We hebben al veel mensen kunnen helpen. Benieuwd naar hun resultaten?

PT Ready: Stabiliteit, Coördinatie en Mobiliteit

Personal Training Ready is ons nieuwe traject om te inventariseren of een (potentiele) klant de randvoorwaarden bezit om te kunnen starten met personal training.Om goed te kunnen starten met (herstel)training moet de (potentiele) klant aan de volgende voorwaarden voldoen:


– Stabiliteit;
– Coördinatie;
– Mobiliteit.

Voor wie

PT READY is geschikt voor nieuwe en bestaande klanten. Nieuwe klanten kunnen worden geïntroduceerd aan PT READY naar aanleiding van onze intake. Hier kan een van onze personal trainers de afweging maken om PT READY aan te raden bij een nieuwe klant. Dit kan ook bij bestaande klanten die geblesseerd zijn geweest of twijfels hebben.

Persoonlijk contact

We streven ernaar om een goede band met onze klanten op te bouwen, zodat we op deze manier een beter resultaat kunnen behalen. Daarnaast maken wij onze trainingen zo functioneel mogelijk, waardoor alledaagse bewegingen nog beter verlopen. De bovengenoemde combinatie zullen een voelbaar positief effect hebben op je lichaamssamenstelling en zelfvertrouwen, en natuurlijk hoe je de dag doorkomt!

Uitvoering

Er zal een specifieke intake plaatsvinden om de stabiliteit, coördinatie en mobiliteit te beoordelen. Tijdens de volgende sessies zullen er gerichte oefeningen/mobilisaties worden gedaan om aan deze randvoorwaarden te voldoen. Ook zal er oefenstof worden aangereikt die thuis toegepast kan worden om het traject te versnellen.

Waarom PT Ready?

 • Personal Training(PT) kan erg intensief zijn. Met name na een periode van (langdurige) rust kan het gat tussen rust en personal training erg groot zijn. PT READY bereidt de klant dus voor op personal training waardoor de kans op (terugkerende) blessures verkleind wordt;
 • Zekerheid voor zowel de klant als de Personal Trainer dat personal training verantwoord is;
 • Aan het eind van het PT READY traject is de belastbaarheid van de klant beter inzichtelijk en kunnen toekomstige PT/SGPT sessies beter afgestemd worden op de klant;
 • Tijdens het PT READY traject krijgt de klant huiswerkoefeningen en kennis aangereikt die ook na het PT READY traject toepasbaar blijft.
 • positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
  9 August 2019
 • 5 star review  Ze zijn goed bezig �

  Anneke Dominicus Avatar Anneke Dominicus
  12 April 2018
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  Anja van Ginneken Avatar Anja van Ginneken
  26 October 2017
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  Veerle Dieleman Avatar Veerle Dieleman
  20 August 2017
 • 5 star review  Gedreven met passie, dik 5 sterren verdiend!

  Levi Oranje Avatar Levi Oranje
  21 January 2017
 • 5 star review  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  Mieke Schrier Avatar Mieke Schrier
  29 April 2017
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 November 2018
 • positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  Maaike Stet Avatar Maaike Stet
  10 November 2018
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  Anne-Fleur Van Loon-de Jonge Avatar Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!