INNOVATE INTRODUCTIE WEKEN!

❗️1 WEEK UITPROBEREN❓

Februari = INNOVATE INTRODUCTIEWEKEN! Wil jij dit jaar wél jouw doelstellingen behalen? Wil je hier hulp bij maar wil je eerst even proeven wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan gebruik van onze introductieweken, geheel vrijblijvend!

Want zeg nou zelf, we hebben allemaal hulp nodig met het een gezonde leefstijl te onderhouden in deze drukke maatschappij!

 

We starten met kennis maken om jouw doelstellingen en eventuele bijzonderheden te bespreken. Op basis daarvan worden enkele voorkeursactiviteiten ingepland om te ervaren. De week wordt afgesloten met een evaluatie en leefstijl advies.

Of jij er al aan toe bent is aan jou……….Zo ja, vraag nu jouw gratis introductie week aan!


INNOVATE introductie weken!

WAT HOUDT ONS PROGRAMMA IN?

De kennismaking/het intake gesprek; wat wil je graag ervaren en bereiken? Wat maakt onze studio anders als normale sportscholen?

De ervaring; 1 week de keuze uit; Gedrags-coaching, small-group personal training of 1 personal training sessie.

De evaluatie; een concreet leefstijlplan om jouw doelen te gaan behalen!

10% dal-uren korting tussen 12:00-16:00. Ga je personal training doen na de gratis week? Dan krijg je een APK gezondheidscheck!

Nú met kracht of conditietest bij een personal training sessie!

NOG MAAR 5 PLEKKEN OVER! AANMELDEN KAN TOT 28 FEBRUARI 2020.

Niet overtuigd? Lees onze recensies!

 • positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  Leander Van der Reest Avatar Leander Van der Reest
  24 August 2019
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  Anja van Ginneken Avatar Anja van Ginneken
  26 October 2017
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  Anne-Fleur Van Loon-de Jonge Avatar Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
 • 5 star review  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  Mieke Schrier Avatar Mieke Schrier
  29 April 2017
 • 5 star review  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  Richard Dijl Avatar Richard Dijl
  6 November 2017
 • positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  Maaike Stet Avatar Maaike Stet
  10 November 2018
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 January 2017
 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  Chantal Giesbertz Avatar Chantal Giesbertz
  20 August 2018
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  Ella van Oorschot Avatar Ella van Oorschot
  1 February 2018

Ja, ik wil graag alle informatie en plan graag een vrijblijvend gesprek in!

We reageren zo snel mogelijk! We delen nooit jouw gegevens.