We hebben al veel mensen kunnen helpen. Benieuwd naar hun resultaten?

PT Ready voorbereidingstraject: Stabiliteit, Coördinatie en Mobiliteit

De ultieme voorbereiding op een personal training traject bij ons!

Personal Training Ready is ons nieuwe traject om te inventariseren jij de randvoorwaarden bezit om te kunnen starten met personal training. Om goed te kunnen starten met (herstel)training moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:


– Stabiliteit; hoe stabiel zijn jouw gewrichten in samenwerking met jouw spieren?
– Coördinatie; Hoe goed reageert jouw lichaam op alles?
– Mobiliteit; Hoe ver kunnen jouw spieren in samenwerking met jouw gewrichten oprekken voor optimaal gebruik?

innovate-personal-training-doelstellingen

Voor wie

PT READY is geschikt voor nieuwe en bestaande klanten. Nieuwe klanten kunnen worden geïntroduceerd aan PT READY naar aanleiding van onze intake. Hier kan een van onze personal trainers de afweging maken om PT READY aan te raden bij een nieuwe/bestaande klant. Dit kan ook bij bestaande klanten die geblesseerd zijn geweest of twijfels hebben.

innovate-personal-training-goes-persoonlijk

Persoonlijk contact

We streven ernaar om een goede band met onze klanten op te bouwen, zodat we op deze manier een beter resultaat kunnen behalen. Daarnaast maken wij onze trainingen zo functioneel mogelijk, waardoor alledaagse bewegingen nog beter verlopen. De bovengenoemde combinatie zullen een voelbaar positief effect hebben op je lichaamssamenstelling en zelfvertrouwen, en natuurlijk hoe je de dag doorkomt!

innovate-personal-training-redenen

Uitvoering

Er zal een specifieke intake plaatsvinden om de stabiliteit, coördinatie en mobiliteit te beoordelen. Tijdens de volgende sessies zullen er gerichte oefeningen/mobilisaties worden gedaan om aan deze randvoorwaarden te voldoen. Ook zal er oefenstof worden aangereikt die thuis toegepast kan worden om het traject te versnellen.

Waarom het PT Ready voorbereidingstraject?

Personal Training(PT) kan erg intensief zijn. Met name na een periode van (langdurige) rust kan het gat tussen rust en personal training erg groot zijn. PT READY bereidt jou dus voor op personal training waardoor de kans op (terugkerende) blessures verkleind wordt

Zekerheid voor zowel jou als de Personal Trainer dat personal training verantwoord is;

Aan het eind van het PT READY traject is de belastbaarheid van jou lichamelijk beter inzichtelijk en kunnen toekomstige PT/Groeps sessies beter afgestemd worden op de klant;

Tijdens het PT READY traject krijg jij huiswerk oefeningen en kennis aangereikt die ook na het PT READY traject toepasbaar blijft.

  5 star review  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 april 2018

  positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 november 2018

  positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  Evelien Philipse Avatar Evelien Philipse
  14 april 2019

  positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
  9 augustus 2019
Boek een vrijblijvend intakegesprek!