Jouw persoonlijke doelen behalen met ons After-Summer traject

Wat kunnen wij jou bieden?

 

 • Wij creëren een stok achter deur zodat je gemotiveerd blijft.
 • Zorgen voor gevarieerde trainingen op ieder zijn niveau.
 • Je kan bij ons altijd flexibel inboeken.
 • Je krijgt een persoonlijk plan om resultaat te halen én vol te houden.
 • Je kan gebruik maken van 1 op 1 coaching sessies.
 • Je voelt je fitter dan ooit.
 • Ervaart meer plezier in sport en kijkt meer tevreden in de spiegel.

 

Daarom is het nu tijd voor ons After-Summer traject!

Training

Je mag gedurende 6 weken 2 keer per week gebruikmaken van onze Personal Group Trainingen, of je komt 1 op 1 trainen met een van onze personal trainers. Tijdens deze trainingen werk je in groepjes van maximaal 8 personen aan jouw doel. Uiteraard kan je flexibel inboeken in jouw eigen drukke agenda. De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen op ieder niveau aan zijn/haar doel kan werken. Onze trainers geven jou verschillende opties qua oefeningen zodat jij optimaal kan werken aan jouw nieuwe leefstijl!

Je leert niet alleen wat je moet doen maar ook waarom je het moet doen, hierdoor heb jij kennis voor het leven die je later kan toepassen.

Voeding

Trainen is niet het enige als het aankomt op het creëren van een strak lichaam, jouw voeding is meestal het ondergeschoven kindje. In dit programma houden we rekening met jouw levensstijl. Tijdens de eerste coaching-sessie maken we jouw voedingsprogramma. We stellen de balans op tussen de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten. Je krijgt inzicht in wat wel en niet goed is om te eten en wordt hier ook meer bewust van. Daarnaast krijg je direct toepasbare tips om direct aan de slag te kunnen gaan. Makkelijk zal het niet worden we kunnen er wel alles aan doen om het zo haalbaar mogelijk te maken.

Verwachting

Dit programma is niet voor mensen die op zoek zijn naar kant-en-klare voedingsschema’s en 1x per week willen bewegen om zo resultaat te boeken. Voeding is een belangrijke factor binnen dit programma, maar daarnaast adviseren we ook om minimaal 3 tot 4 keer per week te trainen voor het beste resultaat. Na deze 6 weken is er een mogelijkheid om gebruik te maken van onze aftercare om de balans op te maken, eventueel bij te stellen of aan te passen in dien nodig. Daarna werken we samen door aan jouw persoonlijke doelstellingen die betrekking hebben op jouw normale leven.

“Innovate helpt je het hoogste rendement uit jezelf te halen”

Het zakenleven gaat 7 dagen in de week door. Om jezelf hierin goed te kunnen onderhouden heb je structuur, ritme en efficiëntie nodig. “Op het moment dat je meer structuur en rendement uit je eigen leven haalt dat dat in het zakelijke leven ook doorgaat”, vertelt Reza Geleedst, mede-eigenaar van Festive Event Agency. Reza nam de volgende stap om te groeien als ondernemer en schakelde Innovate hiervoor in. Dit bleek de juiste stap te zijn. “Door het inzetten van een personal trainer heb ik nu meer structuur in mijn leven en gezondheid”. Waar wil jij in groeien?

Personal Training in Goes iets voor jou?

Plan een intakegesprek

Word duurzaam verantwoord fit met een glimlach en zonder gedoe bij Innovate Personal Training 

Plan een intakegesprek

Wat onze klanten zeggen

personal-trainer-goes-sportschool-goes-online-training

TOM

“Het was even 3 maanden bikkelen, maar dan heb je ook wat. De aanpak sloot perfect aan op mijn wensen en hierdoor hebben we in een paar maanden grote stappen kunnen zetten. Ik ben nu heel erg blij met mijn lichaam en voel me elke dag sterker en fitter. “

REMCO GIELISSE

Romeo en Jasper zijn zeer kundige personal trainers die weten hoe ze mensen op een positieve manier kunnen aansporen. Tevens geven ze zeer deskundig voedingsadvies waardoor ikzelf toch weer ging afvallen terwijl ikzelf op een punt zat dat ik bleef hangen op een gewicht. In totaal ruim 28 kilo afgevallen en flink meer spieren op weten te bouwen dankzij de hulp van deze mannen!

SEM CIJSOUW

“Het was hard werken, maar door de goede begeleiding was het mogelijk.”

DEBBIE BAART-VAN GESSEL

“Naast dat ik veel te zwaar was, wilde ik ook fitter worden. Voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Afgelopen april ben ik daarom op intakegesprek bij Romeo geweest. Nu, ongeveer 7 maanden later, ben ik 11 kilo kwijt en voel ik mij een stuk beter! Naast dat ik mijzelf een stuk beter voel met dit lijf, voel ik me ook fitter. En dat heeft ook z’n voordelen bij activiteiten met mijn 2 kindjes. Ik kan Innovate aan iedereen aanraden!”

Innovate Personal Training Goes

Fitter worden doen we samen!

 

Je belemmerd voelen om te gaan sporten is nergens voor nodig. Bij Innovate helpen we jou op weg. We leren je wat je écht nodig hebt om jouw fitnessdoelen te behalen. Spoiler: urenlang joggen en leven op een krop sla horen daar niet bij. Wat dan wel?

We gaan in 6 weken samen aan de slag met fanatiek sporten en het creëren van bewustwording op het gebied van voeding om je gezonde levensstijl op gang te helpen. Het programma ziet er als volgt uit:

 

 1. Uitgebreide intake

Starten doen we positief en vol motivatie. Eindelijk gaan we beginnen! Tijdens de intake leggen we alles tot in detail uit. Je leert de trainers kennen en we bespreken jouw doelen. Waar doe je het voor? Wat wil je bereiken? Na de start ben je ongetwijfeld gemotiveerder dan ooit. Wij kunnen ook niet wachten tot je nog zelfverzekerd(er) de deur uitloopt.

 

 1. Voedingsplan creëren

Op basis van je doelen, stellen we een voedingsplan samen. We noemen dit geen dieet, maar een leuke en houdbare leefstijl verandering. Alleen door slechte gewoontes permanent uit te bannen, ga je écht fitter worden. Je zal versteld staan hoe lekker gezond eten kan zijn.

 

 1. Beginmeting

Na de beginmeting, kan je écht starten. Als je niet tevreden bent over je lijf, is zo’n meting misschien confronterend. Maar geen paniek: iedereen moet ergens beginnen. Wat voor vorm je ook hebt, jij mag er zijn! En na het traject kijk ook jij met trots in de spiegel.

 

 1. Coaching

Wie ben jij? Waarom wil je fitter worden en wat zijn je belemmeringen? Ieder heeft een uniek verhaal, jij dus ook. Tijdens een 1 op 1 coaching sessie van 20 minuten begeleiden we jou optimaal richting je doelen. Zowel fysiek, als mentaal.

 1. Deelname aan Small Group Trainingen of Personal Trainingen

De volgende stap is trainen! Binnen Innovate doe je 2 keer per week mee met de Personal trainingen of onze Personal Group Trainingen, dit zijn fitnesslessen in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Dat is niet alleen superleuk; jullie houden elkaar ook scherp en motiveren elkaar iedere training weer.

 

 1. Fitnessprogressie bijhouden in de LIJFSTIJL app

Er is slechts één vorm van motivatie die écht altijd werkt: het zien van resultaat. Die broek die eindelijk weer dicht kan, niet meer hijgen als je de trap op loopt en minder moe zijn aan het eind van de dag. De kleinste progressie zie je al binnen enkele weken. Dat doe je door dagelijks je vooruitgang bij te houden in de LIJFSTIJL app.

 

 1. Tips & tricks om zelfverzekerd(er) voor de spiegel te staan

Slank in bikini of strak in je zwembroek? Wat je doel ook is, aan de tips en tricks in onze exclusieve kennisbank heeft iedereen iets. Zelfs als je geen beginner meer bent, geeft dit je inspiratie en motivatie om door te zetten.

 

 1.  Eindmeting

Ten slotte volgt het leukste deel van ons programma: de eindmeting. Hier ga je het resultaat zien! En nog leuker: als je ons traject tot een succes maakt, is deze eindmeting niet je eindpunt. Het is slechts je eerste mijlpaal en het begin van jouw gezondere leven en de start van je nieuwe uitdaging!

 

Garantie op plezier én resultaat: nu vanaf maar € 45,- per week!

  Contact met Innovate Personal Training

  Hilleweg 23
  4464 JA Goes

  office@innovatepersonaltraining.nl
  0113-441117