Zakelijk Bootcamp: Voor management en medewerkers

Binnen Zakelijk Sportief verzorgen wij ook bootcamps voor management, medewerkers, een groep ZZP’ers of ondernemers. Via deze wekelijks terugkerende workshop leer je als team in te spannen, wat zorgt voor een vitale invloed op de werkvloer.

Zie hier een voorbeeld van één van onze praktische workshops (kan ook online via Zoom!)

innovate-romeo-profiel

Ontdek de voordelen van Zakelijk Sportief

Hoe meer collega's hoe goedkoper

Zakelijk aftrekbaar

Sporten maakt je hoofd leeg voor nieuwe business ideeën

Sporten geeft positieve energie en dat komt ondernemen ten goede

Sporten leert je winnen en verliezen en stimuleert het doorzettingsvermogen

En je leert op een laagdrempelige manier andere ondernemers ECHT kennen

Zakelijke bootcamp voor management en medewerkers

Binnen Zakelijk Sportief verzorgen wij ook Management/medewerkers/groep ZZP’ers/ondernemers bootcamps! Via deze wekelijks terugkerende workshop leer je als team in te spannen, wat zorgt voor een vitale invloed op de werkvloer.

 

Zakelijk aftrekbaar en hoe meer collega’s hoe goedkoper.

zakelijk-bootcamp
innovate-bootcamp-2
innovate-bootcamp-3

Waarom is sporten zo belangrijk?

Sporten maakt je hoofd leeg. Hoewel de mens niet gemaakt is om hele dagen te zitten op kantoor, is dit anno 2020 vaak wel het geval. Even ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden zorgt voor een frisse doorstart na het trainen. Daarnaast krijg je middels beweging meer energie. Dit zal het ondernemen ten goede komen. Wij proberen middels gevarieerde oefeningen het doorzettingsvermogen te testen. Door te leren winnen en verliezen zal je niet alleen fysiek, maar ook mentaal een ontwikkeling maken. Daarbij komt dat je dit samen met je collega’s doet. Zo leer je elkaar misschien wel beter kennen. In ieder geval op een ander vlak. Dit zal de samenwerking stimuleren. En aan wie heb je tijdens het sporten juist wel of juist geen steun? Naast al deze facetten zijn onze bootcamps ook vooral voor de fun. Er zal zeker hard moeten worden gewerkt, maar plezier zal te allen tijde hoog in het vaandel blijven staan. We hebben immers al zoveel aan ons hoofd, een beetje plezier maken kan dus zeker geen kwaad!

Financieel gezien kan het ook zeer aantrekkelijk zijn voor uw als werkgever. De bootcamps zijn in bijna alle gevallen zakelijk aftrekbaar én hoe meer collega’s hoe goedkoper!

Wat doen we nog meer?

Naast de fysieke bootcamps verzorgen wij ook coaching op het gebied van management op zowel locatie als bij ons in de studio. Dit betreft lezingen, workshops en coachingssessies. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: stress op de werkvloer, gedragscoaching en multitasking. Deze diensten zijn op offertebasis.

Wilt u ook Zakelijke Bootcamps bij u op kantoor?

De volgende bedrijven maken al gebruik van Zakelijke Bootcamps

Dominicus
Iwaarden schilders
Rico moda

  5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  Kabouter Remco Avatar Kabouter Remco
  21 January 2017

  positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  Evelien Philipse Avatar Evelien Philipse
  14 April 2019

  5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 June 2017

  5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  Olaf van der Tier Avatar Olaf van der Tier
  10 June 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!