BUSINESS TRAINING

BUSINESS TRAINING

[icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Heb je behoefte aan een efficiënt, energiek en krachtig team?” title_size=”16″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Komt voor jou een gezond bedrijf en gezonde medewerkers op de eerste plek?” title_size=”16″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title_font_weight=”700″ icon_color=”#c7d301″ title=”Wil je de vitaliteit in je bedrijf verhogen en het verzuim verlagen?” title_size=”16″]

Voor de meeste ambitieuze ondernemers en professionals is het een lastig karwei om hun eigen gezondheid op peil te houden, laat staan die van hun medewerkers.

 

Hoewel de mens niet gemaakt is om hele dagen te zitten op kantoor, is dit anno 2020 vaak wel het geval. Wanneer de werkdruk ook nog eens toeneemt, heeft dit een enorm effect op de productiviteit, gemoedstoestand en gezondheid van de medewerker.

 

Bij een gezond en succesvol bedrijf hoort een gezonde en sterke werkvloer. Door het verbeteren van de algemene fitheid van de medewerker, door regelmatig sporten en gezonde voeding, wordt de medewerker gezonder en weerbaarder. Je weet als geen ander dat de onderneming alleen dan kan floreren. Groei is alleen mogelijk als jouw team in hun volledige kracht staat! Dan zijn ze energiek, weerbaar en samenwerkend.

 

In ons Business traject bouwen wij samen met jou aan een sterk en fit team. Enkele bekende resultaten van dit traject zijn:

 • Een positieve sfeer in de onderneming
 • Een energiek en weerbaar team
 • Toename van doorzettingsvermogen
 • Een krachtige teamspirit
 • Het ontstaan van nieuwe business ideëen

 

Oja, hoe meer medewerkers er mee doen, hoe goedkoper de investering per medewerker. Onze trajecten zijn daarnaast ook nog eens zakelijk aftrekbaar. Wel net zo prettig.

innovate-personal-training-bootcamp-2
2017-09-Innovate-02
Innovate Business Care

Lezingen en Workshops

Een gedreven en energiek team is één ding, maar weet je team dit ook vast te houden. Gezond blijven doe je niet alleen maar op het fysieke aspect. Hier komt ook een stuk kennis over mindset en voeding bij kijken.

 

In onze lezingen en workshops geven we je werknemers de kennis die ze nodig hebben om zichzelf een stap beter te maken. Zo geven we zowel theoretisch kennis als direct praktische stappen om naar een fysiek en mentaal gezonder lichaam te gaan.

 

Theoretische kennis is leuk, maar het daadwerkelijk implementeren brengt je een stap dichter bij een gezonder lichaam. In onze workshop gaan we samen met je werknemers aan de slag om direct al veranderingen aan te brengen. Zo worden jullie samen een nog sterker en weerbaarder team!

Innovate Business Care

Winnen voor een hoger doel

ONZE FOCUSGEBIEDEN VOOR EEN GEZOND EN FIT LICHAAM

innovate personal training kapelle

Voeding

innovate personal training kapelle

Coaching

innovate personal training kapelle

Training

“Innovate helpt je het hoogste rendement uit jezelf te halen”

 

Het zakenleven gaat 7 dagen in de week door. Om jezelf hierin goed te kunnen onderhouden heb je structuur, ritme en efficiëntie nodig.

 

“Op het moment dat je meer structuur en rendement uit je eigen leven haalt dat dat in het zakelijke leven ook doorgaat”, vertelt Reza Geleedst, mede-eigenaar van Festive Event Agency.

 

Reza nam de volgende stap om te groeien als ondernemer en schakelde Innovate hiervoor in. Dit bleek de juiste stap te zijn. “Door het inzetten van een personal trainer heb ik nu meer structuur in mijn leven en gezondheid”.

Bekijk onze partners

Zakelijke trajecten

Business training

Gezond en fit, zowel zakelijk als op de werkvloer.

[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no”][qode_pricing_table title=”Business training” title_tag_standard=”” show_button=”yes” target=”_self” active=”no” button_text=”Vraag offerte aan” link=”#contact_formulier”]
 • Team training op maat
 • Voedingsadviezen op maat
 • Focus op teambuilding
 • Workshops en Lezingen
 • Op locatie of online
[/qode_pricing_table]

*Onze trainigen en workshops zijn zakelijk aftrekbaar

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

  positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 november 2018

  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 juni 2017

  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 december 2017

Geïnteresseerd in onze aanpak? Vraag hieronder een offerte aan door de gegevens in te vullen.

Vergeet niet op het formulier het aantal personeelsleden te vermelden.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.