Heeft de crisis jouw fysieke en mentale fitheid geen goed gedaan? Wij zoeken 5 mannen of vrouwen tussen de 25-55 jaar die een booster willen voor hun gezondheid!

Iedere zondag maak jij met jezelf de afspraak om maandag dan echt weer alles goed op te pakken. Gezonder eten, 2 a 3 keer per week trainen en minder alcohol. Kortom, het roer moet om want ook jij irriteert je aan de riem die drukt in je buik. Ieder jaar lijkt het alsof je strandkleding gekrompen is in de zee en van bikini of zwembroek houd je ineens gedwongen je kleding aan, tijd om daar samen iets aan te doen!

Heeft de crisis jouw fysieke en mentale fitheid geen goed gedaan? Wij zoeken 5 mannen of vrouwen tussen de 25-55 jaar die een booster willen voor hun gezondheid!

Iedere zondag maak jij met jezelf de afspraak om maandag dan echt weer alles goed op te pakken. Gezonder eten, 2 a 3 keer per week trainen en minder alcohol. Kortom, het roer moet om want ook jij irriteert je aan de riem die drukt in je buik. Ieder jaar lijkt het alsof je strandkleding gekrompen is in de zee en van bikini of zwembroek houd je ineens gedwongen je kleding aan, tijd om daar samen iets aan te doen!

Plezier met trainen en een gezond gewicht behouden

Wij coachen iedereen met een druk leven die hun zaken op orde willen houden en meer grip willen krijgen op hun gewicht, stressniveau, slaap, voeding en bewegingspatronen.  Het woord ‘opgeven’ is niet bekend bij Innovate Personal Training. Wij zijn voor jou een stok achter de deur, zodat je blijft doorgaan waar je normaal zou stoppen als je alleen zou trainen of met je voeding bezig zou zijn. Samen sta je simpelweg sterker als je wilt afvallen of werken aan je spieropbouw. Zo krijg je plezier in trainen, en kun je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen!

Wat doen we om succesvol af te vallen en je weer zelfverzekerd te voelen?

[icon_text box_type=”normal” icon=”fa-check-circle” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” separator=”no” title_color=”#ffffff” title=”Uitgebreid vrijblijvend intake gesprek zodat we concrete doelen kunnen stellen met jouw hulpvraag (en)”][icon_text box_type=”normal” icon=”fa-check-circle” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” separator=”no” title_color=”#ffffff” title=”Veilig sporten; geen drukke sportschool (max. 8 mensen), tijdens Corona overdekt in de buitenlucht”][icon_text box_type=”normal” icon=”fa-check-circle” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” separator=”no” title_color=”#ffffff” title=”Een voedingsplan op maat en wekelijkse coaching om jouw gedrag blijvend aan te passen”][icon_text box_type=”normal” icon=”fa-check-circle” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” separator=”no” title_color=”#ffffff” title=”Maandelijks meetbaar beter worden; Kracht en uithoudingsvermogen test + gewicht, vet%, vet rond organen en spiermassa”]
[qode_specification_list title_tag=”h2″ list_items=”%5B%7B%22label%22%3A%22Ga%20je%20eindelijk%20weer%20met%20zelfvertrouwen%20in%20de%20zomer%20over%20het%20strand%20heen%22%7D%2C%7B%22label%22%3A%22Pas%20je%20de%20kleding%20weer%20die%20je%20niet%20meer%20paste%22%7D%2C%7B%22label%22%3A%22Kijk%20je%20weer%20in%20de%20spiegel%20in%20plaats%20van%20dat%20je%20hem%20vermijdt%22%7D%2C%7B%22label%22%3A%22Voel%20je%20je%20weer%20fit%20en%20vitaal%22%7D%5D” title=”Wanneer je met ons gaat werken dan”]

Onze nieuwjaars deal geldt tot 31 december 2021.

Boek je gratis intake en training bij Innovate Personal Training, zodat je kunt kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Deze intake en training zijn geheel gratis en je wordt daarna tot niks verplicht. Wil je graag met een/je vriend of vriendin komen, dan is dat geen probleem.

Sluit jij na de vrijblijvende intake en proef training een 6 weken traject af? Dan krijg je ook nog eens een 10% korting op jouw eerste factuur om een geweldige start te maken. 

Ook werken wij met een resultaat garantie; behaal jij niet heb afgesproken resultaat, en heb jij alles gedaan wat wij zeggen? Dan krijg jij jouw geld terug. Gaat hier misbruik van gemaakt worden? Misschien, maar die ene moet het niet verpesten voor de rest.

Meld je hieronder aan om je plaats te reserveren. Er zijn nog maar 5 plekjes over! 

  Adres

  Indoor:
  Hilleweg 23
  4464JA Goes
  Outdoor:
  Wissekerkseweg 6
  4458 SH ‘s-Heer Arendskerke

  Contact

  0bc6ba5a-bf34-4718-8901-2fc929367490

  Nog niet overtuigd? Dit is wat anderen zeggen!

   positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

   Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
   9 augustus 2019

   positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

   Maaike Stet Avatar Maaike Stet
   10 november 2018

   Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

   Reza Geleedst Avatar Reza Geleedst
   20 januari 2018

  Heb je nog twijfels? Dat begrijpen we!

  • We zijn zo zeker van onze zaak, dat we je 100% resultaatgarantie geven. Behaal je de eerste maand geen aantoonbaar resultaat via onze speciale voeding- en training app? Dan krijg je je volledige investering terug, dus je hebt niets te verliezen.
  • De intake en proef les zijn geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

  “Innovate is een stok achter de deur, het buiten trainen is fijn!”

   

  Nicky traint nu al een tijdje met ons buiten bij het Klokuus, in deze review hoor je zijn bevindingen!

  [qode_google_map custom_map_style=”false” google_maps_scroll_wheel=”false” address1=”Hilleweg 23, 4464 JA Goes” map_height=”450″ pin=”15838″ zoom=”16″]

  Copyright © 2020 Innovate Personal Training | Hilleweg 23, 4464 JA Goes | Privacy verklaring