We hebben al veel mensen kunnen helpen. Benieuwd naar hun resultaten?

PT Ready voorbereidingstraject: Stabiliteit, Coördinatie en Mobiliteit

De ultieme voorbereiding op een personal training traject bij ons!

Personal Training Ready is ons nieuwe traject om te inventariseren jij de randvoorwaarden bezit om te kunnen starten met personal training. Om goed te kunnen starten met (herstel)training moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:


– Stabiliteit; hoe stabiel zijn jouw gewrichten in samenwerking met jouw spieren?
– Coördinatie; Hoe goed reageert jouw lichaam op alles?
– Mobiliteit; Hoe ver kunnen jouw spieren in samenwerking met jouw gewrichten oprekken voor optimaal gebruik?

innovate-personal-training-doelstellingen

Voor wie

PT READY is geschikt voor nieuwe en bestaande klanten. Nieuwe klanten kunnen worden geïntroduceerd aan PT READY naar aanleiding van onze intake. Hier kan een van onze personal trainers de afweging maken om PT READY aan te raden bij een nieuwe/bestaande klant. Dit kan ook bij bestaande klanten die geblesseerd zijn geweest of twijfels hebben.

innovate-personal-training-goes-persoonlijk

Persoonlijk contact

We streven ernaar om een goede band met onze klanten op te bouwen, zodat we op deze manier een beter resultaat kunnen behalen. Daarnaast maken wij onze trainingen zo functioneel mogelijk, waardoor alledaagse bewegingen nog beter verlopen. De bovengenoemde combinatie zullen een voelbaar positief effect hebben op je lichaamssamenstelling en zelfvertrouwen, en natuurlijk hoe je de dag doorkomt!

innovate-personal-training-redenen

Uitvoering

Er zal een specifieke intake plaatsvinden om de stabiliteit, coördinatie en mobiliteit te beoordelen. Tijdens de volgende sessies zullen er gerichte oefeningen/mobilisaties worden gedaan om aan deze randvoorwaarden te voldoen. Ook zal er oefenstof worden aangereikt die thuis toegepast kan worden om het traject te versnellen.

Waarom het PT Ready voorbereidingstraject?

Personal Training(PT) kan erg intensief zijn. Met name na een periode van (langdurige) rust kan het gat tussen rust en personal training erg groot zijn. PT READY bereidt jou dus voor op personal training waardoor de kans op (terugkerende) blessures verkleind wordt

Zekerheid voor zowel jou als de Personal Trainer dat personal training verantwoord is;

Aan het eind van het PT READY traject is de belastbaarheid van jou lichamelijk beter inzichtelijk en kunnen toekomstige PT/Groeps sessies beter afgestemd worden op de klant;

Tijdens het PT READY traject krijg jij huiswerk oefeningen en kennis aangereikt die ook na het PT READY traject toepasbaar blijft.

  positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  Leander Van der Reest Avatar Leander Van der Reest
  24 August 2019

  positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  Anne-Fleur Van Loon-de Jonge Avatar Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018

  5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  Olaf van der Tier Avatar Olaf van der Tier
  10 June 2017

  5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  Veerle Dieleman Avatar Veerle Dieleman
  20 August 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!