Online training

Snel afvallen en slim fit worden doe je met een online cursus op maat!

Online training als alternatief voor bezoeken van een fitnessclub

In deze tijd van coronacrisis is naar een fitnessclub of sportclub gaan om je gewicht op peil te houden er (voorlopig) niet meer bij. Gelukkig zijn er goede alternatieven om toch fit te blijven, namelijk via het volgen van een online training. Kies je voor een online training via ons, dan krijg je online passend bewegingsadvies, onder meer via instructievideo’s, en uitstekende voedingstips. Minimaal twee keer per week de oefeningen uitvoeren en het voedingsadvies volgen zorgt voor snelle en, als je gemotiveerd bent en het volhoudt, blijvende resultaten. Een online training volgen om af te vallen door in beweging te blijven, heeft naast het afvallen op zich tal van voordelen te bieden. Welke voordelen zijn dit eigenlijk? En waarom zou je een personal online training via ons volgen en niet via een andere aanbieder?

Gemakkelijk afvallen en in de juiste vorm komen met online training

Een online training mét voedingsadvies heeft als grote pre dat je snel in vorm raakt én blijft. Mensen die via ons een persoonlijke online training volgen , slagen erin sneller en langduriger af te vallen en het gewenste gewicht vast te houden dan anderen. Veel van onze klanten zijn door ons superieure trainingsprogramma en onze voedingsschema’s te volgen in enkele maanden tijd tientallen kilo’s overtollig vet kwijtgeraakt. En dit is voor iedereen mogelijk die ervoor kiest om mee te doen aan ons trainingsprogramma. Wij stemmen de trainingen en voedingstips namelijk individueel en op maat af en helpen je om echt vol te houden. Want dat is bij afvallen natuurlijk de grote uitdaging: verlicht verliezen voor een kortere periode is vaak niet het lastigste, maar het volhouden van een gezond voedings- en bewegingspatroon!

personal-trainer-goes-sportschool-goes-online-training

Altijd en overal ondersteuning & je eet wat jij wilt

Een van de grote voordelen van online assistentie bij bewegen en afvallen is de grote mogelijkheden die er zijn om altijd, op het door jou gewenste moment, de ondersteuning en instructies te krijgen die je nodig hebt. Zo kun je gebruikmaken van speciale app’s op je telefoon, die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften qua trainingsintensiteit, -duur en voedingsadvies. Het voedingsschema dat we voor je samenstellen, houdt rekening met jouw smaak en voorkeuren. We schrijven je geen dieet voor, maar een gevarieerd en duurzaam voedingsschema dat jou helpt om op lange termijn in vorm en op gewicht te blijven. Hierbij krijg je mer dan honderd recepten die niet alleen heerlijk zijn, maar je vooral helpen om nel kilo’s kwijt te raken zonde dat je je allerlekkerste gerechten moet laten staan. Heerlijk efficiënt toch?

Onze aanpak en voordelen

Als specialist in online trainingen voor efficiënt en blijvend gewichtsverlies, zetten wij als specialist in op meerdere niveaus. Na een uitgebreide intake via Skype stellen we een gepersonaliseerd plan voor je op, die volledig tegemoet komt aan jouw wensen en behoeften. In onze online trainingsprogramma’s nemen we standaard drie aandachtspunten op. Ten eerste sturen wij via ons plan van aanpak aan op de juiste bewegingsoefeningen. Door periodiek de juiste oefeningen in een bepaalde intensiviteit uit te voeren, wordt de stofwisseling gestimuleerd. Ten tweede stellen we,aangepast op jouw wensen, een voedingsschema op die exact bij jou en jouw doelen past. Ten derde geven we via onder meer Skype en professioneel videomateriaal in op gedragsverandering. Hierbij kun je onder meer denken aan zaken als drinkgewoonten, slaapritme, het controleren van impulsen, het omgaan met stress en bepaalde leefpatronen die je eenvoudig kunt aanpassen om een betere conditie op te bouwen. En natuurlijk ligt de focus daarna volledig op het langdurig volhouden van ander gedrag. Het is deze totaalaanpak die onze online coaching zo effectief maakt.

www.goesbewegen.nl

  5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  Veerle Dieleman Avatar Veerle Dieleman
  20 augustus 2017

  5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  Chantal Giesbertz Avatar Chantal Giesbertz
  20 augustus 2018

  5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 januari 2017

  5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  Ella van Oorschot Avatar Ella van Oorschot
  1 februari 2018
Boek een vrijblijvend intakegesprek!