VEELGESTELDE VRAGEN

Na onze 8 jaar ervaring, hebben wij veel vragen en onzekerheden zien passeren bij onze klanten. Op deze pagina leggen wij deze graag uit zodat je snapt wat onze klanten hebben meegemaakt in hun reis bij ons!

[qode_accordion style=”toggle”][qode_accordion_tab title=”Trainingen, coaching en voeding” title_tag=”h2″]
 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wij zijn alleen geopend op afspraak, ons groepsles rooster vind je hier.

 • Voor wie is personal training nou eigenlijk?

  Personal training is voor iedereen, ongeacht je doel, postuur of niveau. Je hoeft dus geen BN’er te zijn om een personal trainer in de arm te nemen! 😉

 • Kan ik bij jullie sporten zonder begeleiding?

  Nee, bij ons sport je altijd onder begeleiding.

 • Wat doen jullie anders dan andere Personal Trainers?

  Wij gaan niet alleen maar een uurtje trainen, wij begeleiden je ook op het gebied van voeding en gedrag. We richten ons op je gehele leefstijl, om dat zo optimaal mogelijk te maken. Resultaat halen is al moeilijk genoeg, maar volhouden is de kunst. Daar helpen we je bij.

 • Wat zijn jullie mogelijkheden?

Er wordt altijd met een personal trainer getraind, of dat nou 1 op 1, met een vriend/vriendin, of in groepen is. Dit wordt aangevuld met een coachingstraject op het gebied van gedrag.

 • Kan ik 1x per week komen sporten?

  Ja, wij hebben pakketten voor minimaal 1x per week met een lidmaatschap vanaf 6 maanden.

 • Krijg ik een voedingsschema?

  Wij proberen je huidige voedingspatroon zo aan te passen, dat het voor jou haalbaar is om dat voedingspatroon structureel vol te houden, en op lange termijn meer resultaat te bereiken. Dit kan indien mogelijk met een voedingsvoorbeeldag.

 • Kan ik sporten op een vast tijdstip?

  Je kan met personal training een vast tijdstip kiezen, dit gaat wel altijd in overleg met je trainer. Met personal group training kan je geen vast tijdstip kiezen, hiervoor kan je via onze App een week vooraf inplannen. Daarbij geldt: vol is vol. 

 • Krijg ik een eigen vaste personal trainer?

  Onze voorkeur gaat uit naar een vaste Innovate trainer, mits dit mogelijk is met de roosters.

 • Is de personal trainer continue bij je?

Ja, de aandacht is continue bij jou.

 • Kan ik ook eenmalig trainen?

  Nee, wij gaan voor duurzaam resultaat. Een proef les is wel altijd mogelijk.

 • Kan ik alleen voedingsadvies krijgen?

  Ja, neem hiervoor contact met ons op, dan plannen we een afspraak. Ook zijn losse trainingsschema’s hier bij inbegrepen.

 • Kan je douchen op locatie?

  Ja, zijn privé douches voor onze personal training klanten

 • Is er genoeg parkeergelegenheid?

  Ja, we hebben rond onze studio genoeg parkeerplekken. Maar fietsen is altijd beter hé 😉

 • Is er een dress-code?

  Nee, come as you are! 

 • Is er een sauna?

  Nee. Bij ons ga je niet zweten door stil te zitten 🙂 

 • Wat is WOW en SHIT?

  Er zijn enkele personal group trainingen per week met een bepaald thema. Bij WOW is de training meer gericht op krachttraining. Bij SHIT is de training meer gericht op uithoudingsvermogen. Hiervoor is wel een basis van zes maanden bij Innovate vereist.

[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Financieel”]
 • Hoe veel kost personal training?

  De kosten zijn vanaf €65,- per week voor personal training. Voor personal group training is dat vanaf €14,- per week.

 • Hoe veel kost personal training?

  De kosten zijn vanaf €65,- per week voor personal training. Voor personal group training is dat vanaf €14,- per week.

  • Zijn er mogelijkheden om studentenkorting te krijgen of korting via de zorgverzekering?

  Nee, bij ons betaal je voor kwaliteit en resultaat. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of wij vergoed worden.

 • Ik vind personal training duur, zijn er andere opties?

  Wij hebben voor iedereen een passend plan op budget, natuurlijk moet je het wel zien als een investering in jouw gezondheid en waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wij adviseren jou graag in een intake gesprek over de mogelijkheden. Trainen met een vriend/vriendin is ook mogelijk!

[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Onzekerheid en resultaat”]
 • Ik heb een negatieve ervaring met een andere trainer/sportschool, wat maakt jullie anders/waarom haal ik bij jullie wel mijn doelen?

  Wij hanteren een totale aanpak; we kijken naar stress, slaap, voeding, leefstijl, beweging en levensdoelen zodat wij exact kunnen bepalen waar het goed en fout gaat. Daarnaast hanteren wij geen algemene schema’s en zijn wij iedere dag te bereiken voor jouw vragen.

 • Ik heb het op dit moment heel druk en ben bang dat ik me niet volledig kan geven tijdens het personal trainingstraject. Is het verstandig om op een rustiger moment te beginnen?

  Personal training is hier juist geschikt voor, om jouw drukke leven een betere balans te geven. We zullen samen met jou kijken hoe we jouw waardevolle tijd het beste kunnen indelen, zodat jij zelf productiever wordt.

 • Zijn jullie een normale sportschool?

Nee, wij zijn geen normale sportschool. Bij ons zijn maximaal 12 mensen binnen op piek uren, maar vaak maar 4. Ook werken wij enkel op afspraak en kennen wij al onze leden doordat wij met iedereen een coachingstraject aangaan zodat wij iedereen maximaal kunnen helpen.

Dit betekent dat je weinig andere mensen ziet en dus niet geconfronteerd wordt met anderen of met hun super fitte lichamen, spiegels, petjes, macho gedrag of hepjes. Bij ons sport je altijd privé.

 • Moet ik super fit zijn om bij jullie te starten?

Nee, integendeel, bij ons vind je geen super strakke lichamen maar mensen die aan zichzelf willen werken, in een vertrouwde omgeving. Iedereen heeft zijn eigen startpunt.

 • Moet ik keihard trainen om resultaat te behalen bij jullie?

  Wij hanteren geen afmat programma, of killer programma’s, we focussen op duurzaam resultaat, met trainingen die bij jou passen. Wil jij tot het gaatje gaan? Prima! Wil je op jouw niveau trainen? Prima! Je hoeft bij ons niet persé 3 keer per week te trainen om resultaat te halen, 1 keer volstaat al als jij doet wat wij zeggen.

 • Ik heb weinig tijd, investeer ik veel van mijn tijd bij jullie?

  Wij maken programma’s op maat, heb jij weinig tijd? Dan maken wij een traject wat bij jou past, super fijn voor ondernemers die gelijk door willen. Hoe meer tijd jij investeert, hoe beter de resultaten zullen zijn. We zorgen altijd voor een optimaal programma met zo weinig mogelijk tijdsverlies. Wij hebben ook 30 minuten sessies!

 • Ik vind sporten niet leuk, wat nu?

  En wat als je tijd in jezelf investeert en je hierdoor beter gaat voelen, zowel fysiek, als mentaal? Wat als wij een programma op maat maken met oefeningen die jij fijn vindt? Train je liever buiten? Ook dat kan. Het is onze missie sporten leuk te maken voor jou!

 • Ik geniet van het leven, ik heb een bourgondische leefstijl, gaat dat samen?

  Zeker, wij maken een plan op maat, waarbij jij nog steeds kunt genieten, met mate. We laten je inzien dat er een juiste balans kan ontstaan tussen doelen behalen en toch genieten, maar je moet wel willen veranderen.

 • Ik wil alcohol blijven drinken, kan dit?

  Natuurlijk raden wij dit niet aan, maar we kijken samen met jou naar een plan wat jij vol kunt houden, past daar een wijntje bij? Dan kijken we naar de mogelijkheden. Natuurlijk; hoe minder alcohol, hoe meer resultaat 😉 Een wijntje op zijn tijd moet kunnen.

 • Ik heb lichamelijke of mentale klachten, kan ik bij jullie starten?

  Personal training wordt afgestemd op jouw belastbaarheid en niveau. Er kan dus op ieder niveau gestart worden, waarbij progressief en veilig gewerkt wordt naar een hoger niveau.

  Aan de hand van onze uitgebreide intake bepalen we of, en hoe we gaan starten aan een traject, een samenwerking met een andere professional zoals een fysio gebeurt vaak bij ons. We werken graag met jou samen zodat de klachten verminderen en jij meer levenskwaliteit ervaart.

 • Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

  Als jij doet wat wij zeggen, ga je in de eerste maand al resultaat ervaren. Wij zijn er wel om met jou samen realistische doelen en resultaten te schetsen, dit bepaalt ook gelijk hoe veel resultaat je in de eerste maand gaat behalen.

 • Ik ben erg onzeker, waarom moet ik mij veilig voelen bij jullie?

  • We trainen 1 op 1, of in kleine groepen, waardoor je weinig andere mensen tegenkomt en je niet geconfronteerd wordt met resultaten van anderen of jij jezelf schaamt. Er zijn geen spiegels.
  • Wij hebben geen gemeenschappelijke douches (je hebt je eigen douche), en we kennen iedereen, er heerst een gemoedelijke sfeer.
  • Je gaat blijvend resultaat behalen door onze totale aanpak, we staan altijd voor je klaar om te spiegelen, waardoor je zelfverzekerder wordt.

  Hoeveel is het jou waar om beter te slapen, diepere liefde en verbinding te ervaren met je partner en naasten, meer (zakelijk) succes te hebben + meer omzet, en meer eigenwaarde te hebben?

  Daarnaast garanderen wij jou, dat als je geen enkel aantoonbaar resultaat behaalt in de eerste 30 dagen, wij jou jouw geld terug geven.

[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Vragen van leden”]
 • Daarnaast vragen onze leden vaak:

  • Hoeveel credits heb ik nog?
  • Tot wanneer kan ik mijn credits inhalen?
  • Tot wanneer loopt mijn contract nog?

  Dit is allemaal terug te vinden met 1 druk op de knop in onze app. We leggen je dit graag uit in een coachingsgesprek!

   

[/qode_accordion_tab][/qode_accordion]

Direct een strategie sessie inplannen?


Ja, ik wil een gratis strategie sessie!

  positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  Jessica Groenendal Avatar Jessica Groenendal
  9 augustus 2019

  positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  Anne-Fleur Van Loon-de Jonge Avatar Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 november 2018

  positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  Rixt de Jong Avatar Rixt de Jong
  5 november 2018

  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  Danny Marinissen Avatar Danny Marinissen
  31 januari 2017