De prive trainer van Innovate Personal Training: veel meer dan een coach

Ben jij op zoek naar een prive trainer?

Wil je bouwen aan een fit en gezond leven? Met een trainer van Innovate Personal Training ben je alvast goed op weg. Kies voor een helder schema gebaseerd op jouw levensstijl. Elke persoon is immers anders. Zowel de ervaring met sporten als de verwachtingen verschillen voor elk individu.

De trainers van Innovate Personal Training staan dan ook voor je klaar met een gepersonaliseerd plan. Wil je graag je spiermassa vergroten? Ben je aan het trainen voor een marathon? Heb je last van een vervelende blessure?

Innovate Personal Training helpt je op weg met al je fitness doelen, bijvoorbeeld:
– Spierkracht vergroten
– Conditie verbeteren
– Revalideren

Contacteer ons vandaag nog om de vele mogelijkheden te bespreken.

innovate-prive-trainer

Totaalaanpak voor gerichte resultaten

Innovate Personal Training kies je ook voor een voedingsplan voor een slimme aanpak van je training. Bewegen en voeding gaan immers hand in hand. Je coach trainer stelt een gericht schema op om je te begeleiden. Om je spiermassa te vergroten heb je immers andere noden dan om een marathon te lopen. De coaching van Innovate Personal Training heeft dan ook aandacht voor je voedingspatroon en eten. Met een aangepast schema ga je aan de slag om het het meeste uit je training te halen. Wat je doel ook is, bij Innovate Personal Training ga je voor duurzame resultaten. Wil je ontdekken hoe een gepersonaliseerd voedingsadvies jou verder helpt? Mail ons vandaag voor vrijblijvende informatie voor jouw training.

prive-trainer-innovate-2

Ontdek de Instapweken van Innovate Personal Training

Bij Innovate Personal Training staat een gepersonaliseerde aanpak centraal met een eigen prive trainer. Elke begeleiding start dan ook met een intakegesprek om je beter te leren kennen. Daar is niet alleen aandacht voor jouw doelen, maar ook voor jouw sportgeschiedenis. Wat wil je graag bereiken? Welke obstakels ben je reeds tegengekomen? Wat motiveert je om te bouwen aan een gezond leven?

Na het eerste gesprek krijg je een aangepast schema gebaseerd op jouw lichaam en doelstellingen. Die gepersonaliseerde aanpak in combinatie van een intensieve coaching garandeert resultaten.

Tijdens de eigenlijke sessies staat een 1-op-1 aanpak centraal. De oefeningen zijn gericht om jouw doelen te behalen, zodat je je tijd optimaal benut. Het trainingsplan staat daarbij voorop om doeltreffend te kunnen werken, maar ook jouw input is belangrijk.

Voel je je niet goed bij bepaalde oefeningen? Heb je graag wat meer of minder afwisseling? Innovate Personal Training speelt in op jouw noden. Zo blijf je niet alleen gemotiveerd, maar ga je ook voor een gecontroleerde aanpak om blessures te vermijden.

1) Intakegesprek met aandacht voor jouw doelen
2) Aangepast plan met verscheidenheid aan oefeningen
3) Training met persoonlijke begeleiding voor de beste resultaten

Maak kennis met het team van Innovate Personal Training

Bij Innovate Personal Training staan drie gedreven professionals voor je klaar om het meeste uit je sessie te halen. De trainers Romeo De Kraker, Jasper De Kraker en Bores van den Broek hebben een ruime expertise opgebouwd in het begeleiden van sporters. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom voor een uitdagende training sessie. In combinatie met het voedingsadvies ga je voor een functionele en efficiënte training. Benieuwd geworden naar meer? Neem vandaag nog contact op!

  5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  Marjo Van't Veer Avatar Marjo Van't Veer
  14 June 2017

  positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  Maaike Stet Avatar Maaike Stet
  10 November 2018

  5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  Sjoerd Schrijver Avatar Sjoerd Schrijver
  6 January 2017

  positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
  9 August 2019
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!