INNOVATE KICKSTART YOUR YEAR PROGRAM!

*LAATSTE KANS!*

Wij zijn super blij dat we bekend mogen maken dat we gaan starten met ons INNOVATE Kickstart Your Year Program.

Wij zoeken deelnemers die nu eindelijk hun gewenste resultaat willen gaan behalen in 2020!

Dit programma zal heel goed toe te passen zijn in jouw leven met unieke training en voedings/leefstijl coaching om jouw (ongewenste) gewoontes te veranderen. Het is ontworpen om nu eindelijk je gewenste resultaat te behalen én je leert hoe je dit vol kan houden.

Wij zijn er super zeker van dat wanneer je deelneemt aan dit programma je een hele grote stap gaat zetten in het vergroten van jouw fit- en gezondheid!

Omdat we beperkt ruimte hebben, zijn we alleen op zoek naar mensen die hier serieus voor willen gaan!


INNOVATE Kickstart Your Year Programma!

innovate-over-ons

WAT HOUDT ONS PROGRAMMA IN?

4 weken trainen; minimaal 1 keer per week 1 op 1 of in groepsvorm.

(gedrags) coaching, voor, tussen en eindmeting met evaluatie en leefstijladvies.

Minimale investering van 134 euro.

Je kan minimaal 60 minuten voor 1 keer per week komen trainen in onze studio.

10% dal-uren korting tussen 12:00-16:00.

LAATSTE KANS!

NOG MAAR 4 PLEKKEN OVER! AANMELDEN KAN TOT 30 JANUARI 2020.

Niet overtuigd? Lees onze recensies!

 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  Chantal Giesbertz Avatar Chantal Giesbertz
  20 August 2018
 • positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  Marcel Schipper Avatar Marcel Schipper
  12 February 2019
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  Leander Van der Reest Avatar Leander Van der Reest
  24 August 2019
 • 5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  Jos van den Booren Avatar Jos van den Booren
  19 December 2017
 • positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
  9 August 2019
 • 5 star review  Gedreven met passie, dik 5 sterren verdiend!

  Levi Oranje Avatar Levi Oranje
  21 January 2017
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  Anne-Fleur Van Loon-de Jonge Avatar Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  Olaf van der Tier Avatar Olaf van der Tier
  10 June 2017
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 January 2017

Ja, ik wil graag alle informatie en plan graag een vrijblijvend gesprek in!

We reageren zo snel mogelijk! We delen nooit jouw gegevens.