Zakelijk Bootcamp: Voor management en medewerkers

Binnen Zakelijk Sportief verzorgen wij ook bootcamps voor management, medewerkers, een groep ZZP’ers of ondernemers. Via deze wekelijks terugkerende workshop leer je als team in te spannen, wat zorgt voor een vitale invloed op de werkvloer.

innovate-romeo-profiel

Ontdek de voordelen van Zakelijk Sportief

Hoe meer collega's hoe goedkoper

Zakelijk aftrekbaar

Sporten maakt je hoofd leeg voor nieuwe business ideeën

Sporten geeft positieve energie en dat komt ondernemen ten goede

Sporten leert je winnen en verliezen en stimuleert het doorzettingsvermogen

En je leert op een laagdrempelige manier andere ondernemers ECHT kennen

Zakelijke bootcamp voor management en medewerkers

Binnen Zakelijk Sportief verzorgen wij ook Management/medewerkers/groep ZZP’ers/ondernemers bootcamps! Via deze wekelijks terugkerende workshop leer je als team in te spannen, wat zorgt voor een vitale invloed op de werkvloer.

 

Zakelijk aftrekbaar en hoe meer collega’s hoe goedkoper.

zakelijk-bootcamp
innovate-bootcamp-2
innovate-bootcamp-3

Waarom is sporten zo belangrijk?

Sporten maakt je hoofd leeg. Hoewel de mens niet gemaakt is om hele dagen te zitten op kantoor, is dit anno 2020 vaak wel het geval. Even ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden zorgt voor een frisse doorstart na het trainen. Daarnaast krijg je middels beweging meer energie. Dit zal het ondernemen ten goede komen. Wij proberen middels gevarieerde oefeningen het doorzettingsvermogen te testen. Door te leren winnen en verliezen zal je niet alleen fysiek, maar ook mentaal een ontwikkeling maken. Daarbij komt dat je dit samen met je collega’s doet. Zo leer je elkaar misschien wel beter kennen. In ieder geval op een ander vlak. Dit zal de samenwerking stimuleren. En aan wie heb je tijdens het sporten juist wel of juist geen steun? Naast al deze facetten zijn onze bootcamps ook vooral voor de fun. Er zal zeker hard moeten worden gewerkt, maar plezier zal te allen tijde hoog in het vaandel blijven staan. We hebben immers al zoveel aan ons hoofd, een beetje plezier maken kan dus zeker geen kwaad!

Financieel gezien kan het ook zeer aantrekkelijk zijn voor uw als werkgever. De bootcamps zijn in bijna alle gevallen zakelijk aftrekbaar én hoe meer collega’s hoe goedkoper!

Wat doen we nog meer?

Naast de fysieke bootcamps verzorgen wij ook coaching op het gebied van management op zowel locatie als bij ons in de studio. Dit betreft lezingen, workshops en coachingssessies. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: stress op de werkvloer, gedragscoaching en multitasking. Deze diensten zijn op offertebasis.

Wilt u ook Zakelijke Bootcamps bij u op kantoor?

De volgende bedrijven maken al gebruik van Zakelijke Bootcamps

 • 5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 January 2017
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 January 2017
 • 5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  Reza Geleedst Avatar Reza Geleedst
  20 January 2018
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  Anja van Ginneken Avatar Anja van Ginneken
  26 October 2017
 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  Tessa van Meerkerk Avatar Tessa van Meerkerk
  10 July 2018
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  Veerle Dieleman Avatar Veerle Dieleman
  20 August 2017
 • 5 star review  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 April 2018
 • positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  Marcel Schipper Avatar Marcel Schipper
  12 February 2019
 • 5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 December 2017
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 November 2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!