We hebben al veel mensen kunnen helpen. Benieuwd naar hun resultaten?

PT Ready voorbereidingstraject: Stabiliteit, Coördinatie en Mobiliteit

De ultieme voorbereiding op een personal training traject bij ons!

Personal Training Ready is ons nieuwe traject om te inventariseren jij de randvoorwaarden bezit om te kunnen starten met personal training. Om goed te kunnen starten met (herstel)training moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:


– Stabiliteit; hoe stabiel zijn jouw gewrichten in samenwerking met jouw spieren?
– Coördinatie; Hoe goed reageert jouw lichaam op alles?
– Mobiliteit; Hoe ver kunnen jouw spieren in samenwerking met jouw gewrichten oprekken voor optimaal gebruik?

innovate-personal-training-doelstellingen

Voor wie

PT READY is geschikt voor nieuwe en bestaande klanten. Nieuwe klanten kunnen worden geïntroduceerd aan PT READY naar aanleiding van onze intake. Hier kan een van onze personal trainers de afweging maken om PT READY aan te raden bij een nieuwe/bestaande klant. Dit kan ook bij bestaande klanten die geblesseerd zijn geweest of twijfels hebben.

innovate-personal-training-goes-persoonlijk

Persoonlijk contact

We streven ernaar om een goede band met onze klanten op te bouwen, zodat we op deze manier een beter resultaat kunnen behalen. Daarnaast maken wij onze trainingen zo functioneel mogelijk, waardoor alledaagse bewegingen nog beter verlopen. De bovengenoemde combinatie zullen een voelbaar positief effect hebben op je lichaamssamenstelling en zelfvertrouwen, en natuurlijk hoe je de dag doorkomt!

innovate-personal-training-redenen

Uitvoering

Er zal een specifieke intake plaatsvinden om de stabiliteit, coördinatie en mobiliteit te beoordelen. Tijdens de volgende sessies zullen er gerichte oefeningen/mobilisaties worden gedaan om aan deze randvoorwaarden te voldoen. Ook zal er oefenstof worden aangereikt die thuis toegepast kan worden om het traject te versnellen.

Waarom het PT Ready voorbereidingstraject?

Personal Training(PT) kan erg intensief zijn. Met name na een periode van (langdurige) rust kan het gat tussen rust en personal training erg groot zijn. PT READY bereidt jou dus voor op personal training waardoor de kans op (terugkerende) blessures verkleind wordt

Zekerheid voor zowel jou als de Personal Trainer dat personal training verantwoord is;

Aan het eind van het PT READY traject is de belastbaarheid van jou lichamelijk beter inzichtelijk en kunnen toekomstige PT/Groeps sessies beter afgestemd worden op de klant;

Tijdens het PT READY traject krijg jij huiswerk oefeningen en kennis aangereikt die ook na het PT READY traject toepasbaar blijft.

  5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  Ella van Oorschot Avatar Ella van Oorschot
  1 February 2018

  5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  Reza Geleedst Avatar Reza Geleedst
  20 January 2018

  5 star review  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  Mieke Schrier Avatar Mieke Schrier
  29 April 2017

  positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 November 2018
Boek een vrijblijvende strategie sessie!