Droom jij ervan in 12 weken 10-15 kilo af te vallen? Wil je fysiek en mentaal de beste versie van jezelf worden?

Maar slaag jij er maar niet in om jouw streefgewicht te behalen én te behouden? Of misschien heb je wel andere gezondheidsdoelen die je maar niet behaalt?

Kom in een gesprek te weten hoe jij afrekent met jouw overgewicht, of hoe je nu wel jouw doelen behaalt! Fitter, gezonder, gelukkiger. Waar wacht je nog op?

Uitsluitend bestemd voor enthousiaste en bijzonder gemotiveerde mensen die willen investeren in hun gezondheid. Samen zetten we de strategie uit, waarbij jij jouw doelen gaat behalen, of waarmee jij binnen 3 maanden 10-15 kilo zult afvallen.

Daarnaast laten we je precies zien hoe jij jouw behaalde resultaten eenvoudig kunt behouden.

 

Wij hebben inmiddels al enkele honderden mensen mogen begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Vind jij dat jij het ook verdient om de hoofdrol te spelen in je eigen succesverhaal?

 

Kom dan nu in actie en vraag jouw gratis strategiegesprek aan.

Dit mag je van ons verwachten:

Intake

Voorafgaand aan de start van het programma plannen we samen een uitgebreide intake. We stellen vast waar je nu staat, waar je naartoe wilt en stippelen samen een strategie uit om daar te komen en het maximale resultaat te behalen.

Skydive

Ja, je leest het goed. Wij beloven er alles aan te doen om jou uit je comfortzone te halen. Om die reden hebben we in week 1 van ons programma deze life changing experience toegevoegd. Samen springen we op 3 kilometer hoogte uit een vliegtuig. Wij geloven dat wanneer jij jouw angsten kunt overwinnen en de parachutesprong waagt, je een ander mens zult zijn. Vanaf dat moment, ben jij een echte Innovator?

Personal Training

Wij gaan jou als deelnemer wekelijks 1:1 coachen tijdens je trainingen. Personal Training in onze Studio waarbij we ervoor gaan zorgen dat jij het maximale rendement uit je workouts haalt dan ooit tevoren.

Voeding

Op basis van de metingen en gesprekken die wij met jou uitvoeren, ontwerpen we een voedingsplan op maat. Compleet met (eventueel) al je maaltijden, recepten en praktische tips. Dit voedingsplan ondersteunt jou je doelen te behalen én zelfstandig te behouden na het traject.

Coaching

Elke week evalueren we je voortgang, niet alleen op de weegschaal, maar ook op stress, slaap en algehele fitheid.. Wat ging er goed? Wat kan er beter, wij zitten er bovenop. In onze wekelijkse evaluaties hebben we alle tijd en rust om jou de aandacht te kunnen geven die je verdient.

Extra

Los van bovenstaande kun je gedurende het gehele 90-dagen programma gebruikmaken van onze Small Group Trainingen (onbeperkt). Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor onze besloten community waar we tools en tips delen. Je krijgt een Personal Training giftcard die je aan een bekende kunt schenken en een Innovate PT-shirt, een handdoek en bidon horen ook bij het arrangement. Tevens houd onze masseur en maaltijden/supplementen partner jou topfit tijdens het gehele traject.

Toelating

Voor ons nieuwe high-end coachingsprogramma vindt toelating uitsluitend plaats op basis van motivatie. Ons nieuwe programma is niet voor iedereen geschikt. Er is ook niets vrijblijvend aan. Als jij niet de absolute wil hebt om een waanzinnig resultaat te behalen, dan is ons programma niet voor jou. We verwachten van jou 200% inzet. Dat mag je ook van ons verwachten!

Zero Tolerance

In ons nieuwe high-end programma geldt een zero tolerance beleid, zo doen wij wekelijks een alcohol test en worden bloedwaardes afgenomen voor de start en bij beeiïndiging om te kijken waar de maximale winst zit en of je echt gezonder wordt!

Doel behaald?

Heb jij ons afgesproken doel behaald? Dan word jij in de watten gelegd! Je krijgt een knipbeurt van Het Haarhuijs en je wordt gestyled door een van onze winkel partners. Aan het eind van de dag gaan we lekker uit eten bij sterren restaurant Meliefste. De gehele dag wordt je in een Audi van Auto Poppe rond gereden met privé chauffeur!

innovate-romeo-profiel

Vraag nu jouw gratis strategiesessie aan en laten we bekijken of wij de juiste partij zijn om jou te helpen!

RESULTAAT GARANTIE, DOE JIJ AANTOONBAAR 100% JOUW BEST? DAN GEVEN WIJ ONZE 100% RESULTAAT GARANTIE AF; NIET GOED IS GELD TERUG!

We willen jouw tijd niet verspillen. Daarom accepteren we je aanvraag alleen als we er 100% zeker van zijn dat we jouw doelen kunnen bereiken.

Het high end programma is veruit ons beste programma ooit. Voor jouw beste resultaten ooit, zonder excuses.

* Uitsluitend bestemd voor enthousiaste en bijzonder gemotiveerde mensen die willen investeren in zichzelf!

Romeo de Kraker, personal trainer in Goes, Zeeland.

Niet overtuigd? Lees onze recensies!

  positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  Evelien Philipse Avatar Evelien Philipse
  14 april 2019

  positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  Anne-Fleur Van Loon-de Jonge Avatar Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 november 2018

  5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  Ella van Oorschot Avatar Ella van Oorschot
  1 februari 2018

  5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  Sabine de Kraker-Richard Avatar Sabine de Kraker-Richard
  21 januari 2017

Ja, ik wil graag alle informatie! Let op! Dit programma is een serieuze investering (1199 per maand). Verstuur geen bericht als je niet wilt investeren in jouw gezondheid.

We reageren zo snel mogelijk! We delen nooit jouw gegevens.