Speciale zomeractie

3 weken gratis sporten*

Ontdek en ervaar het verschil van onze trainingstrajecten waarmee jij een gelukkiger, fitter en energieker persoon wordt met meer zelfvertrouwen!

Ontdek en ervaar het verschil van onze trainingstrajecten waarmee jij een gelukkiger, fitter en energieker persoon wordt met meer zelfvertrouwen!

Wat wil je nu écht in het leven? Hoe wil je je voelen? 

 

Een slank en fit lichaam is onmisbaar om goed in je vel te zitten en jezelf als persoon te blijven ontwikkelen. Toch leren we nooit van jongs af aan op school wat nu écht goed voor je is qua sport, voeding en slaap. 

Terwijl zelfzorg in onze ogen een rode draad is door jouw leven. Je hebt maar één leven met één lichaam, dus het is de basis voor een gelukkiger en gezonder leven.

Klopt het dat je momenteel meerdere ballen in de lucht aan het houden bent en dat je diep van binnen voelt dat je jouw zelfzorg op een te laag pitje hebt staan? Ook al voel dat je er meer in je zit? 

Als het goed is doe je dit niet eens met opzet. Maar met zoveel verwachtingen, doelen en ambities is het lastig om ook structureel tijd voor jezelf te maken en om hier prioriteit aan te geven. Dit is hét moment om daar verandering in te brengen! 

Herken je deze uitdagingen? 

Voel je je niet helemaal comfortabel met het lichaam wat je nu hebt? Een ongezond lijf met teveel buikvet en kilo’s kan ervoor zorgen dat je onzekerheid, angsten en onrust in je hoofd ervaart. Misschien lig je er zelfs wel wakker van.  

Toch geloven we dat dit nergens voor nodig is. Iedereen kan een gezond en slank lichaam krijgen. Maar voor de meeste ambitieuze ondernemers en professionals is het een lastig karwei om hun gezondheid op peil te houden en verbeteren. Geldt dit ook voor jou?

Misschien heb je al van alles geprobeerd, zoals het volgen van één of meerdere diëten. Of je bent in je eentje gaan sporten met ups en downs. Toch loop je vast. 

Het liefst wil je meer energie ervaren om beter in je vel te zitten, maar je weet simpelweg niet hoe. De juiste kennis ontbreekt om stapsgewijs de juiste acties uit te voeren.

Want waar moet je beginnen? Waar let je op als je een fitter en slanker lichaam wilt krijgen via conditie- en krachttraining, voeding en gedragsverandering? En wat moet je juist wel én niet doen?

Stel je eens voor… 

Jouw dromen zijn dichterbij dan je denkt.

Er is zoveel meer mogelijk met heldere begeleiding om te groeien op het gebied van sport, voeding en slaap.
Hoe zou het voor je zijn als je… 

[icon_text box_type=”normal” icon=”fa-arrow-circle-right” icon_type=”normal” icon_position=”left” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”no” separator=”no” icon_color=”#bed730″ title=”Iedere week van tevoren al in de agenda hebt staan wanneer je gaat sporten, zodat je er niet omheen kan en je laat verleiden door zelf verzonnen smoesjes .”][icon_text box_type=”normal” icon=”fa-arrow-circle-right” icon_type=”normal” icon_position=”left” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”no” separator=”no” icon_color=”#bed730″ title=”Een stok achter de deur hebt om training- en voedingsplan vol te blijven houden om ook écht duurzaam resultaat te behalen”][icon_text box_type=”normal” icon=”fa-arrow-circle-right” icon_type=”normal” icon_position=”left” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”no” separator=”no” icon_color=”#bed730″ title=”Gezien, gehoord en gesteund wordt in goede en mindere tijden, zodat je op langere termijn sterker uit de strijd komt en obstakels overwint”][icon_text box_type=”normal” icon=”fa-arrow-circle-right” icon_type=”normal” icon_position=”left” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”no” separator=”no” icon_color=”#bed730″ title=”Meer tijd voor jezelf kan inplannen doordeweeks om aan je gezondheid te werken zonder dat je te snel afhaakt bij een tegenslag of uitdaging”][icon_text box_type=”normal” icon=”fa-arrow-circle-right” icon_type=”normal” icon_position=”left” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”no” separator=”no” icon_color=”#bed730″ title=”Geen zorgen meer hoeft te maken over welke trainingsoefeningen en voeding bij jouw leefstijl past om slanker of juist sterker te worden”]

Slimme trainings- en voedingsbegeleiding op maat kan je in één klap naar het volgende niveau brengen.
Al ruim 1.000 anderen gingen je voor sinds 2016 en de resultaten spreken voor zich!

Slimme trainings- en voedingsbegeleiding op maat kan je in één klap naar het volgende niveau brengen.
Al ruim 1.000 anderen gingen je voor sinds 2016 en de resultaten spreken voor zich!

Word duurzaam verantwoord fit met een glimlach en zonder gedoe bij Innovate Personal Training 

Plan een intakegesprek

Word duurzaam verantwoord fit met een glimlach en zonder gedoe bij Innovate Personal Training 

Plan een intakegesprek

Wat is er mogelijk en wat kun je verwachten?

 

Stel zelf jouw trainingstraject samen op basis van je voorkeuren en doelen voor komende tijd. Je kan kiezen voor alleen 1-op-1 of groepstraining, maar je kan er ook een combinatie van maken. 

Even goed om te weten: het meeste resultaat behaal je als je minimaal 2x per week onder begeleiding sport. Ook kan je als aanvulling een maandelijks voedingsplan op maat volgen voor meer duurzaam resultaat. 

Via een app kan je dagelijks bijhouden wat je trainingsmomenten zijn, wat je eet en wat je slaapritme is. Dit gebruiken we samen als leidraad om voortdurend grip en inzicht te hebben in de vooruitgang die je boekt. 

Voel je vrij om te kiezen welk trainingstraject het beste bij je past. Je hebt in ieder geval altijd recht op onze 100% resultaatgarantie. Behaal je de eerste geen aantoonbaar resultaat via onze speciale voeding- en training app? Dan krijg je je volledige investering terug, dus je hebt niets te verliezen! 

Recensies

personal-trainer-goes-sportschool-goes-online-training

Tom

“Het was even 3 maanden bikkelen, maar dan heb je ook wat. De aanpak sloot perfect aan op mijn wensen en hierdoor hebben we in een paar maanden grote stappen kunnen zetten. Ik ben nu heel erg blij met mijn lichaam en voel me elke dag sterker en fitter. “

REMCO GIELISSE

Romeo en Jasper zijn zeer kundige personal trainers die weten hoe ze mensen op een positieve manier kunnen aansporen. Tevens geven ze zeer deskundig voedingsadvies waardoor ikzelf toch weer ging afvallen terwijl ikzelf op een punt zat dat ik bleef hangen op een gewicht. In totaal ruim 28 kilo afgevallen en flink meer spieren op weten te bouwen dankzij de hulp van deze mannen!

SEM CIJSOUW

“Het was hard werken, maar door de goede begeleiding was het mogelijk.”

DEBBIE BAART-VAN GESSEL

“Naast dat ik veel te zwaar was, wilde ik ook fitter worden. Voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Afgelopen april ben ik daarom op intakegesprek bij Romeo geweest. Nu, ongeveer 7 maanden later, ben ik 11 kilo kwijt en voel ik mij een stuk beter! Naast dat ik mijzelf een stuk beter voel met dit lijf, voel ik me ook fitter. En dat heeft ook z’n voordelen bij activiteiten met mijn 2 kindjes. Ik kan Innovate aan iedereen aanraden!”

Voor wie geldt deze zomeractie?

 

Dit is bedoeld voor drukke ambitieuze ondernemers en professionals met veel verantwoordelijkheden die er tegenaan lopen om hun eigen zaakjes op orde te houden en meer grip willen krijgen op hun stressniveau, slaap, voeding en beweging. 

Het woord ‘opgeven’ is niet bekend bij Innovate Personal Training. Wij zijn voor jou een stok achter de deur, zodat je blijft doorgaan waar je normaal zou stoppen als je alleen zou trainen. Samen sta je simpelweg sterker als je wilt afvallen of werken aan je spieropbouw. 

Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over alle details voor je voeding en sportschema. Iets wat we namelijk vaak zeggen is: “Dit is het plan en zo gaan we het doen. Niet anders.” 

Kortom: wij zijn er voor de winnaars die zich niet willen laten tegenhouden door twijfels, onzekerheden en angsten. Winnaar die actie, actie en nog eens actie ondernemen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Dus ben jij een winnaar die er alles aan wil doen om een fitter en energieker lichaam te krijgen? 

*Loop deze tijdelijke zomeractie niet mis, want dan mag je 3 weken gratis sporten als je minimaal 3 maanden bij ons aan je gezondheid werkt onder begeleiding van een gepassioneerd team met specialisten!

Innovate Intakegesprek

Ervaar hoe Innovate Personal Training jou kan helpen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en je wordt tot niks verplicht. Wel weet je na dit gesprek wat onze missie is en hoe we jou kunnen helpen.

Meldt je aan voor een intake door het formulier hieronder in te vullen. Wil je liever telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 0113-441117

    Contact met Innovate Personal Training

    Hilleweg 23
    4464 JA Goes

    office@innovatepersonaltraining.nl
    0113-441117