Droom jij ervan in 12 weken 10-15 kilo af te vallen?

Maar slaag jij er maar niet in om jouw streefgewicht te behalen én te behouden?

Kom in een gesprek te weten hoe jij afrekent met jouw overgewicht! Fitter, gezonder, gelukkiger. Waar wacht je nog op?

Uitsluitend bestemd voor enthousiaste en bijzonder gemotiveerde mensen die willen investeren in hun gezondheid. Samen zetten we de strategie uit, waarmee jij binnen 3 maanden 10-15 kilo zult afvallen.

Daarnaast laten we je precies zien hoe jij jouw behaalde resultaten eenvoudig kunt behouden.

 

Wij hebben inmiddels al enkele honderden mensen mogen begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Vind jij dat jij het ook verdient om de hoofdrol te spelen in je eigen succesverhaal?

 

Kom dan nu in actie en vraag jouw gratis strategiegesprek aan.

Dit mag je van ons verwachten:

Intake

Voorafgaand aan de start van het programma plannen we samen een uitgebreide intake. We stellen vast waar je nu staat, waar je naartoe wilt en stippelen samen een strategie uit om daar te komen en het maximale resultaat te behalen.

Skydive

Ja, je leest het goed. Wij beloven er alles aan te doen om jou uit je comfortzone te halen. Om die reden hebben we in week 1 van ons programma deze life changing experience toegevoegd. Samen springen we op 3 kilometer hoogte uit een vliegtuig. Wij geloven dat wanneer jij jouw angsten kunt overwinnen en de parachutesprong waagt, je een ander mens zult zijn. Vanaf dat moment, ben jij een echte high ender?

Personal Training

Wij gaan jou als deelnemer wekelijks 1:1 coachen tijdens je trainingen. Personal Training in onze Studio waarbij we ervoor gaan zorgen dat jij méér rendement uit je workouts haalt dan ooit tevoren.

Voeding

Op basis van de metingen die wij voor jou uitvoeren, ontwerpen we een voedingsplan op maat. Compleet met al je maaltijden, recepten en praktische tips. Dit voedingsplan ondersteunt jou je doelen te behalen én zelfstandig te behouden.

Coaching

Elke week evalueren we je voortgang, niet alleen op de weegschaal, maar ook op stress, slaap en algehele fitheid.. Wat ging er goed? Wat kan er beter, wij zitten er bovenop! Wij gaan jou daarbij helpen! In onze wekelijkse evaluaties hebben we alle tijd en rust om jou de aandacht te kunnen geven die je verdient.

Extra

Los van bovenstaande kun je gedurende het gehele 90-dagen programma gebruikmaken van onze Small Group Trainingen (onbeperkt). Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor onze besloten community waar we tools en tips delen. Je krijgt een Personal Training giftcard en een Innovate PT-shirt, een handdoek en bidon horen ook bij het arrangement. Tevens houd onze masseur en supplementen partner jou topfit tijdens het gehele traject.

Toelating

Voor ons nieuwe high-end coachingsprogramma vindt toelating uitsluitend plaats op basis van motivatie. Ons nieuwe programma is niet voor iedereen geschikt. Er is ook niets vrijblijvend aan. Als jij niet de absolute wil hebt om een waanzinnig resultaat te behalen, dan is ons programma niet voor jou. We verwachten van jou 200% inzet. Dat mag je ook van ons verwachten!

Zero Tolerance

In ons nieuwe high-end programma geldt een zero tolerance beleid, zo doen wij wekelijks een alcohol test en worden bloedwaardes afgenomen voor de start en bij beeiïndiging.

Doel behaald?

Heb jij ons afgesproken doel behaald? Dan wordt jij in de watten gelegd! Je krijgt een knipbeurt van Het Haarhuijs en je wordt gestyled door een van onze winkel partners. Aan het eind van de dag gaan we lekker uit eten bij sterren restaurant Meliefste. De gehele dag wordt je in een Audi van Auto Poppe rond gereden met privé chauffeur!

innovate-romeo-profiel

Vraag nu jouw gratis strategiesessie en laten we bekijken of wij de juiste partij zijn om jou te helpen!

RESULTAAT GARANTIE, DOE JIJ AANTOONBAAR JOUW BEST? DAN GEVEN WIJ ONZE 100% RESULTAAT GARANTIE AF!

We willen jouw tijd niet verspillen. Daarom accepteren we je aanvraag alleen als we er 100% zeker van zijn dat we jouw doelen kunnen bereiken.

Het high end programma is veruit ons beste programma ooit. Voor jouw beste resultaten ooit, zonder excuses.

* Uitsluitend bestemd voor enthousiaste en bijzonder gemotiveerde mensen die willen investeren in zichzelf.

Romeo de Kraker, personal trainer in Goes, Zeeland.

Niet overtuigd? Lees onze recensies!

  5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  Ella van Oorschot Avatar Ella van Oorschot
  1 February 2018

  5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 January 2017

  5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  Hans van den Boom Avatar Hans van den Boom
  21 January 2017

  positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 November 2018

Ja, ik wil graag alle informatie! Let op! Dit programma is een serieuze investering. Verstuur geen bericht als je niet wilt investeren in jouw gezondheid.

We reageren zo snel mogelijk! We delen nooit jouw gegevens.