Zakelijk Bootcamp: Voor management en medewerkers

Binnen Zakelijk Sportief verzorgen wij ook bootcamps voor management, medewerkers, een groep ZZP’ers of ondernemers. Via deze wekelijks terugkerende workshop leer je als team in te spannen, wat zorgt voor een vitale invloed op de werkvloer.

Zie hier een voorbeeld van één van onze praktische workshops (kan ook online via Zoom!)

Sinds kort begeleiden wij Person Plus en Restaurant de Brass uit Goes met een compleet vitaliteitstraject!Zakelijk sporten Person Plus Innovate Goes

Zakelijk sporten De Brass Innovate Goes

innovate-romeo-profiel

Ontdek de voordelen van Zakelijk Sportief

Hoe meer collega's hoe goedkoper

Zakelijk aftrekbaar

Sporten maakt je hoofd leeg voor nieuwe business ideeën

Sporten geeft positieve energie en dat komt ondernemen ten goede

Sporten leert je winnen en verliezen en stimuleert het doorzettingsvermogen

En je leert op een laagdrempelige manier andere ondernemers ECHT kennen

Zakelijke bootcamp voor management en medewerkers

Binnen Zakelijk Sportief verzorgen wij ook Management/medewerkers/groep ZZP’ers/ondernemers bootcamps! Via deze wekelijks terugkerende workshop leer je als team in te spannen, wat zorgt voor een vitale invloed op de werkvloer.

 

Zakelijk aftrekbaar en hoe meer collega’s hoe goedkoper.

zakelijk-bootcamp
innovate-bootcamp-2
innovate-bootcamp-3

Waarom is sporten zo belangrijk?

Sporten maakt je hoofd leeg. Hoewel de mens niet gemaakt is om hele dagen te zitten op kantoor, is dit anno 2020 vaak wel het geval. Even ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden zorgt voor een frisse doorstart na het trainen. Daarnaast krijg je middels beweging meer energie. Dit zal het ondernemen ten goede komen. Wij proberen middels gevarieerde oefeningen het doorzettingsvermogen te testen. Door te leren winnen en verliezen zal je niet alleen fysiek, maar ook mentaal een ontwikkeling maken. Daarbij komt dat je dit samen met je collega’s doet. Zo leer je elkaar misschien wel beter kennen. In ieder geval op een ander vlak. Dit zal de samenwerking stimuleren. En aan wie heb je tijdens het sporten juist wel of juist geen steun? Naast al deze facetten zijn onze bootcamps ook vooral voor de fun. Er zal zeker hard moeten worden gewerkt, maar plezier zal te allen tijde hoog in het vaandel blijven staan. We hebben immers al zoveel aan ons hoofd, een beetje plezier maken kan dus zeker geen kwaad!

Financieel gezien kan het ook zeer aantrekkelijk zijn voor uw als werkgever. De bootcamps zijn in bijna alle gevallen zakelijk aftrekbaar én hoe meer collega’s hoe goedkoper!

Wat doen we nog meer?

Naast de fysieke bootcamps verzorgen wij ook coaching op het gebied van management op zowel locatie als bij ons in de studio. Dit betreft lezingen, workshops en coachingssessies. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: stress op de werkvloer, gedragscoaching en multitasking. Deze diensten zijn op offertebasis.

Wilt u ook Zakelijke Bootcamps bij u op kantoor?

De volgende bedrijven maken al gebruik van Zakelijke Bootcamps

Dominicus
Iwaarden schilders
Rico moda

  5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 December 2017

  5 star review  Gedreven met passie, dik 5 sterren verdiend!

  Levi Oranje Avatar Levi Oranje
  21 January 2017

  5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  Sjoerd Schrijver Avatar Sjoerd Schrijver
  6 January 2017

  5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 January 2017
Boek een vrijblijvende strategie sessie!