Word de beste versie van jezelf met Innovate!

Personal Training in Goes

Kom je maar niet van je overtollige kilo’s af? Heb je weinig energie? Dit jaar nu wel eens een keer jouw doelen behalen zoals afgesproken?

Wij zijn op zoek naar deelnemers die nu in 6 weken eindelijk hun gewenste resultaat willen gaan behalen in 2022, ongeacht de situatie van nu!

Dit programma zal heel goed toe te passen zijn in jouw leven met unieke kracht training en voeding/leefstijl coaching om jouw (ongewenste) gewoontes te veranderen. Het is ontworpen om nu eindelijk af te rekenen met extra kilo’s én je leert hoe je dit vol kunt houden.

Wij zijn er super zeker van dat wanneer je deelneemt aan dit programma je een hele grote stap gaat zetten in het vergroten van jouw fit- en gezondheid!

Omdat we beperkt ruimte hebben, zijn we alleen op zoek naar mensen die hier serieus voor willen gaan! We hebben maar 5 plekjes!

Ben jij jouw fysieke en mentale staat ook zo beu door de crisis en drukte? Tijd om daar nu iets aan te veranderen, met een stok achter de deur door vaste afspraken, zo is het makkelijk vol te houden!

 

Een aanpak die bij jou past

Samen stellen we een trainingstraject op op basis van je voorkeuren en doelen voor komende tijd. Je kan kiezen voor alleen 1-op-1 of groepstraining, maar je kan er ook een combinatie van maken. Voel je vrij om te kiezen welk trainingstraject het beste bij je past.

Het woord ‘opgeven’ is niet bekend bij Innovate Personal Training. Wij zijn voor jou een stok achter de deur, zodat je blijft doorgaan waar je normaal zou stoppen als je alleen zou trainen. Samen sta je simpelweg sterker als je wilt afvallen of werken aan je spieropbouw. 

Kickstart 2021

Een aanpak die bij jou past

Wij coachen ondernemers en professionals die hun zaakjes op orde willen houden en meer grip willen krijgen op hun stressniveau, slaap, voeding en beweging. 

Samen stellen we een trainingstraject op op basis van je voorkeuren en doelen voor komende tijd. Je kan kiezen voor alleen 1-op-1 of groepstraining, maar je kan er ook een combinatie van maken. Voel je vrij om te kiezen welk trainingstraject het beste bij je past.

Het woord ‘opgeven’ is niet bekend bij Innovate Personal Training. Wij zijn voor jou een stok achter de deur, zodat je blijft doorgaan waar je normaal zou stoppen als je alleen zou trainen. Samen sta je simpelweg sterker als je wilt afvallen of werken aan je spieropbouw. 

Op basis van een intake gesprek kijken we wat het beste bij jou past. Ons intake gesprek is geheel vrijblijvend en is bedoeld om ons team te ervaren en te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen je doelen te behalen.

“Innovate helpt je het hoogste rendement uit jezelf te halen”

Het zakenleven gaat 7 dagen in de week door. Om jezelf hierin goed te kunnen onderhouden heb je structuur, ritme en efficiëntie nodig. “Op het moment dat je meer structuur en rendement uit je eigen leven haalt dat dat in het zakelijke leven ook doorgaat”, vertelt Reza Geleedst, mede-eigenaar van Festive Event Agency. Reza nam de volgende stap om te groeien als ondernemer en schakelde Innovate hiervoor in. Dit bleek de juiste stap te zijn. “Door het inzetten van een personal trainer heb ik nu meer structuur in mijn leven en gezondheid”. Waar wil jij in groeien?

Personal Trainer in Goes iets voor jou?

Word duurzaam verantwoord fit met een glimlach en zonder gedoe bij Innovate Personal Training 

Wat onze klanten zeggen

personal-trainer-goes-sportschool-goes-online-training

TOM

“Het was even 3 maanden bikkelen, maar dan heb je ook wat. De aanpak sloot perfect aan op mijn wensen en hierdoor hebben we in een paar maanden grote stappen kunnen zetten. Ik ben nu heel erg blij met mijn lichaam en voel me elke dag sterker en fitter. “

REMCO GIELISSE

Romeo en Jasper zijn zeer kundige personal trainers die weten hoe ze mensen op een positieve manier kunnen aansporen. Tevens geven ze zeer deskundig voedingsadvies waardoor ikzelf toch weer ging afvallen terwijl ikzelf op een punt zat dat ik bleef hangen op een gewicht. In totaal ruim 28 kilo afgevallen en flink meer spieren op weten te bouwen dankzij de hulp van deze mannen!

SEM CIJSOUW

“Het was hard werken, maar door de goede begeleiding was het mogelijk.”

DEBBIE BAART-VAN GESSEL

“Naast dat ik veel te zwaar was, wilde ik ook fitter worden. Voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Afgelopen april ben ik daarom op intakegesprek bij Romeo geweest. Nu, ongeveer 7 maanden later, ben ik 11 kilo kwijt en voel ik mij een stuk beter! Naast dat ik mijzelf een stuk beter voel met dit lijf, voel ik me ook fitter. En dat heeft ook z’n voordelen bij activiteiten met mijn 2 kindjes. Ik kan Innovate aan iedereen aanraden!”

Kickstart 2021

Innovate Intakegesprek

Ervaar hoe Innovate Personal Training jou kan helpen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en je wordt tot niks verplicht. Wel weet je na dit gesprek wat onze missie is en hoe we jou kunnen helpen.

We zijn zo zeker van onze zaak, dat we je 100% resultaatgarantie geven. Behaal je de eerste maand geen aantoonbaar resultaat via onze speciale voeding- en training app? Dan krijg je je volledige investering terug, dus je hebt niets te verliezen! 

Dit traject bestaat uit:

  • Uitgebreid intake gesprek zodat we heldere doelen kunnen stellen voor de 6 weken.
  • Sterker worden of afvallen met jouw eigen personal trainer;  1 op 1, met een vriend of vriendin, of in één van onze groepslessen.
  • Een voedingsplan op maat en gedrag coaching als stok achter de deur.
  • We spreken af dat je meetbaar beter wordt; Kracht en uithoudingsvermogen test + gewicht, vet%, vet rond organen en spiermassa.
  • Backup plan; komen we in een lockdown? Dan gaan we in onze overdekte buitenruimte of online verder.

Je hebt al een compleet (small group) pakket vanaf 235 euro voor 6 weken! Dit pakket bevat; 3 metingen, voedingscoaching, 6 small group lessen. Let op, we hebben maar 5 plekjes!

 • We kunnen altijd een pakket op maat samenstellen naar jouw behoeftes!

  Contact met Innovate Personal Training

  Hilleweg 23
  4464 JA Goes

  office@innovatepersonaltraining.nl
  0113-441117