BUSINESS TRAINING

BUSINESS TRAINING

Heb je behoefte aan een efficiënt, energiek en krachtig team?

Komt voor jou een gezond bedrijf en gezonde medewerkers op de eerste plek?

Wil je de vitaliteit in je bedrijf verhogen en het verzuim verlagen?

Voor de meeste ambitieuze ondernemers en professionals is het een lastig karwei om hun eigen gezondheid op peil te houden, laat staan die van hun medewerkers.

 

Hoewel de mens niet gemaakt is om hele dagen te zitten op kantoor, is dit anno 2020 vaak wel het geval. Wanneer de werkdruk ook nog eens toeneemt, heeft dit een enorm effect op de productiviteit, gemoedstoestand en gezondheid van de medewerker.

 

Bij een gezond en succesvol bedrijf hoort een gezonde en sterke werkvloer. Door het verbeteren van de algemene fitheid van de medewerker, door regelmatig sporten en gezonde voeding, wordt de medewerker gezonder en weerbaarder. Je weet als geen ander dat de onderneming alleen dan kan floreren. Groei is alleen mogelijk als jouw team in hun volledige kracht staat! Dan zijn ze energiek, weerbaar en samenwerkend.

 

In ons Business traject bouwen wij samen met jou aan een sterk en fit team. Enkele bekende resultaten van dit traject zijn:

 • Een positieve sfeer in de onderneming
 • Een energiek en weerbaar team
 • Toename van doorzettingsvermogen
 • Een krachtige teamspirit
 • Het ontstaan van nieuwe business ideëen

 

Oja, hoe meer medewerkers er mee doen, hoe goedkoper de investering per medewerker. Onze trajecten zijn daarnaast ook nog eens zakelijk aftrekbaar. Wel net zo prettig.

innovate-personal-training-bootcamp-2
2017-09-Innovate-02
Innovate Business Care

Lezingen en Workshops

Een gedreven en energiek team is één ding, maar weet je team dit ook vast te houden. Gezond blijven doe je niet alleen maar op het fysieke aspect. Hier komt ook een stuk kennis over mindset en voeding bij kijken.

 

In onze lezingen en workshops geven we je werknemers de kennis die ze nodig hebben om zichzelf een stap beter te maken. Zo geven we zowel theoretisch kennis als direct praktische stappen om naar een fysiek en mentaal gezonder lichaam te gaan.

 

Theoretische kennis is leuk, maar het daadwerkelijk implementeren brengt je een stap dichter bij een gezonder lichaam. In onze workshop gaan we samen met je werknemers aan de slag om direct al veranderingen aan te brengen. Zo worden jullie samen een nog sterker en weerbaarder team!

Innovate Business Care

Winnen voor een hoger doel

ONZE FOCUSGEBIEDEN VOOR EEN GEZOND EN FIT LICHAAM

innovate personal training kapelle

Voeding

innovate personal training kapelle

Coaching

innovate personal training kapelle

Training

“Innovate helpt je het hoogste rendement uit jezelf te halen”

 

Het zakenleven gaat 7 dagen in de week door. Om jezelf hierin goed te kunnen onderhouden heb je structuur, ritme en efficiëntie nodig.

 

“Op het moment dat je meer structuur en rendement uit je eigen leven haalt dat dat in het zakelijke leven ook doorgaat”, vertelt Reza Geleedst, mede-eigenaar van Festive Event Agency.

 

Reza nam de volgende stap om te groeien als ondernemer en schakelde Innovate hiervoor in. Dit bleek de juiste stap te zijn. “Door het inzetten van een personal trainer heb ik nu meer structuur in mijn leven en gezondheid”.

Zakelijke trajecten

Business training

Gezond en fit, zowel zakelijk als op de werkvloer.

 • Business training

 • $0/mo
  • Team training op maat
  • Voedingsadviezen op maat
  • Focus op teambuilding
  • Workshops en Lezingen
  • Op locatie of online

*Onze trainigen en workshops zijn zakelijk aftrekbaar

  positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  Leander Van der Reest Avatar Leander Van der Reest
  24 August 2019

  positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
  9 August 2019

  positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  Evelien Philipse Avatar Evelien Philipse
  14 April 2019

Geïnteresseerd in onze aanpak? Vraag hieronder een offerte aan door de gegevens in te vullen.

Vergeet niet op het formulier het aantal personeelsleden te vermelden.

  Boek een vrijblijvend intakegesprek!