen, waarom je niet lekker in je vel zit. En het steeds niet lukt om hier bovenop te komen. Je wordt er erg onzeker van en je probeert van alles om weer gelukkig te zijn met jezelf en de dagelijkse dingen die je doet.

Ik deed enorm mijn best om mijzelf weer happy te voelen. Telkens weer hoopvol op een nieuwe aanpak, maar steeds weer die teleurstelling. Het gevolg hiervan is dat je je daardoor nog slechter gaat voelen door al die teleurstellingen die je voor je kiezen krijgt.

Van opgeven is in ieder geval nog nooit iemand beter geworden. Dus nadat ik begin augustus 2017 een advertentie van Innovate Personal Training had gelezen, heb ik via de mail contact gelegd met Romeo, om hem op die manier mijn verhaal duidelijk uit te kunnen leggen. Al snel kreeg ik reactie dat hij me wellicht kon helpen, maar dit graag in een persoonlijk gesprek wilde toelichten.

Zo gezegd zo gedaan. Na dit gesprek ging ik met een fijn gevoel huiswaarts: relaxte gozer, is begripvol, is recht door zee, en heeft vooral een aanstekelijk optimisme! Dit gaf mij enorm vertrouwen in de stap die ik had gezet en kort daarop hebben we een plan van aanpak gemaakt.

Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat (onbewuste) stress weleens de grote drijfveer kon zijn van mijn problematiek. Deze stress haal je niet zomaar weg, maar met de juiste handvaten, structuur en balans in je (te) drukke agenda lukte het me om in te zien dat ook ik een goede balans tussen in-en ontspanning kon creëren.

We zijn gaan trainen om fitter te worden, we hebben mijn eet gewoontes behoorlijk bijgeschaafd, en we plannen evaluaties in om alles onder controle te houden. En zonodig hier en daar wat bij te sturen. Wat ik hierbij super vind is dat Romeo niet alleen zijn visie bespreekt, maar ook zeker wil weten hoe jij het vindt gaan. Hierdoor kan je samen tot het resultaat komen wat je voor ogen hebt. Het is erg fijn om te kunnen zeggen dat het echt weer lekker met me gaat. We stellen steeds nieuwe haalbare en realistische doelen. Het geeft me een super goed gevoel om deze doelen te bereiken en teleurstelling en onzekerheid achter me te laten!

Mocht je dezelfde problemen ervaren als mij, dan is Innovate een perfecte keus. Ik weet zeker dat het je verder helpt!

Pim Menheere